'Astronomisch bedrag op Eriksen in maak'

RRLrick, 07-11-2011 om 12:41, 3841 views, Daily Mail |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Manchester City heeft een astronomisch bedrag van 34 miljoen euro klaarliggen voor Christian Eriksen. Dat meldt de Daily Mail.
Ze moeten Chelsea overbieden, dat naar verluidt al een bod van 25 miljoen euro heeft gedaan.

De Engelsen zijn bereid zeer diep in de buidel te tasten. Beide clubs zaten vorige week bij Ajax-DInamo op de tribune voor het talent. Dat is nu net de wedstrijd waarin hij heel goed speelde.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
wum111
beter gaat ie niet weg, dat geld kan me niks schelen. Als ajax europees ook weer wat wil inbrengen moet je je beste spelers niet gaan verkopen. Ik zie liever een goed ajax voetballen en wat minder geld als dat je veel geld hebt en geen team
0 0
ajaxtoppie
als het zo is strik erom en wegwezen hij is wel goed maar op dit moment ook niet zo zou nu eerder geld uitgeven aan maher als ik hun was
0 0
davids4life
zou klaasen en rits over zetten naar ajax 1 als vervangers

en nog een ervaren middenvelder halen
0 0
Margammor
Volkomen onzin bericht:
1) Eriksen wil helemaal niet weg. Hij vindt zichzelf nog niet goed genoeg;
2) Het bedrag is volkomen onzin, hij heeft een gelimiteerde transfersom;
3) Mocht ik of gek zijn, dan wel volkomen verkeerd zijn ingelicht, dan meteen laten gaan voor dit bedrag.


0 0
wistikhetmaar
Alweer een een nog hoger bedrag, Voor hoeveel gaat ie nu weer weg? Dit heb ik al zo vaak moeten horen die onzin. Eerst maar eens presteren in de CL tegen de betere clubs. Sorry maar dynamo Zagreb is echt geen CL club.
0 0
Margammor
Volkomen onzin bericht:
1) Eriksen wil helemaal niet weg. Hij vindt zichzelf nog niet goed genoeg;
2) Het bedrag is volkomen onzin, hij heeft een gelimiteerde transfersom;
3) Mocht ik of gek zijn, dan wel volkomen verkeerd zijn ingelicht, dan meteen laten gaan voor dit bedrag.


0 0
DeBaas
50 miljoen, sommige mensen zijn nog dommer dat ik dacht.
0 0
PietBon
Tjsa als ze dat er voor over hebben die oliesjieks dan moeten we het maar doen lijkt mij. Sneijder kan net zo goed worden op die positieDe helft van het geld investeren in goede verdedigers. Ik noem een Virgil van Dijk of Gouweleeuw.
0 0
Freekajax
maak er 38 miljoen van en verkoop hem. Haal dan een linksback, CV en CVM. klaar ben je. Klaassen, lodeiro, serero en later Sneijder die om zijn positie gaan strijden.
0 0
Daneman
Kijk. Jij ziet het ook. Ajax moet als aller eerste een ervaren, snelle degelijke CV halen. Trouwnens een CVM hoeft dan even niet want dan kan Jan een plekkie naar voren. En ik ben ook met je eens dat er een linksback bij moet. Blind mag weg, Anita is te licht en boilesen is ook te licht als je tegen PSV ofzo moet. Ajax kan er beter van worden als Eriksen weggaat. Maar dat KUT bestuur zal ajax slechter maken. En waarom zo vloeken? Omdat er de laatste jaren zo veel domme dingen zijn gedaan! Dat Jan en Toby nog steeds CV zijn is dom. Tenminste. Ik vind al reeds een jaar of drie dat de duo aanvallend zeer okay is maar als degelijke CV duo zwaar tekort schiet. Oleguer, Ooijer, en noem maar op, tos allemaal klote. Er is de laatste jaren maar een pluspunt en dat is de "jonge" talenten scout in scandinavië. Maar de rest van het scoutapparaat mag opzouten. Totaal niet kapabel gebleken.
0 0
davids4life
helemaal mee eens cvm vertonghen cv ik denk aan johhny
0 0
IamLegend
Ik wil dat ze direct uitbetalen in 1x cash,..Echt niet te geloven dat dit soort bedragen gewoon kan. Gaat er een speler uit de jeugd na manchester city dan zijn we focking boos.
Nu willen ze eriksen voor een groot bedrag dan kan het wel,..

Gewoon eisen boven de 50 miljoen en geen cent minder. Hopelijk gaat ajax contract open breken en een afkoopsom er in laten zetten.
0 0
opsspo
Als dit waar is, dan is Man City echt een belachelijke club! Dat zijn ze nu eigenlijk al, met die veel te zieke aanval. Ze hebben voor Eriksen zijn positie Nasri en David Silva...Misschien nog wel meer spelers, maar dat weet ik allemaal niet meer...

Dit soort clubs verpesten het voetbal, ook al maken ze van de PL wel een erg leuke en spannende competitie...
0 0
Groengras
Eriksen speelde goed tegen Zagreb? Hij wisselt nog te vaak geniale momenten af met slordig balverlies. Deels komt dat wellicht doordat hij qua spelinzicht verder is dan anderen, maar speelt soms te moeilijk waardoor hij slordig de bal verliest. Let op zijn reactie na de wedstrijd "Ja dat hakje was wel zo'n beetje het enige wat ik goed gedaan heb vandaag". Je merkte aan hem dat hij blij was met die assists maar verder niet zo tevreden was over z'n spel. Ik snap daarom ook niet waarom mensen hem arrogant noemen, want hij is zeer zelfkritisch. Hij is een pareltje, alleen nu nog te wisselvallig. Dat beseffen die grote clubs ook waardoor z'n de nodige pecunia's willen betalen. Hopelijk voltooid eriksen z'n 'studie naar de top' bij Ajax, want die vele miljoenen gaan ze dan ook nog neerleggen en Ajax profiteert dan nog van zijn talenten op het veld :)
0 0
Maniche
Prijs opdrijven naar 45 miljoen... Speel ze tegen elkaar uit.. Fysiek wordt hij compleet overlopen in Engeland en dat gun ik deze leuke voetballer niet..
0 0
xeitc
Pff astronomisch bedrag.. ik dacht aan meer als 50 miljoen. dit vind ik niet astronomisch meer..
0 0
AJAXALMERE
Vergeet niet dat hi jvorig jaar aan het eind elke wedstrijd (de laatste 5) telkens de bal gaf voor de goal.
Daarnaast moeten we hem gewoon steunen als hij in een midere fase zit
0 0
Whizzle
Typisch geval van 'bollocks'. Dat ze hem willen kopen zal ongetwijfeld, maar 34 mil is echt belachelijk.
Suarez is ook overgegaan, voor, in mijn ogen veel te weinig, terwijl hij veel meer heeft laten zien en ongetwijfeld nog groeipotentie heeft. Eriksen zelf is er denk ik bij gebaat dat hij nog bij Ajax blijft om zich te ontwikkelen, ik ben benieuwd hoe het straks zal gaan.
0 0
Tifosi
Doei Eriksen! Hallo Davy Klaassen !
0 0
realist
mooi weg die amateur had hem al weggedaan voor 34 euro
0 0
bert0s410
Haha en jij noemt jezelf realist?
0 0
bert0s410
Haha en jij noemt jezelf realist?
0 0
bert0s410
Haha en jij noemt jezelf realist?
0 0
mvdk
Nou we weten allemaal wat Liverpool voor Carroll betaalde.. Als Newcastle al zo'n dik bedrag kon krijgen, kunnen wij dat helemaal!
0 0
Matts
Ach ja, elke week wordt er wel zoiets gezegd, dus ik betwijfel of het waar is. Als het echt zo is, zou ik hem toch echt verkopen. Voor 34 miljoen kun je 15 nieuwe Eriksens terug kopen als je goed scout.
0 0
AFCAemile
Ze kunnen beter een paar goede verdedigers kopen/scouten. We hebben al genoeg nummer 10's met serero, klaassen en rits
0 0
suske
Braband mail meld net dat Barcelona 40,mlj euro gaat bieden.
0 0
babeldeman
Moet Eriksen niet willen,want geloof me: je moet vervolgens de reserve bank warm houden want je hebt David Silva voor je en die speel je echt niet zomaar uit de basis,wat een gast is dat trouwens die goal tegen QPR was echt geweldig!
0 0
Daluniz10
los van de prestaties van eriksen op dit moment...
als dit waar is..dan moet je hem voor 34 milj. zeker verkopen
0 0
MarkoCult
wat is er gebeurd met de gelimiteerde transfersom van 11 miljoen die in zijn contract staat?
0 0
LuckyLuk
Die is door iemand verzonnen.
0 0
SanderAFCA
Gelijk verkopen. Zijn opvolger hebben we al in huis al zie ik wel graag dan een mee voetballende CVM komen. Rasmus Elm Lijkt mij dan een prima optie.
0 0
vanRendrum
Wederom een bewijs dat we een meer dan schandalige fooi hebben gevangen voor de gigant Suarez.
vd Boog- vd Aat- Slop moeten nogmaals hun ogen uit hun kop schamen.

Overigens, voor dat bedrag Eriksen direct verkopen.
0 0
ELPISTOLERO
Dan mag je hem wel omringen met 3 middenvelders die hem uit alle duels halen, dan is het een prachtige voetballer.
0 0
AFCACBS410
een bedrag als deze zou je nooit moeten afslaan...helemaal niet gezien de huidige prestaties van eriksen die nog alles behalve constant zijn. een wereldtalent absoluut maar voor dit bedrag zou ik hem van de hand doen. helemaal in de wetenschap dat we met klaassen een KLASSIEKE nummer 10 in de jeugd hebben lopen, die jongen heeft werkelijk alles, lloopvermogen,snelheid,inzicht, tweebenig, een geweldige steekpass en ook nog eens scorendvermogen. daarnaast heb je oook met theo en de jong nog 2 spelers die heel behoorlijk op deze stek uit de voeten kunnen.
met die miljoentjes moet onze verdediging onder handen gaan nemen die zowel qua basis als de bank slecht en onderbezet is. vd wiel en aldeweirald halen de laatste weken een degelijk niveau maar zonder boilesen is het igg op linksback dramatisch...anita is geen back en staat telkens verkeerd in gedraagd door zijn rechtsbenigheid, daarnaast is gister ook wel weer eens gebleken dat de cv plek onderbezet is want met ooijer kun je niet meer aankomen.
ik zou zowieso van dijk wegplukkken bij groningen, man wat maakt die jongen stappen. heeft lengte, kopkracht, uitstraling en heeft een prima inspeelpass. ook zijn snelheid is heel behoorlijk gezien zijn lengte. daaarnaast zou je wellicht chivu kunnen overhalen tot een terugkeer, al zou zijn salaris een moeilijk punt gaan worden.
0 0
Daneman
Helemaal goed. graag een soort Chivu/douglas halen en van dijk halen dan kan Jan evt plekkie naar voren
0 0
MRB
Ik vind Mats Rits ook wel een kanshebber.
0 0
Mokum31
Als dat het echte bedrag is .....dan is hij niet te behouden
0 0
Vinc-ajacied
Een heel mooi rood en wit strikje.
0 0
AFCACBS410
een bedrag als deze zou je nooit moeten afslaan...helemaal niet gezien de huidige prestaties van eriksen die nog alles behalve constant zijn. een wereldtalent absoluut maar voor dit bedrag zou ik hem van de hand doen. helemaal in de wetenschap dat we met klaassen een KLASSIEKE nummer 10 in de jeugd hebben lopen, die jongen heeft werkelijk alles, lloopvermogen,snelheid,inzicht, tweebenig, een geweldige steekpass en ook nog eens scorendvermogen. daarnaast heb je oook met theo en de jong nog 2 spelers die heel behoorlijk op deze stek uit de voeten kunnen.
met die miljoentjes moet onze verdediging onder handen gaan nemen die zowel qua basis als de bank slecht en onderbezet is. vd wiel en aldeweirald halen de laatste weken een degelijk niveau maar zonder boilesen is het igg op linksback dramatisch...anita is geen back en staat telkens verkeerd in gedraagd door zijn rechtsbenigheid, daarnaast is gister ook wel weer eens gebleken dat de cv plek onderbezet is want met ooijer kun je niet meer aankomen.
ik zou zowieso van dijk wegplukkken bij groningen, man wat maakt die jongen stappen. heeft lengte, kopkracht, uitstraling en heeft een prima inspeelpass. ook zijn snelheid is heel behoorlijk gezien zijn lengte. daaarnaast zou je wellicht chivu kunnen overhalen tot een terugkeer, al zou zijn salaris een moeilijk punt gaan worden.
0 0
Daantje Makkes
elk bedrag boven de 20 miljoen euro is acceptabel, laat staan 30 miljoen euro, dan moet Ajax het wel accepteren...
0 0
Bjarkos
Onzin waarschijnlijk.. Maar ALS dit zo zou zijn Strik eromheen.
0 0
Barra
Van Ginkel vind ik trouwens een type Ajax speler, niet hetzelfde type als Erikssen maar minstens zo goed. Speelt erg volwassen voor zijn leeftijd ook in duels, wat ik bij Erikssen echt mis. Is daarnaast altijd aanspeelbaar en heeft uitstekende functionele techniek en is tactisch ook slim. Ben alleen bang dat vitesse hoofdprijs vraagt, ook meer dan terecht natuurlijk.
0 0
Daantje Makkes
kan ik je geen ongelijk in geven
0 0
kaashaas
Ja als dat zo is gelijk doen en twee geariveerde spelers terug kopen zoiezo een lings back een 1 centrale verdediger eenog e rechter veleuge aanvaller en nog een spits. Anders speel je nog eens voorronde CL. Maar ja ga maar verder met dromen !
0 0
Randy428
Blablabla. Bron binnen ManCity?

Gewoon bullshit.
0 0
RRLrick
Vekopen en vervolgens proberen Maher te halen bij AZ voor een paar miljoen, ik zeg win win situatie.
0 0
Meesmuijres
Ik zeg Davey Klaassen uit de jeugd, win win
0 0
Ajacied89
We hebben Lodeiro , Fischer , Rits , Serero , Klaassen.. en misschien vergeet ik nog iemand
0 0
dani-davy
je vergeet sneijder
0 0
suske
Boeren
0 0
Olle
Die hebben we allemaal, ja! Maar geeneen uit dit rijtje geeft (nog niet!) de zekerheid dat het beter gaat draaien. Voor 34 miljoen moet je toch iets redelijks kunnen halen: een goede laatste man, en twee goede middenvelders..........
0 0
Daneman
Ik ben voor twee uitmuntend gescoute verdedigers. Jan een plekkie naar voren, En anita is niet goed genoeg als LB en Boilesen ook nog niet. Boilesen is nog een a twee jaar te jong om tegen psv of twente een hele wedstrijd te ballen. Dus graag degelijke CV en linksback. Middenveld kan vanelf komen met de talenten die we hebben.
0 0
SanderAFCA
Ja Sneijder ! Iedereen schrijft hem bijna al af maar ik denk dat hij ons volgend jaar gaat verbazen. Hij is wel zo een type voetballer die altijd vol gas gaat en iedereen op jaagt want dat missen wij nu duidelijk. Van Janssen had ik het verwacht maat laat het tot nu toe niet zien.
0 0
Barra
Onzin verhaal denk ik, maar hoop echt dat het waar is. Vind Erikssen een groot talent maar bij dit soort bedragen moet je wel. En gezien de dubbel bezette positie van AM en daarnaast nog jeugdige talenten die de rol over kunnen nemen. Geld kun je vervolgens steken in aantrekken van directe versterkingen.
0 0
jo1
haha op basis van wat is hij dit waard? Die gast kan niet voetballen man,. Heb je zijn corner en zijn vrije trap wel eens gezien. Een baby schiet nog verder dan hem .....
0 0
Mark <3 AFCA
Alhoewel je overdrijft, is zijn kracht dan ook niet zijn schotkracht. Hij komt heus wel in de buurt van de 20m marktwaarde, zijn handelingssnelheid ligt een aantal niveaus hoger dan die van elke andere basisspeler op dit moment. Hij ziet altijd ruimte voor een steekpass, en is nog geeneens 20 jaar oud. Messi was ook nog geen wereldtop op zijn 19e.

Mijn eerste post 'gelul' zei ik omdat ik geen zin heb in geruchten terwijl het pas een week november is. We moeten hem nog langer behouden.
0 0
Daneman
Voor een bedrag wat boven de dertig uitkomt wel doen. Dat geld investeren in een echt degelijke CV en een degelijke linksback. Boilesen kan zeker wat worden. Maar jongetjes van max. een jaar of 20 moeten rustig gebracht worden. Voorbeeld: 90 minuten boilesen tegen PSV of AZ is niet reeel. Ervaring, fysiek en leiderschap achterin dat is wat er onbreekt. En kom niet aan met Andre, weant die kan het niet belopen. Op de plek van Erik hebben we aardig wat potentie.
0 0
JJood
Een bedrag boven de 20 miljoen gewoon accepteren, dat jochie laat te weinig zien. En voor 20 (of 34) heb je genoeg andere en zelfs Betere spelers..
0 0
gusanito
34 miljoen is wel heel veel geld, maar je verliest wel een wereldtopper in wording. Eriksen moet ook nog niet weg willen bij Ajax. Als hij over 2 jaar vertrekt is hij veel verder doordat hij veel minuten kan maken.
0 0
l0l
Als het echt veel geld is gewoon verkopen.
0 0
RobertoStrife
Zo, dat zou echt geweldig zijn! Denk echter dat het onzin is.
0 0
Mark <3 AFCA
gelul
0 0
sv
denk dat ze wel gaan bieden. Ze scouten hem al jaren en nu zitten ze ook op de tribune en speelt ie nog goed ook.
0 0