Wesley zat op het gymnasium

sv, 23-12-2011 om 11:23, 1747 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Wesley, de supporter die Esteban wilde schoppen, zat op het gymnasium. Hij maakte dat echter niet af, vertelde zijn moeder Marijke in De Telegraaf. Zij en haar man denken dat Wesley de actie heeft gedaan om aandacht. Zijn ouders liggen in een echtscheiding. Hij was wel net zijn baan bij de banketbakkerij van de Hema kwijt, maar de laatste tijd leek het steeds beter met hem te gaan.

ZIjn broer dacht dat hij een geintje maakte, totdat hij hem op het veld zag.

Wesley smste zijn broer vlak voor de daad. 'Ik ga effe een peukie doen en die keeper pakken', smste hij. (foto: Orangepictures.nl)
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Chris27
En ik heb op de universiteit gezeten, om een bal van het dak te halen. Wat een bericht...dus het was eigenlijk een hele slimme jongen?
0 0
RafaelvdVaart
Als dakdekker zeker?
0 0
JeRooney
Zijn ouders liggen in een scheiding... Is dat een reden. Ik zou zijn kop wel van zijn romp willen scheiden.
0 0
Voetbalschoen
Echt heh, dit is weer zoeken naar smoesjes. Alsof hij de enige was in het stadion die in een dergelijke situatie zit. Die kerel was/is gewoon niet goed bij z'n hoofd. En zo zat van de alcohol was hij ook niet anders sprint je niet ff tussen de stewards door. Ben benieuwd wat voor drugs hij misschien nog meer op had. Doet allemaal niks af aan zijn verantwoordelijkheid van zijn actie trouwens.
0 0