'Eriksen kan 20 miljoen euro verdienen'

BvdPloeg, 02-04-2012 om 10:12, 19371 views, Sporten.dk |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

CASHEN OF VOETBALLEN? - Christian Eriksen staat in de nadrukkelijke belangstelling van met name AS Roma, Manchester United en Malaga. Laatstgenoemde wil de Deense middenvelder een jaarsalaris van vier miljoen euro bieden. Dat alles meldt Sporten.dl. De Spaanse club, die sinds afgelopen zomer is overgenomen door sjeik Abdullah bin Nasser van de koninklijke familie van Qatar, wil Eriksen voor vijf jaar vastleggen. Dat betekent dat de international in vijf jaar tijd twintig miljoen euro kan opstrijken. Krankzinning, vooral gezien het salaris wat Eriksen nu per jaar krijgt overgemaakt, bijna 1 miljoen euro.

Volgens Sporten is de grote drijfveer achter de belangstelling in Eriksen technisch directeur Fernando Hierro. De oud-speler van Real Madrid bekeek de 19-jarige Deen al meerdere malen. Onder meer tijdens Manchester United - Ajax zou Hierro overtuigd zijn geraakt. Geld is niet het probleem. Wel de concurrentie van United, Roma en ook de Spurs.

Malaga is in ieder geval ambitieus en de kans is zeer aanwezig dat de ploeg voor het eerst in de geschiedenis Champions League gaat halen. Op dit moment staat de ploeg derde en dat geeft recht op rechtstreekse plaatsing. Daarnaast heeft Eriksen al aangegeven graag in Spanje te willen voetballen. Echter, de Deen liet ook al weten dat hij nog genoeg te leren heeft in Amsterdam. (foto: VI-images)

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ferrie
20-25mln dan moet je hem wegdoen, meer zal je nooit vangen. je bent toch een opleiding instituut zolang de ufa de regels nit verandert. en dan goed investeren bv in maher of weet ik veel.

0 0
Ajax-30*-1986
Wat heb je nou aan geld als je bij de mooiste club van de wereld speelt?
0 0
MaghrebUnited
als ze hem een grote salaris willen betalen, dan is het meestal ook zo dat het transfersom een hoop is.
0 0
pfxcrmdx
Juist niet clown, door veel salaris te bieden wordt het heel aantrekkelijk voor eriksen. Vaak komen ze dan met een bod van 10 mil met paar vage bonussen.
0 0
BvdPloeg
Excuus jongens ;) Dat is het nadeel van vertalen uit buitenlandse media. Al was het in euro's een veel leuker stuk geweest.
0 0
RobertoStrife
Dan mogen ze bij ons eerst 40 miljoen aftikken.
0 0
Daantje Makkes
Dit is niet waar.
0 0
sv
2 april
0 0
Officer
******, dit is wel echt het slechtste stukje wat op deze site verschenen is hoor... Mijn hemel, gewoon kronen direct omzetten in euro's... Doe even wat "research" voor je iets plaatst.
0 0
Vinc-ajacied
Is dit niet in kronen?
0 0
sv
ja.
0 0
Robinjo1988
Wat een onzinbericht. Hij verdient echt geen 5 miljoen per jaar nu.
En voor 35 miljoen mag Malaga hem wel hebben.
0 0
Pantheon
KRONEN
0 0
driesterren***
Ben bang dat hij toch voor het geld gaat kiezen! 30mlj per jaar wie zegt daar nou nee tegen?
Als de afkoop som dan ook nog eens leuk zou zijn ongeveer zo'n 3 jaarsalarissen haha brengen we hem ook nog!
En toch denk ik dat het een flauwe grap is!
0 0
Hansvdsluis
Holy fuck... 30 miljoen per jaar, ik zou het stiekem toch ook wel een beetje weten hoor.... mijn god, zoveel geld zo'n jong ventje
0 0
Timzlz
Krijgen we als transfersom dan 250 miljoen deense kronen (33miljoen euro)?

1 deense kroon = 0,13 cent.
Dus in dat geval verdient Eriksen iets meer dan 650.000 euro bij Ajax. Dat kan dus wel aardig kloppen, bij Malaga kan hij 6x zoveel verdienen.
0 0
Cesc87
In het artikel van Sporten.DK wordt gesproken over 150 miljoen Kroon om en nabij de 20 miljoen Euro.
0 0
IamLegend
1 april is al geweest,..
0 0
suske
Malaga moet HSV Hamburg nog betalen voor Mathijssen. Hsv wacht al een jaar een heeft een klacht weg gelegt bij de uefa. Om zo doende toch nog de transfersom te krijgen. Dus weinig waarde heeft dit bericht.
0 0
Dijkie
Yep mochten ze toch willen kopen, dan in 1 keer betalen en bij wanbetaling clausule dat ie niet mag voetballen zolang er niet aan de financiele verplichtingen is voldaan.
0 0
Figo
deense kronen... briljante stukje tekst zo.
0 0
ambtenaar
Holy shit 30 miljoen per jaar .......................... ik had me koffer al gepakt.
Maar denk dat Eriksen wat verstandiger is dan mij en voor een mooie club gaat.
0 0
Rick4Ajax
Het gaat volgens mij om Deense kronen, dan is het salaris al een stuk minder. Maar toch nog steeds een verzesvoudiging van zijn huidige salaris.
0 0
ambtenaar
Hmm maakt het een stuk minder interessant
0 0
RuffRhythim
Haha...Eriksen die 5 miljoen bij Ajax verdient.
Ook een soort 1 april grap zullen we maar zeggen.
0 0
Cesc87
In het artikel van Sporten.DK wordt gesproken over 150 miljoen Kroon om en nabij de 20 miljoen Euro.
0 0
T to the M
Eriksen die 5 miljoen per jaar verdiend bij Ajax? Dat is al dikke onzin. Verder hoef ik ook niet in te gaan op de inhoud van dit bericht.
0 0
insectenverdelg
Hij is ook 19 volgens dit Artikel. Zelf m'n nichtje van 4 kan beter verzinnen.
0 0
omisom
Wat hebben we toch een geluk met dat soort clubs die het voetbal helemaal naar de klote willen helpen met hun belachelijke bedragen, kopen, kopen, koppen is het enige wat deze doen resultaten zijn en blijven 0,0 alles voor de heb. Ik hoop dat spelers ook eens gaan inzien dat geld niet het enige is wat telt maar ook alles wat erom heen hangt bij een club.
0 0
Alderweireld
werkelijk de grootste onzin die ooit gestaan heeft op deze site
0 0