'Megabod op Eriksen uit Rusland'

afca4eva, 25-11-2011 om 09:15, 3149 views, Italiaanse media |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Anzhi Makhachkala wil volgens Italiaanse media 35 miljoen euro betalen voor Christian Eriksen.
Hij kan daar 5,5 miljoen euro per jaar verdienen. De Russen willen hem in de winterstop halen.

City zou ook al een bod overwegen van 35 miljoen euro.

(foto: Orangepictures.nl)
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
aJaxppy
Eriksen blijft hangen op het niveau van vorig jaar, er zit een dikke kans in dat hij doorpakt en beter gaat worden maar tov vorig jaar zie ik nog geen verbeteringen, lodeiro kan daar ook en klaassen en rits ook en Fischer zeker over een jaar...cashen dus
0 0
Dennis_Gijs12
Er schijnen meerdere clubs interesse te hebben. Gewoon van de hand doen denk dat er voldoende altenatieven zijn waaronder lodeiro waar ik sinds hij in de basis staat een zeer hoge pet van op heb. Dat type Messi speler waar de Boer naar opzoek was.
0 0
suske
Als je alle bijzaken en geruchten hier moet geloven dan kan Ajax in de winter stop +- 75,mlj verdienen. Dus korreltje zout gehalte deze berichtgeving.
0 0
Rolof425
ik zeg doen! al is het voor hemzelf niet het beste voetbalwise...maar ja het draait toch maar om 1 ding...
0 0
Randy428
Gelukkig is dit slechts een gerucht. En bovendien, als hij naar Rusland zou gaan, zou dat in mijn ogen desastreus zijn voor zijn toekomst.

Nee, ik gun Christian nog 2 jaar rijpen bij Ajax, en dan naar een echte Europese topclub, uit de Spaanse, Engelse of Italiaanse competitie. Al zou de Spaanse hem het beste passen denk ik.
0 0
goblinmaster
Nouja als alle partijen willen, en denken dat dat het best is, of ook een goede optie. Er zijn vervangers op zich. Al zal die wel zijn tijd nodig hebben. (Zoals Serero of Lodeiro)
0 0
Delaney
Gewoon blijven, zou ik ook doen!
Je kan nu nog ervaring opdoen in een land met vrienden en waar je de taal ook wel kent en hij speelt nu ook niet zoals het hoort want hij kan echt veel beter want hij is tweebenig en zijn linkerbeen is zelfs evengoed als zijn rechterbeen en hij passeert soms op bijzonderlijke wijze zijn mannetje maar meestal is het alleen maar hak balletjes wat te geef en scoren gaat hem ook nog heel moeilijk af dus is beter als je blijft en is ook nog beter voor Ajax want dan word je later veel meer geld waard en misschien kun je dan nog wel meer verdienen.
0 0
skinny hein
en misschien breekt ie zn been over 2 jaar en speelt ie nooit meer...Kan je misschien beter tekenen voor 5.5 per jaar in een land waar je niemand kent...
0 0
Vinc-ajacied
Als ze hem zo graag willen hebben 50 mil vragen.
0 0
mvdk
Tante Anzhi ken de knaken wel missen. Dat moet Ajax echt zo ver mogelijk uitbuiten. Als is het alleen maar om Real, City en Chelsea te laten schrikken. Want die zie ik er nog wel eens tegen op bieden.
0 0
legendslive4eva
en met het geld dan meteen van de Beurs af? lijkt me een goed idee. Eriksen is heel goed maar Ajax heeft veel goede middenvelders.
0 0
JJood
Laat maar gaan, voegt niks toe aan ons Ajax !!
0 0
Gabri1964
pannekoek
0 0
SanderAFCA
Ik zeg bij zo een bod altijd doen !

Lodeiro, Rits, Serero en Sneijder en de wat jongere talenten Bouy en Klaassen zijn uitstekende vervangers.

Ajax moet zich vervolgens gaan versterken op CVM positie. We hebben alleen Anita en Enoh die daar goed kunnen spelen maar komen beide voetballend wat te kort.

Maar verwacht niet dat Eriksen voor Rusland gaat kiezen om te gaan voetballen.
0 0
IamLegend
ik verwacht sws dat sneijder geen speel minuten gaat krijgen in het 1e niveautje blind en ebicilio.

We hebben genoeg spelers om het op te vangen, die andere kwaliteiten hebben als Eriksen.
0 0
robtjeajax
denk dat eriksen beter kan blijven nog tot sowieso de zomer!
hij kan ook meer waard worden
en over anita ben ik het niet eenms die kan wel voetballen + techniek EN ALTIJD de goede inzet
0 0
Daantje Makkes
Ik zou het doen, we hebben ten slotte Lodeiro en Klaassen voor die positie en 35 miljoen euro kan Ajax wel gebruiken.
0 0
Robin1992
Eriksen zal nooit naar Rusland gaan, het gaat hem niet om het geld maar om de droom om voor Barca te spelen, één van de redenen dat hij naar Ajax ging is dat hij dacht dat dit hier een goede route voor is. Anzhi is daar duidelijk geen goed vervolg van.
0 0
Dirren
Eriksen wil toch alleen naar barca dus wat maakt dit allemaal uit.
0 0
AJAXerwin
dit zijn 9 stappen achteruit!
0 0
JohnDylan
Achteruit? Een sterkere competitie en je traint met topspelers als Eto'o. Sorry maar dat zijn geen stappen achteruit. Daarbij gaat Anzi de komende transferperiodes zeker nog een aantal toppers halen.
0 0
flithje
poll: alles kan!

on-topic. denk dat een club uit rusland kan blijven bieden. eriksen zal toch niet naar rusland gaan..
0 0
mvdk
Ow het is Anzhi? Nou 50 miljoen dan! Laat ze maar dokken.
0 0
JohnDylan
Meteen een mooie strik erom en naar Schiphol brengen. Ajax wordt dit seizoen toch geen kampioen en met Klaassen en Rits heeft Ajax twee zeer talentvolle vervangers klaar staan. Klaassen is een betere voetballer dan Eriksen was toen die in de basis van Ajax terecht kwam en hetzelfde geld voor Rits.

Wel moet Ajax een extra centrale middenvelder kopen, Van Dijk van FC Groningen lijkt mij de beste optie of anders Gouweleeuw van Heerenveen. Als De Boer dan ook de zeer talentvolle Denswil bij de selectie haalt heeft Ajax de vervangers van Alderweireld en Vertonghen klaar staan.

Verder hoop ik dat Ajax Narsingh terug naar Amsterdam haalt. Die jongen heeft ongelofelijk veel talent maar hij moet nier meer dan 6 miljoen euro kosten want dan kan Ajax beter op de ontwikkeling van Lukoki en vooral De Sa gokken.
0 0
Nr14
On topic: als het waar is (wat ik niet denk, omdat een club dat niet betaald en omdat eriksen daar niet naartoe wilt) dan moet Ajax natuurlijk ingaan op zo'n bod! Davy Klaassen is iets jonger en naar mijn mening net zo getalenteerd. Daarnaast ook Nederlander!

Off topic: Met zo'n bedrag kan je andere posities, waar geen toptalenten op korte termijn zullen doorbreken, invullen met spelers die zich al bewezen hebben. Dan denk ik aan een central verdediger (Chivu of Douglas misschien) want iets meer concurrentie voor Vertonghen en Alderweireld kan geen kwaad, een opkomende linksback (Blind is dramatisch op die positie, Anita moet je daar niet willen neerzetten en Boilesen is nog niet goed genoeg) en een Buitenspeler (Assaidi, Narsingh, Ola John) aan de selectie toevoegen mag ook gebeuren
0 0
RafaelvdVaart
Dit soort bedragen kan Ajax niet weigeren voor een speler die te vervangen is en het team (nog) niet draagt. Met dat geld kunnen we ons in de winterstop versterken; een verdediger erbij en een middenvelder en een buitenspeler.

Blind en Ooijer zijn niet het niveau wat Ajax nastreeft, voor Eriksen moet een vervanger komen (Bouy, Fisher en Klaassen zijn er nog niet klaar voor en Serero overtuigt niet) en op de flanken moet ook worden versterkt. Op dit niveau kun je niet aankomen met jongetjes als Ozbiliz en Ebecilio die niveautje NEC zijn.

Maar ik geloof niet dat dit wordt geboden, en áls dat al zo is dan ziet Eriksen dat waarschijnlijk niet zitten.
0 0
Tifosi
Zoals Johan Derksen zegt: DOEN!!!
0 0
preme
Ik meen dat Ajax wel ooit een bod van 40 miljoen van Manchester City op Huntelaar heeft geweigerd omdat dit bod de laatste dag van de transfermarkt binnenkwam...

Ajax lijkt dus zeker bij machte om dit soort bedragen te weigeren. Bovendien, transfers worden steeds groter van omvang, zeker ook als je ziet dat die Mario Gotze bijna in de etalage staat voor 50 mln. Ajax mag dan ook zeker een keer standvastig zijn. Suarez is namelijk ook voor een erg teleurstellend bedrag verkocht aan een teleurstellende ploeg.
0 0
suarezdepitbull
Suarez is verkocht aan een teleurstellende ?ploeg... Suarez is nu van vaste waarde voor liverpool en is daar uitgegroeid tot een van de beste spelers van de premier league en is laatst zelfs geselecteerd voor de uitereiking als beste speler van de wereld. Daarbij is 35 miljoen !! een belachelijk hoog bod. Als ze dat gaan bieden strik erom.
0 0
herman
alles heeft zijn prijs ook eriksen
0 0
Mark <3 AFCA
Waarom komt dit bericht trouwens ook echt weer uit "Italiaanse media".. Zodat het niet na te gaan is of iemand dit wel echt gezegd heeft of dat het uit de duim gezogen is?
0 0
mike117
gaat ie toch niet heen, uitgesloten!
0 0
omisom
Dat is natuurlijk een enorm bedrag voor zo'n jonge speler en als ik eerlijk ben zeg ik doen Ajax want iedereen roemt zijn talent maar ik heb het af en toe maar gezien maar ook heel veel slechte momenten. Als ik het uit zijn oogpunt zou bekijken zou ik het seizoen bij Ajax afmaken en dan overstappen maar 5,5 miljoen per jaar my god daar moeten wij heel veel jaar voor werken hoor ik denk 3x ons leven.

Het zal Ajax financieel een flinke armslag geven om ook wat investeringen te doen vooral in de verdediging dus dat is het positieve uit dit bericht.

Een andere optie is die beursnotering afkopen en weer lekker Ajax worden.
0 0
Kevin'
Bij Anzhi komt hij wel aan spelen toe, bij Manchester City niet.

Maar ja, iedereen die in Rusland gaat voetballen verdwijnt als het ware, dus gewoon lekker bij Ajax blijven en wachten tot er een mooie club voor hem komt. De Spaanse competitie lijkt me wel wat voor hem, misschien Villareal of Valencia? Daar kan hij zijn combinatiespel wel verbeteren!
0 0
awr
Laten gaan voor dat bedrag!....te nonchalant en ik krijg het idee dat hij nu al wegloopt met zijn status!
0 0
Jeff
Onzin! Eriksen is de hele zomer doorgegaan met een jeugd EK, evenals Boilesen. Boilesen werd het al teveel en hij scheurde zijn hamstring en Eriksen mist kracht en je ziet dat hij vermoeid raakt. Niet voor niks de terugkeer van Aissati. Vergeet niet zijn leeftijd en het aantal wedstrijden dat hij al gespeeld heeft, zowel voor Ajax, Denemarken als het jeugdelftal van Denemarken.
0 0
Leo252
Het is wel Sinterklaastijd. Je weet het maar nooit maar 35 miljoen mag je m.i. wel met een flinke korrel zout nemen.
0 0
RobertoStrife
35 miljoen zou natuurlijk geweldig zijn, kunnen we meteen van die beurs af. Het is een groot talent, maar zelfs als hij tot wasdom komt, is het niet zeker dat we zoveel voor hem zullen krijgen. Verder kunnen Serero en Rits hem opvolgen.

Zelfs als ik Eriksen was, zou ik zeggen gewoon doen. 5,5 miljoen per jaar man! Contract van 5 jaar, heb je al 27,5 miljoen binnen. Ik denk echter dat hij het niet zou doen, omdat hij niet voor het geld gaat.
0 0
M1GGY25
pffff.... zo een bod kan Ajax niet weigeren. Het zal neerkomen op de persoonlijke wensen van de speler zelf ... wil hij naar Dagestan? of naar Manchester
0 0
Hwb
Anzhi zit niet in Dagestan he. Die club zit gewoon in Moskou en vliegen op en neer voor 'thuis'wedstrijden.
Het is echter maar een kleine sportieve vooruitgang (als het al een vooruitgang is) van de Eredivisie naar de Premjer Liga, al kan hij bij Anhi natuurlijk wel samenspelen met een wereldtopper als Eto'o, dat heb je in de Eredivisie niet.
Denk echter dat Eriksen vanuit Ajax naar een topcompetitie (Spanje, misschien Engeland) wil en niet eerst nog een andere tussenstop maken.
0 0
l0l
Ajax moet oppassen met zulk soort dingen, dit kan ook nadelig werken. We moeten niet zorgen dat Eriksen voor jan lul wegloopt. Snel bij tekenen voor 4 jaar en ook Vertonghen.
0 0
Misc1990
Als ze allebei 35 miljoen willen betalen laat ze dan maar lekker tegen elkaar opbieden!

Het zou natuurlijk wel slecht zijn als hij vertreket, maar voor zo'n bedrag mag je het niet weigeren en dan kan je het beste Maher kopen, die zal zo 'n 8 miljoen waard zijn.
0 0
Daluniz10
voor zo een bedrag... gewoon laten gaan... (als hij zelf zou willen natuurlijk)....
0 0
Dijkie
Zit er echt aan te komen zo die Financial Fair Play!! Leningen mogen straks niet meer, maar financieringen door allerlei dubieuze figuren uit de voormalige Sovjet Unie word gewoon gedoogd.
0 0
IamLegend
Het ligt gewoon aan de spelregels, niet aan dit soort dubieuze figuren. Elke club gaat afgezeikt worden als ze 35 miljoen euro of meer bieden. Het is ook nooit goed,.. Dit is veel geld voor ajax, dat ajax hard nodig heeft. Om de komende jaren alle contracten te tekenen en af te kopen.
0 0
buitenveldert
ben een voorstander voor een langer verblijf van eriksen maar toch zou ik het doen en dan het geld gelijk gebruiken om van de beurs af te gaan staan er gelijk een zooitje mensen minder op de loonlijst en je hebt al dat gezeik niet meer
0 0
RuffRhythim
Als hij Man City al afwijst, waarom zou hij dan wel naar een uithoek als Anzhi gaan?
0 0
Finance
Hmm, het plaatst de plotselinge coulance van de Boer naar Aisatti toe ook opeens extra in de schijnwerpers.
0 0
NH023
Rot op fucking russen!
35 milj mag je weer meenemen. Voor jullie kost hij minimaal 50.
Alleen maar omdat jullie alles verpesten in de voetbalwereld!
0 0
Raikkonen94
Gaat hij nooit heen, ook niet voor het geld. Blijft nog lekker 2 jaar max. hierzo en dan hoogstwaarschijnlijk Barcelona waar hij tot een van de beste spelers van de wereld zal uitgroeien. Blij dat wij daar een flinke steen aan konden bijdragen. :)
0 0
Van Reenen
Veel wordt mij nu duidelijk. Guus H. wil niet naar Ajax omdat het er een rommeltje is. In werkelijkheid is hij bezig te onderhandelen met Anzhi om er trainer te worden voor 6 ton euro p/m. Ik roep maar een bedrag. Dan wil hij versterking en wie is daarvoor beter geschikt dan onze Christian. Als M.City er 35 voor over heeft, dan mag Anzhi meer euro neerleggen en hoop ik dat er in het contract komt te staan dat doorverkoop aan Barca of andere club Ajax nog eens 5 miljoen oplevert.
0 0
Dijkie
Ja Guusje lijkt een beetje op rupsje nooit genoeg. Cashen , cashen en cashen en dan ook nog in zo'n uithoek. Als het nou lekker klimaatje was om in te wonen zou ik het nog kunnen begrijpen.
0 0
ajaxJodin
Nee hij blijft nog 2 jaar !!
0 0
anti-devries
hij wil toch naar Barca maar eerst gewoon hier seizoen afmaken hopelijk
0 0
LuckyLuk
Als deze jongen zonder echt wekelijks goed te spelen, hij laat wel mooie dingen zien maar nog veel te weinig, nu al 35 miljoen op kan leveren... Moet je nagaan als die straks goed gaat spelen! Belangrijk is wel dat Ajax straks zijn contract flink gaat verlengen, en anders verkopen, niet gratis de deur uit laten lopen deze parel.
0 0
Figo
35 miljoen... lijkt me onwaarschijnlijk. Ajax zou dit inderdaad niet kunnen weigeren, maar Eriksen zal dit zelf niet doen. Wel lekker steekpassjes geven aan Dzsudzsak, Boussoufa en Eto'o......
0 0