Eriksen: 'Ik ga niet weg'

sv, 03-05-2012 om 08:53, 5022 views, Voetbalprimeur.nl |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Christian Eriksen heeft beloofd dat hij blijft bij Ajax. Alhoewel die uitspraak vaker is geschonden, staat het toch maar mooi. Gregory van der Wiel had minder goed nieuws. Hij wil de volgende stap graag maken. 'Het plan is om ook volgend seizoen bij Ajax te spelen. Dus ik ga niet weg. Dat is zeker', zei de Deen tegen Voetbalprimeur.nl.

'Deze titel is een enorme opluchting. Het is niet meer officieus, maar officieel. We hebben alles gegeven om hier te staan en nu staan we er. Dit is het lekkerste gevoel van het seizoen. We zijn wat eerder kampioen dan vorig jaar, maar dat is omdat we het na de kerst heel goed hebben gedaan.'

'Of ik dronken ga worden? Ik ga het proberen.'

Van der Wiel herhaalt vertrekwens
Van der Wiel repte over een kleine kans dat hij blijft. 'Tegenwoordig is dat haast onmogelijk. Spelers worden snel weggekocht, ze willen zelf ook de stap maken. Jan (Vertonghen, red.) en ik hebben dat misschien ook wel. Hoe groot de kans is dat ik blijf? Ik denk niet zo groot, maar je weet het nooit. De juiste club moet komen en het gevoel moet goed zijn.'
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
joodjejoure
Laten we hopen dat Eriksen blijft!
0 0
De Stift
Jan en Greg gaan. Als ze 20-25 miljoen opleveren, doet Ajax het goed. Dan kunnen daarvoor in de plaats Chivu en Boulahrouz gehaald worden. Beide transfervrij, net als Schone. De enige aankoop zou dan Narsingh zijn. Het vertrek van Bulykin en Aissati is ook aanstaande.
0 0
Dille5
Moet je wel je contract verlengen tot 2016.. Anders is het volgend jaar nog een 1-jarige verbintenis en krijg je niet meer dan 10 miljoen voor dit supertalent. Technisch hart ik vertrouw op jullie dat het goed komt.
0 0
Jowen
Eriksen moet toch nog meer groeien
0 0
l0l
Maar kan je wel bijtekenen? Mijn club wil wel een extra centje gebruiken als je ooit is vertrekt.
0 0
wesselloveajax
ik denk dat bulykin de grootste alcoholist is same met jantje haha
0 0
ajax4perez
Jeroen verhoeven?
0 0