Eriksen sluit transfer in de winter uit

Ajax Showtime, 28-01-2012 om 10:07, 2116 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Christian Eriksen sluit het uit dat hij deze maand nog vertrekt bij Ajax. De jonge Deen wil zelfs niet spreken over een transfer in de zomer en verwacht ook volgend seizoen in het shirt van de Amsterdammers te spelen. 'Ik heb een contract tot 2014 en vind dat ik hier op de juiste plek ben', aldus de 19-jarige middenvelder. De afgelopen periode werd Eriksen aan verschillende clubs, waaronder Manchester United, gelinkt. Deze belangstelling werd echter niet concreet.

Hoewel de Deense spelmaker graag een stap hogerop wil, staat hij niet open voor elke club. 'Natuurlijk vind ik het een eer dat ze al een tijd voor me op de tribune zitten, maar een transfer moet wel een verbetering betekenen.'

foto: orangepictures.nl/OSCAR
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
tijger19
Ik denk dat de reden waarom eriksen het bij ons niet super doet is dat ajax simpel weg te slecht presteerd. In het ajax systeem moet hij als middenvelder te veel mee terug lopen om te verdedigen hij lijkt teveel taken te hebben.. en simpelweg ook een beetje prestige verschil, bij ajax is hij de 'man' waarvan verwacht word dat hij de wedstrijd domineert, bij het nationale elftal, presteerd hij veel beter, in mijn ogen doordat hij daar het aanstormende talent is.. hij 'moet' het spel daar niet maken, daar kan hij lekker ballen en hoppa goal, assist..

Maar ik denk wel dat hij, naarmate hij groeit, in Ajax van grote waarde kan worden
0 0
ossenaar40
ik vraag me af waarom er zoveel interesse in hem is. Hij is nog lang niet klaar voor een topclub in het buitenland.
0 0
Lazell
Nu betaal je 20 miljoen en over 2 jaar als hij er klaar voor is 50. (mits zijn contract tijdig verlengt word, wat ik ook niet zomaar zie gebeuren)
0 0
Monster09
Onzin, enige goede speler van Ajax op dit moment. Misschien met Vertonghe rest hopeloos slecht in mijn ogen.

0 0
heinp
Ajax moet zijn contract heel snel openbreken voordat hij ook weer gratis de deur uit wandelt ?Minimaal tot 2018 verlengen , Maar Danny zal eerst wel toestemming moeten vragen aan onze lulolouitje en dan weet je het maar nooit he ,onze huidige top trainer Bryan Roy kreeg na een mindere wedstrijd ook te horen dat hij moest vertrekken zonder toelichting ,en wie kwam er als groenling als opvolger ? Juist ja Edje Davids ,waar kennen we die ook alweer van ?
0 0
suske
100% mee eens
0 0