Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

Van der Laan juicht wel bij 0-1

sv, 30-04-2012 om 11:13, 7936 views, Ajax Showtime | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!
Diverse media schrijven maandag dat burgermeester Eberhard van der Laan niet juichte bij de 0-1 van Ajax, maar onderstaande beelden bewijzen het tegenovergestelde. Een leuke compilatie waarbij je Van der Laan ziet juichen en boos ziet worden als Van der Wiel wordt getackeld in de zestien. Ondertussen komt ook nog een nagelbijtende bestuursraadslid Maarten Oldenhof in beeld en komt Patrick Kluivert de Amsterdamse delegatie een handje schudden.

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
unis
het blijft een misbaksel!
0 0
ajax19
Kwam Kluivert maar weer thuis, zou ik heerlijk vinden.
0 0
Rogyros
Wat je ook van de politieke standpunten vindt van VdLaan, hij is natuurlijk wel een rasechte Amsterdammer. Hij houdt van voetbal en dus is het logisch dat hij AJACIED is.

Ik vind hem een prima burgemeester, maar ik weet dat veel mensen hier dat anders zien.
0 0
ajax19
Ik vind hem ook een goede demagoog, je zou bijna vergeten dat hij iets zegt wat kant noch wal raakt. En maar zaniken over supporters en vermakelijkheden in de stad met zijn autoriteiten alsof het ook maar enigszins de stad op de kop legt, terwijl er budgettair wel grotere zorgen te baren zijn als openbaar vervoer, huurtarieven voor ondernemers, schoonmaak, internationale infrastructuur.
0 0
OKP-AFCA
"The saints go marchin' in" en YNWA.. wat een zielig stelletje supporters toch ook. En dan die goal tune.. een tribute song van de ramp in New Orleans, lekker toepasselijk als je het mij vraagt.
0 0
Perrymike
Die spijkerman ook hahaha, he kluivert ga zitten!
Die man leeft helemaal mee.
0 0
AjaxScc
Heerlijk na afloop van de wedstrijd Jan en Daley nog even juichen na vak P :)
0 0
Mr.Stephanovich
'Hee KLUIVERT, ga zitten!!'
0 0
mvdk
Ons uitvak is zeker de beste ter wereld! En zo niet, dan toch! Overal breken wij het stadion af, of het nou Manchester Utd is of FC Twente... Nu nog tegen de 'kleintjes' en de thuiswedstrijden waar het steeds beter en beter gaat. Klasse jongens! De titel is binnen, en Ajax staat weer waar het hoort te staan! Nu de CL nog:)
0 0
DeBaarsjes
'Ajax is hierdoor geen kampioen geworden' en zie dat thuispubliek gelijk juichen...
Achjah uiteindelijk juichen wij harder natuurlijk..

WIJ ZIJN AJAX WIJ ZIJN DE BESTE
WIJ ZIJN AJAX, TWENTE STAAT ZESDE
0 0
godlike
Natuurlijk.. Van der Laan heeft al vaker aangegeven groot fan te zijn van Ajax. Hij vertegenwoordigt alleen de veiligheid van de mensen in Amsterdam. En als je een kampioensfeest krijgt tegelijk met Koninginnenacht, valt de menigte moeilijker te beheersen. Het is toch altijd zo dat zo'n feest ook een hoop rottigheid met zich mee neemt van de mensen die het nodig vinden zich te misdragen.

Mensen die zeggen dat hij het Ajax niet gunt of wat dan ook.. grote bullshit.

En maatregelen die genomen worden ten behoeve van de veiligheid zijn toch echt te danken aan die kleine groep misdragende imagoschadende figuren.

Mooi filmpje overigens! Nou al zin in woensdag!
0 0
ObjectoJood
Het is alleen heel erg jammer dat die kleine groep donderstenen de boel verkloten voor 100000 mensen. In feite is het heel simpel, je zet een zooi stillen tussen die raddraaiers en haalt er meteen de angel uit zodra iemand zich misdraagt.

Ik blijf het jammer vinden dat er niet direct na de wedstrijd gehuldigd kan worden, dat haalt alle spontaniteit er uit. Welke mong0l verzint er ook een wedstrijd aan het einde van het seizoen op woensdag avond, das net zo'n n00b als van der Laan, al vond ik het wel erg tof dat ie zo juichte, zag er erg spontaan uit :)
0 0
Cello
Hehheheh en Van der laan is een "kenner' zoals je kon zien.....
Hij had gelijk door dat het een penal was.... ja ja ja hoorde je hem gelijk al en wijzen....

Nee Van der Laan is zeker wel supporter, alleen is ie wat angstig te noemen in zijn veiligheidsbeleid.
Want het si niet alleen dat ie ons feestje op het Museumplein niet wil, kijk ook maar naar Koninginnedag.... geen Museumplein met 538, geen Slam FM op Rembrandtplein.....

Ben vandaag in Amsterdam geweest, maar ben in me hele leven nog nooit eerder zo vroeg vertrokken vanuit het centrum als dit jaar..... zoals dit jaar is 'mijn' Koninginnedag niet meer.....
0 0
Randy428
Van der Laan krijgt met alles gelijk. Koninginnedag rustiger/'beter' verlopen dan vorig jaar. En de huldiging zal ongetwijfeld ook 'beter' verlopen dan vorig jaar, in die zin dat er minder vandalisme/schade zal worden aangebracht door de groep(het groepje?) die het normaal gesproken voor de anderen verpest. Dus in die zin heeft hij gelijk, en doet hij goede zaken.

Echter hebben mensen per jaar maar één koninginnedag, en op deze manier wordt er voor veel mensen een deel van hun plezier ontnomen. En dat vergeet Vd Laan. Of hij heeft er gewoon lak aan. Ik gok het laatste.

En dan ons voetbalfeestje. Je breekt als burgemeester met een jarenlange traditie door de huldiging te verplaatsen. Ook hier zet je voor veel mensen een streep door een deel van hun plezier. Wat mij betreft is het ongepast dat hij zich vertoont op de huldiging. Zonder een duit in eigen zakje te doen schuift hij alles puur en alleen af op de fans, zonder enige nuancering.
0 0
mvdv
ik vond het wel prima, minder van die dronken mongolen in mijn stad. Het is altijd maar een klein groepje die de feesten verpesten maar dat groepje zorgt voor zoveel overlast dat ik het wel begrijp van Van der Laan.
0 0
10Sneijder10
Leuk filmpie
0 0
RoodWit
Overigens was ik positief verbaast toen Gregory van der Wiel werd neergehaald, normaal gesproken had dit een rode kaart moeten zijn, echter toen Liesveld geel gaf spookte het in mijn achterhoofd dat Frank de Boer verhaal zou halen bij de 4e official.

Tot mijn grote verbazing zag ik Dennis Bergkamp vooraan met een vingertje van "dit is niet juist", en toch wel op een correcte manier. Ik vond dat wel heel mooi om te zien.


Wat van der Laan betreft, tja...wat moeten wij hier nou van vinden. Doelbewust de camera opgezocht? Van der Laan juicht, oke ..wat moet die man dan anders, hersendood stilzitten?
0 0
l0l
Het was rood, maar geel is leuker voor de wedstrijd. Ik had geen zin in rood eerlijk gezegd. Ik wou een leuke voetbal pot, ik wist toch al Ajax gaat winnen. Maar snap Bergkamp wel het had rood moeten wezen.
0 0
preme
Die wist wel heel goed waar de camera was toen er werd gescoord.
0 0
Loungie
Geniaal! Bij het stukje "Ga staan als je voor Twente bent" zeggen ze: Hey Kluivert, zitten! :P
0 0
l0l
Rapie maakt altijd mooie filmpjes en zijn altijd leuk om te zien. Ga zo door :-)
0 0
IamLegend
bedankt voor je bijdrage...
0 0
OKP-AFCA
Als hij niet gejuicht had was onze dag niet compleet natuurlijk.

0 0