United: '25 miljoen pond voor Eriksen'

barrehhafca, 20-07-2011 om 00:07, 9041 views, Tipsbladet |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Volgens het Deense Tipsbladet lijkt Manchester United zich op te maken om een serieus bod uit te brengen op Christian Eriksen. Paul Scholes is gestopt en nadat Wesley Sneijder onhaalbaar bleek lijkt sir Alex Ferguson het dichterbij Engeland te gaan zoeken.

Eriksen maakte de voorbije maanden indruk in zijn wedstrijden bij Ajax en op het jeugd EK. Ook speelde hij een hoofdrol in een interland tegen Engeland.

De getalenteerde Ajacied zou prima in het plaatje van 'The Red Devils' passen. Het bod zou rond de 25 miljoen pond liggen, een kleine 30 miljoen euro aldus het Deense medium. Eriksen staat nog tot 2014 onder contract in Amsterdam. (Foto Orangepictures.nl)
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
TheNakker
אייאקס אמסטרדם הוא מועדון כדורגל הטובה ביותר מ-
0 0
TheNakker
Door eros, woensdag 20 juli 2011 15:24

Als ze nou het een beetje slim regelen,... dan zeggen ze die 30 miljoen is goed,... dan laten we hem volgend jaar gaan. Willen ze hem in de winsterstop hebben? 10 miljoen extra!
__________________________________________________________________

@Eros, helemaal met je eens ouwe, niks aan toe tevoegen gewoon.
Zo had ik het ook nog in m'n hoofd, ook een heele goed marier van handelen.
Zeg, ben je toevallig Israëlisch ?
0 0
Lazell
Niet doen!
Hij wil nog graag bij Ajax spelen. Lekker nog 1 á 2 jaar genieten van zijn heerlijke steekpassjes. Daarna net zoveel geld vangen als Palermo voor Pastore gaat vangen en dan Rits / Serero / Fischer opstellen.
0 0
Calvani
Niet doen. We hebben hem nodig! En bovendien: volgend jaar is hij 50M waard.
0 0
gvvsvw
Een Chris in vorm wel, maar zoals hij het laatste seizoens gedeelte speelde en zoals gister voeg hij niks toe.Hij moet duidelijk ff een tandje bijzetten, dan is hij in potentie een heel groot talent,Maar momenteel is het niet bijzonder.
0 0
gras
Die jongen zal vooral indruk hebben gemaakt met het Deens elftal tegen de Engelsen. Daar was hij een van de uitblinkers. Maar Fergie zal echt wel weten dat hij er nog niet klaar voor is. Eriksen moet nog twee jaar doorgroeien, daarna is hij absoluut onhoudbaar.
0 0
brullie
Gewoon behouden en niet weer voor het geld kiezen. CL komt er aan en kan hem Europees op een nog hoger podium plaatsen. Trouwens, hij beslist altijd zelf nog waar hij heen gaat.
0 0
keyston94
ik geloof hier niks van maar toch zou ik hem liever nog een jaar of 2 bij ajax willen zien
0 0
AFACATILLMYDIE
voor 29 miljoen doen en proberen hem een jaar te blijven huren
of anders zorgen dat je gratis spits mag huren voor een jaar
0 0
oudzuid2
allemaal leuk en aardig, "gelijk verkopen voor dat bedrag" lees ik hier, maar wat zien we nou terug van al die miljoenen van Suarez (25 miljoen), Urby (5 miljoen), Vermaelen (12 miljoen), Heitinga (10 miljoen), Sneijder (27 miljoen), Huntelaar (27 miljoen), Babel (18 miljoen), De Mul (5 miljoen)..

+/- 130 miljoen... En dat zijn alleen maar wat transfers van de afgelopen 5 jaar!! Iedere miljoenentransfer verzwakt Ajax alleen maar en je ziet er geen moer voor terug!
0 0
afca1985
Wat denk je dat je van dat geld overhoud als de "blauwebrievenbrigade" ff langskomt.
0 0
godlike
30 miljoen is wel erg veel hoor vriend.. dat vang je van ze levense dagen niet meer. Hoewel hij belangrijk is voor Ajax is hij nog geen steunpilaar en kunnen we voor 30 miljoen wel hele leuke dingen doen..
0 0
afcajesper
Als ze daadwerkelijk met een bod van 30 Miljoen komen lekker weigeren!
Nog 1 seizoen Ajax en dan gaat ie ook voor minstens zoveel de deur uit,heel groot talent!.
Heb man U meer aan dan Sneijder,op de lange termijn
0 0
Willempiej50
In de Winterstop verkopen want dan staat er 1 te trappelen om vanuit de A1 ZIJN PLAATS OVER TE NEMEN ...... Klaassen op 10 ..... heb ik ook met Eriksen erbij vaak gezien ... no prob.
0 0
Denzel_ajacied
Dankzij de cl miljoenen kwamen we op winst uit, wat is er gebeurd met het geld van Suarez
kunnen we nog zeker Ruiz halen, hij heeft denk ik meer KWALITEIT dan Sulejmani en heeft iets minder salaris. En met het restje kunnen we ook opmaken er komen dit seizoen toch weer CL miljoenen.
0 0
Ajaxjajax
Een bod van 30 miljoen kan je gewoon niet weigeren. Welke in 1x betalen en niet in 20 stappen.
0 0
AjaxDruten
Voor 30 miljoen mogen ze hem komen ophalen! We hebben genoeg talent op die positie om hem voor zo'n bedrag te kunnen laten gaan.
0 0
SanderAFCA
Ik geloof hier weinig van maar als dit waar zou zijn moet Ajax gewoon 30 miljoen euro vragen. We hebben met Sneijder, Rits, Serero en Lodeiro genoeg andere aanvallende middenvelders met potentie.
0 0
eros
Als ze nou het een beetje slim regelen,... dan zeggen ze die 30 miljoen is goed,... dan laten we hem volgend jaar gaan. Willen ze hem in de winsterstop hebben? 10 miljoen extra!
0 0
Boilesen92
30 miljoen euro, dan het geld van de verkoop van Suarez bijleggen en vervolgens dat terrein van de gemeente van pisvee kopen en daarna dan platgooien en een ajax fanshop maken.
0 0
rosumohan
Zo dat is nog eens een bod maar eerst zien dan geloven.
0 0
Luie Spits
Het bod accepteren onder de voorwaarde dat hij nog een jaar actief blijft bij Ajax.
Dan kan je het geld besteden aan een goede backup voor het centrum van de verdediging.
Zo'n Ooijer vertraagd de opbouw en maakt veel te veel schoonheidsfoutjes. Te link om alleen hem achter de hand te hebben mocht Vertonghen of Alderweireld geblesseerd raken.
Helaas is de ideale vervanger, Granqist van Groningen al naar Italie vertrokken. Fantastische speler zou dat zijn geweest voor Ajax.

Wat vinden jullie?
0 0
godlike
Ik zeg Douglas en Ruiz halen.. :)
0 0
Sazzz
Boel geld voor een ventje van 19...
0 0
tijger19
Ik zeg het bod afwijzen, en zijn contract tot 2016 verlengen.. Hij zegt zelf dat hij nog niet uitgeleerd is hier en dat hij serieuze stappen in zijn ontwikkeling wilt gaan maken.. als hij zijn contract verlengt, kan hij over minimaal 2 jaar voor een record bedrag weg.. ik zeg dan minimaal 40 miljoen, want moetje na gaan dat er nu 30 milj geboden word als eerste bod.. Dat kun je dan altijd nog opbouwen..
0 0
Wijzeman
Je kan hem wel verkopen en dat geld is leuk maar we doen er toch niks goeds mee. We gaan toch aankomen met spelers als Schone, Matavz etc stuk voor stuk middelmaat uit de eredivisie.
0 0
Maniche
ALS! een club nu 30 miljoen euro op tafel legt, moet je dat als pro organisatie in een land als nederland natuurlijk meteen doen! 1 slecht seizoen en je verliest nog meer alsdat we op mickey af moeten boeken. Dat risico moet je niet willen lopen.
0 0
Maniche
ALS! een club nu 30 miljoen euro op tafel legt, moet je dat als pro organisatie in een land als nederland natuurlijk meteen doen! 1 slecht seizoen en je verliest nog meer alsdat we op mickey af moeten boeken. Dat risico moet je niet willen lopen.
0 0
Tom
Ik zie hem niet zo snel naar engeland gaan, voetbal daar past niet bij hem!
0 0
Denzel_ajacied
Suarez had ook veel meer moeten opleveren
eerst vroegen ze 40 maar hebben zich toch
laten overhalen
0 0
Wijzeman
Pff dat is de vraagprijs. Die is toch altijd veel hoger dan de prijs die je in je hoofd hebt om er echt voor te krijgen. Spelers kan je niet tegenhouden als ze echt weg willen. En Saurez wou dat gewoon.
0 0
Denzel_ajacied
Als neymar 45mil waard is dan is eriksen 35 t/m 40
en heb trouwens liever dat ie naar Chelsea of Barca gaat
Verdient daar veel meer en die clubs zijn bereid een hoger bod te bieden
0 0
AFCABart
gewoon nog zeker 1 of misschien 2 seizoenen houden. tegen die tijd heeft die jonge zich weer door ontwikkeld en is het over de wereld algemeen bekend wat voor een talent die jonge is, als dat nog niet zo is. kan tegen die tijd zeker rond de 45 miljoen opbrengen.
0 0
Denzel_ajacied
wil eingelijk liever dat hij nog jaartje of twee blijft
0 0
JJood
Laat maar mooi gaan dan, We hebben Ismael ook nog en Lodeiro. 30 Miljoen is wel heel veel voor hem. Strikje er omheen en bye bye
0 0
TheNakker
Juist @Ajacied89, dit bedrag 30 mil. in deze zwaare tijden zul je niet gauw meer tegen komen als Ajax zijnde.
Verkoop em zou ik dan ook zeggen en zet Lodeiro er op zijn plek in.
Klaar is cees.
0 0
Ajacied89
Liever zie ik hem nog bij Ajax maar voor 30miljoen euro zeg ik verkopen. Er zijn genoeg alternatieven ; Lodeiro , Rits , Serero , Fischer en ev nog de Jong.
Wanneer hij bij Ajax blijft en nog beter wordt krijg je er ook niet meer dan 30 voor. Grote clubs betalen niet zoveel geld omdat de speler vanuit NL komt. Voor Sneijder kregen we ook niet meer dan 30 voor
0 0
ajax4lifew_e
niet verkopen onder de 45 miljoen. voor deze speler kan je later veel meer voor vangen. dit word een wereldser.
0 0
Denzel_ajacied
dat zal wel zo zijn maar je weet het nooit zeker maar voor nu nog twee jaar houden dan wordt hij meer waard was ook beter als suarez tot de zomer was gebleven dan was ie ook meer waardof kon hij naar betere club
0 0
Denzel_ajacied
Dat zal wel gebeuren maar je bent er nooit zeker van
0 0
ajax19
Mooi nieuws voor zijn transferwaarde. Ajax en Eriksen denken niet aan een transfer, nu niet en over een seizoen niet.
0 0
foensai
Ik denk dat (indien dit waar is) Ajax dit bod zal accepteren maar wel zal bedingen dat hij nog voor 1 a 2 jaar in dienst van Ajax zal blijven spelen. Wij blij geld en nog de speler, man u blij speler doet ervaring op en heeft goud in handen voor de toekomst. Ik denk niet dat er (hoe klote ook) meer dan 30 miljoen naar een nederlandse club zal gaan. want wij worden nog altijd gezien als de mickey mouse competitie!! Maar goed, wat ik nu schets zou een mooie uitkomst zijn.
0 0
hupajax
Ajax moet het contract tot 2016 verlegen. eriksen verdient nu 800.000 per jaar (exclusief kampioensbonus) als je zijn Jaarsalaris nou opschroeft tot 1,2 miljoen dan denk dat Eriksen het wel doet. Over 5 jaar is hij 24 dan is hij nog jong genoeg om een grote stap te maken!! Als hij het contract verlengt dan moet je als Ajax zijnde hem proberen te verkopen voor 40 miljoen euro!!


0 0
Hwb
Ik hoop Eriksen nog 2-3 jaar bij Ajax te zien, hem hier tot wasdom te zien komen. Als je nu 30 miljoen voor hem kan krijgen en over 2-3 jaar nog maar 20 miljoen, heb ik dat er graag voor over. Ajax is in de eerste plaats een voetbalclub en is er niet om zo veel mogelijk geld voor haar spelers te vangen. De financiële positie van Ajax is ook niet zodanig dat je een bod van 30 miljoen niet kan weigeren en ook als hij uiteindelijk voor 20 miljoen zou gaan, heb je enorm veel winst op hem gemaakt.
Gewoon nog niet laten gaan.
0 0
ajax19
Mooi nieuws voor zijn transferwaarde. Ajax en Eriksen denken niet aan een transfer, nu niet en over een seizoen niet.
0 0
M1GGY25
Nooit dat Man U zo een bedrag neertelt. Elke club wil goedkoop talenten van Ajax wegkapen
0 0
JohanCruijf
Dat gaat met Eriksen niet lukken, dat snapt United ook. Verder lijkt me 35 / 40 mil. terecht, het is graag of niet.
0 0
robert R.
Dat contract van eriksen verlengen tot 2015 en dan in de zomer van 2012 na het EK vekopen voor 45 miljoen.
0 0
Bramble1988
Ik denk niet dat Ajax dit doet! De waarde van hem zal alleen maar kunnen stijgen tenopzichte van afgelopen seizoen. Hij zal nog 1 a 2 jaar ervaring opdoen, en alles spelen. Dan zal die ook voor rond de 25 miljoen verkocht worden en staat Rits intussen alweer klaar om de nummer 10 positie van hem over te nemen:)!!
0 0
LuckyLuk
Dan moet wel zijn contract verlengt worden want anders word die straks minder waard, zou heel zonde zijn!
0 0
pizzapunt
laat ze Rodney Sneijder aan voor ¤12.000.000, hebben ze toch nog een Sneijder lopen xD
0 0
AjaxS
Mocht het bod 25 miljoen pond bedragen zal Ajax geen seconde twijfelen denk ik en gelijk hebben ze!
0 0
HeinJan
Ik dacht precies hetzelfde. Maar het hangt waarschijnlijk vooral van Eriksen zelf af. Hij wil zelf nog in ieder geval één seizoen bij Ajax spelen. Daar mogen we blij om zijn. Met 25 miljoen pond en een nieuwe stabielere structuur binnen de club, zal Ajax de komende 5 tot 10 jaar in ieder geval geen geldproblemen meer hebben.
0 0
pizzapunt
uitkomen op 30 pond is toch snel +- ¤35.000.000, hoop geld als je ¤2,80 verdient :-)

Maar ik ben bang dat als we dat geld krijgen we de concurrenten alleen maar versterken...
0 0
Raikkonen94
Niet doen, na dit seizoen zal hij minstens 40 mil waard zijn. Dit is toch de belangrijkste speler van Ajax. Ik hoor om me heen ook als mensen R. Sneijder als vervanger roepen, maar hij is wel 5 klassen minder, ouder dan Eriksen en Sneijder is stijflinks, terwijl Eriksen volledig tweebenig is. Volgens mij leeft hij ook een beetje op de naam van Wesley.
Mats Rits vind ik daarentegen wel een goede jongen. Pas net 18 geworden maar dat gaat volgens mij een hele grote worden.
0 0
Pinpanter
Naarmate de ontwikkeling van Eriksen wordt hij mogelijk meer waard maar naarmate z'n contract korter duurt ook weer minder. 40 mio lijkt me dus niet zo vanzelfsprekend.
Rodney speelt idd meer links, maar ik vind z'n spel wel degelijk zich veelbelovend ontwikkelen. Z'n spel lijkt steeds meer op dat van Wesley. Daar zit denk ik meer waardegroei in dan die eventuele 5 mio van Eriksen die jij voorziet. Maar vooral: ik geniet veel meer van Rodney's spel.
0 0
wilyha
en de itiliaanse kranten berichten weer dat sabatini weer naar amsterdam komt, die man heeft al zoveel reissies na amsterdam er op zitten, ik geloof er niets meer van
0 0
johnnydc
verdubbel het bod maar, en dan eerst 2 jaar aan Ajax verhuren.
als dat de opzet is, valt er te praten.
verder gewoon dikke onzin, ze gaan die Ganso halen, of Sneijder
Chris komt over 1 of 2 jaar pas aan de beurt
0 0
gusanito
Onzin.
0 0
omisom
Helaas jammer voor het voetbal maar dat soort clubs blijven het verder afbreken laat talenten zich eerst ontplooien bij hun club maar nee die Engelse willen alles voor de heb. Overigens zou ik zeggen voor zo'n bedrag doen het is wel en topper maar hij moet het allemaal nog over een seizoen laten zien en dat heb ik vorig seizoen nog niet gezien. Het zou jammer zijn maar Ajax moet ook aan de huishouding denken en ja zulke bedragen voor zo'n jonge speler.
0 0
bert0s410
Chrissie blijft!
Is over 2 jaar gewoon 40 miljoen waard, komt nog bij dat dit natuurlijk onzin is.
0 0
Toon meer reacties