Heitinga herhaalt: 'Bij Ajax eindigen'

sv, 25-04-2012 om 09:17, 5389 views, Voetbalprimeur.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

John Heitinga heeft nogmaals in de media gezegd dat hij zijn carriere bij Ajax wil afsluiten. Dat zei de verdediger nu op een bijeenkomst van Nike. 'Ik wil mijn carrière bij Ajax afsluiten. Ik ben 28 jaar, wil nog een paar jaar in het buitenland spelen en dan zou ik graag naar Ajax terugkeren', zegt Heitinga.

'De Premier League is een competitie waarin ik me in thuis voel. Voorlopig heb ik het echt naar mijn zin. Ik kijk daarom nog niet te ver vooruit, maar een terugkeer naar Ajax zit wel in de planning.' (foto: VI Images/Orange Pictures)
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Monster09
Over paar jaar, doeg. Kzou lekker terugkomen, stel dat hij dit jaar zou komen, dan is onze selecte facking beest volgend jaar.
0 0
freddyk
Als Johnny nou over 2 jr Chivu komt aflossen ben ik een tevreden man!

Ajax zou steevast in de salarishuishouding rekening moeten houden met 2 á 3 oud-spelers die terugkomen op het oude nest voordat(!!) ze gaan afbrokkelen. Dus als ze rond de 30 zijn... Als je die gasten nou 2 miljoen per jaar kan bieden, waarmee ze dus een status-aparte hebben binnen de club en binnen de spelers groep, dan moet je ze toch zo 'gek' kunnen krijgen om weer bij het fantastische roemrijke Ajax te komen ballen in plaats van voor de 3 of 4 miljoen te gaan voetballen bij een Fulham, HSV of Chievo?

Overigens verwacht ik bij Johnny dat'ie zelfs voor niets terug wil komen :))

0 0
pizzapunt
ik hoop dat we met de hulp van onze dierbare nr. 14 stappen gaan zetten richting de Europese top, dat er weer vele jeugdspelers doorbreken en dat we over 5 jaar Heitinga, vdVaart, De Jong en Huntelaar terug hebben op het oude nest, eerst 2 jaar voetballen, daarna zoals stam en bergkamp de jeugd trainen en daarna de club dat éne stapje verder naar de top helpen intern.
0 0
joodtotmedood19
ja niet dat je niet meer ken lopen vriend, we willen nog wel wat van je kunnen zien! En niet zoals Jaap Stam! maar je blijft altijd een held voor mij.
0 0
OKP-AFCA
Ik heb nog genoten van Jaap Stam hoor, Stam had ook nog nooit bij Ajax gevoetbald dus is het niet gek dat hij op die leeftijd naar Ajax kwam.

Maar waarom uberhaubt weer een negatieve reactie richting een oud Ajax speler.. laten we het bij Johnny nou gewoon positief laten en over Johnny zelf.
0 0
Daantje Makkes
Held
0 0
dezengene
Wellicht over een paar jaar als opvolger van Alderweireld?
0 0
AFCAjappie
Ik hoop het dan maar, een held voor een held!
0 0
CrazyJew
Snap sowieso niet dat die mannen niet eerder komen, Ok je pakt meer geld en je speelt in de premier league, maar met Johnny en vd Vaart erbij speel je als Ajax structureel CL. En dat lijkt me voor die mannen ook vet.
0 0
AFCA37
Altijd welkom!!! OHHHH Sjonnie....
0 0