180 oud-spelers in 'Engelenbak'

Ajax Showtime, 04-02-2012 om 12:13, 4454 views, De Telegraaf | Het nieuwe jaarboek van Ajax is uit!
Ajax-FC Utrecht zal morgenmiddag bezocht worden door 180 oud-spelers. Deze ex-Ajacieden zullen net als vorig seizoen worden geëerd. 'We voelen ons als Aegon echt vereerd met de komst van 180 oud-spelers. Deze mannen hebben Ajax wereldwijd tot Nederlands meest befaamde voetbalclub gemaakt. Levende iconen en legenden. We zijn in ons land heel slecht in het eren van onze ware helden. Vandaar deze speciale middag,'aldus communicatiedirecteur Jan Driessen in De Telegraaf. De oud-spelers zullen zitten in de 'Engelenbak', vernoemd naar het bekende tribunedeel in De Meer.

Op de lijst van aanwezigen staan onder andere de namen van Sjaak Swart, Edwin van der Sar, Stefan Pettersson, Tomas Galasek, Klaas Nuninga, Marc Overmars, John van den Brom, Felix Gasselich, Eddy Pieters Graafland, Tscheu La Ling en Sunday Oliseh.

(foto: Orangepictures.nl/OSCAR)
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
trainerdv
Wij zijn hele slecht in het eren van onze ware helden.
Sorry, dit zijn geen ware helden. Brandweermannen etc. die hun leven wagen om dat iemand anders te redden, dat zijn helden.
Desalniettemin, een leuke actie, hopelijk beseft de jeugd morgen ook dat er een en ander aan historie op de tribune naar ze kijkt.
0 0
Sjakie Wit
Ik zeg: "Ga staan als je voor Johan bent" lach me nu al ziek
0 0
Elvis313
Welkom thuis mannen!

Hopelijk gaan jullie ook allemaal staan als het "Ga staan als je voor Johan bent" wordt gezongen, zou een ultiem statement zijn!
0 0
robizkit
En waar is Johan Almighty? Thuis voor de buis.
0 0
Robinjo1988
Wat een ramp zeg...
0 0
anti-devries
laat die 180 even stemmen Cruijff of van Gaal
0 0
Sualex
Kunnen die niet de huidige RvC eruit zetten en Henrichs en Sturkenboom enz. Sleutels afpakken
0 0