Heitinga keert sowieso terug bij Ajax

Ajax Showtime, 28-01-2012 om 12:06, 9224 views, NOS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

TERUGKEER - John Heitinga laat in aanloop naar de klassieker tussen Ajax en Feyenoord weten in ieder geval terug te keren op het oude nest. De verdediger speelt momenteel bij Everton en heeft het daar goed naar zijn zin. Dat Heitinga zijn carrière in Nederland zal afsluiten is zeker, maar wanneer hij dat zal doen is nog onduidelijk. Waar hij dat gaat doen is wel duidelijk. 'Ik heb bijna achttien jaar voor Ajax gespeeld. Er is voor mij maar één club in Nederland en dat is Ajax', aldus Heitinga tegenover de NOS.

De international laat weten dat een terugkeer bij Ajax nagenoeg zeker is. 'De kans is groot. Ik ben nu lekker in het buitenland actief en wil hier nog een paar jaartjes voetballen. Wanneer ik terugkeer naar Ajax, is moeilijk in te schatten.'Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
carina
Das niet. Tegen die tijd spelen we in de jupiter leauge en dan kijkt hij wel uit !!!!!!!!!!
0 0
Van Reenen
Zeker als-ie 35 jaar is.
0 0
WinstonWeed
Respect voor Johnny, voor zijn vechtlust en zijn liefde voor Ajax....... Maar Johnny moet eens snappen dat elke keer dat hij dit roept, in elk interview, elke keer maar weer, gevraagd en ongevraagd, steeds maar weer zeggen dat ie terug gaat komen, terwijl ie nu al jaren bij de nummer 14 (!) in de Premier Leauge zijn zakken aan het vullen is, dat dat gewoon gaat irriteren.
Johnny: Ik kom terug, hoor! Ajax-fans: Okee, wij wachten wel!
Johnny (jaren later): Ik kom eraan hoor! Ajax-fans: We wachten.
(te oude) Johnny: Maak je borst maar nat, want ik kom terug hoor. Ajax-fans: Dat weten we nou wel maar we wachten verdomme nog steeds.
Heitinga is 28, hij is geen Europese topspeler en hij trekt niet wekelijks de kar bij Everton.
Het feit dat hij bij Oranje in de basis staat is echt bij gebrek aan beter.
Het is een redelijke voetballer maar zijn terugkomst is echt geen garantie voor kampioenschappen.
Het is niet alsof er een Rijkaard terugkomt van AC Milan met een Champions-Leauge beker onder zijn arm. (Bovendien riep Rijkaard ook niet elk seizoen om de haverklap dat ie terug zou komen, waardoor het een aangename verrassing was en niet een torenhoge verwachting)
Dus Johnny, hoe lang laat je iedereen hier nog wachten dan? Hoe lang moeten we nog blij zijn dat je gaat terugkomen? Hoe lang kun jij naar het huidige Ajax kijken wat NU een leider nodig heeft. Hoe lang voordat je gewoon te oud bent? Hoe lang moeten we je dan nog zien in een Ajax-shirt terwijl je het tempo eigenlijk niet meer kan bijbenen zoals Ooijer of de handdoek moet gooien zoals Stam? Hoe lang blijf je maar roepen dat je ooit nog een keertje terug gaat komen?

0 0
Rick4Ajax
Gewoon helemaal mee eens. En toch is het een fijne gedachte dat ie ooit terugkeert...
0 0
XX
Welkom terug Johnny!!

De poort staat open voor en rasajacied als jij!!!
Die winnersmentaliteit en drive kunnen we gebruiken!!
0 0
Lazell
Op dit moment voegt Heitinga eigenlijk weinig toe, omdat hij niet grandioos veel beter is dan Vertonghen en Alderweireld. Die MOETEN spelen omdat ze een transferbedrag opbrengen.

Aan de andere kant. Echte killer die nooit opgeeft en een zeldzame ras-ajacied, waaraan de jeugd zich kan optrekken. Over een jaartje of twee kunnen we je goed gebruiken Johnny. Ik zie je graag terug in een shirt met 3 sterren.
0 0
Jaylen
Dat zei hij vorig jaar ook. Als je jezelf zo'n grote ajacied vind kom dan zsm ajax helpen,
en niet als je 35 jaar bent zoals vele ex-ajacieden hebben gedaan en zouden willen. Je bent populair bij de supporters, bedank ze daarvoor! Bouw niet af voor 1 jaar maar voor minimaal 5.
0 0
ajacied07
oh dat zal wel mooi zijn!
als sneijder, vd vaart, heijtinga, stekelenburg, de jong, huntelaar allemaal terug gaan naar ajax
0 0
dennis023
dat zou inderdaad geweldig zijn. ik kan me AL die kampioenschappen nog herinneren.... NOT
0 0
ajacied07
beter dan hoe het er nu voor staat met theo janssen enz. dit zijn ras ajacieden die de winnermentaliteit nooit verleerd zijn! denk dat mensen daar veel van kunnen leren!
0 0
Gerbenvg
azijn op?
0 0
dennis023
nee, realist. maar goed, dat zie jij natuurlijk anders vanaf je stoeltje thuis.
0 0
Lazell
kerel, dus jij wil liever met Janssen, Enoh, Eriksen, Sigthorsson en Vermeer spelen dan met Sneijder, vd Vaart, Heitinga, Stekelenburg, De Jong en Huntelaar?

0 0
dennis023
vergelijk je altijd aan de hand van appels en peren? deze jongens terughalen is wederom geen garantie voor een titel. deze figuren presteren alleen als de allerbeste spelers om hun heen hangen. zal nooit gebeuren bij Ajax. we moeten idd terug naar ex-spelers aangevuld met jeugd. geen bejaardesoos creeren.
0 0
ajacied07
het gaat toch helemaal niet over bejaardesoos! we hebben het hier over STEUN in het team! spelers uit de jeugd kunnen veel van deze mannen leren! als je ff nadenkt weet je dat dit goed voor ajax is!
0 0
Dip
Bij Heitinga heb ik er nooit over getwijfeld of ie terug zou komen. Sneijder komt sowieso nooit terug, maar ik ben ook benieuwd of Van der Vaart en De Jong ooit terugkomen als voetballer.
0 0
Monster09
binnen 1/2 jaar max anders hoeft het niet meer, niks tegen hem ofzo vind geweldige gast maar anders hebben we er niks aan
0 0
remcoholthausen
HELD!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 0
eros
Volgend jaar Chivu hopelijk, 2 jaar later Heitinga?!
0 0
10Sneijder10
oooohhhhh johnny, zing een liedje voor mij alleen, oooohhhh johnny, want voor mij ben je nummer 1
0 0
El Salvador1990
Haha ik wou het ook typen, maar toen zag ik jou post al.

Ik hoop echt dat ie terug keert. Teminste een echte Ajacied (met Amsterdamse uitstraling) die zich aan zijn woord houd. Hoeveel spelers hebbe laatste 15 jaar niet gezegt ik kom terug dit en dat. Kan me alleen Davids en Litmanen herrineren.
0 0
Daantje Makkes
Kanjer van een gozer, altijd gemogen.
0 0
Robinjo1988
We kunnen hem nu al goed gebruiken!
0 0