Heitinga: 'Ik keer zeker terug'

Ajaxfan-87, 22-03-2011 om 12:11, 7456 views, NUsport |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De prijzendroogte in Amsterdam doet John Heitinga pijn. "Dat Ajax al zo lang geen kampioen is geworden, gaat me aan het hart", vertelt de oud-Ajacied. Gelukkig zijn er veranderingen ingezet. Johan Cruijff erbij, Jonk en Bergkamp misschien, Frank de Boer. Ook Dirk de Groot loopt weer rond op De Toekomst. Hij was in mijn tijd trainer van A2 en kon je ongelooflijk hard aanpakken. Zowel fysiek als mentaal. Iedereen weet: als je langs Dirk komt, slaag je. Ja, met al deze mannen heb ik er wel vertrouwen in. Iedereen snakt naar die derde ster. Ik ook", zegt de 27-jarige verdediger.

Heitinga wil later zeker nog een keer terugkeren naar Ajax. De 66-voudig Nederlands international hoopt dat ook andere spelers terug willen keren. "Ik keer zeker terug. Ik heb het daar wel eens met Klaas-Jan Huntelaar over. Wat nou als we straks met Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart en Nigel de Jong die kar gaan trekken in Amsterdam? Maar ja, dat is lastig te timen. Ieder heeft zijn eigen carrièrepad", besluit hij.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
goblinmaster
Als die bazen de kar gaan trekken ongeveer rond dezelfde tijd betekend dat veel goed voor ajax, en kan je misschien wel een goed begin leggen voor een 2de ster :D
Damn,. ik ben een optimist ;)
0 0
AFCA(L)
The lion heart
0 0
fan1963
Mooi man.
0 0
AJAXerwin
heitinga mag altijd en ook altijd terug keren!!
0 0
brullie
Haaa....wat een echte Ajacied is hij!! Eerst maar zien of hij idd terug komt. Van mij mag hij volgend seizoen lekker weer terug komen!!
0 0
RobertoStrife
Een echte Ajacied! Toch denk ik dat Sneijder, Raf en de Jong niet terugkomen.
0 0
ZwarteJood
genoeg tijd voor hem om dat te bewijzen
0 0
Joodstt
Je bent iig lekker kort van stof...
0 0
daslogisch
Sorry, hebt zeker gelijk. Krijg ook bijna kramp in de twee vingers die ik gebruik om te typen :)
De kortere versie van al die lange emails is: Gras vindt dat Heitinga eigenlijk teveel fouten maakt om als centrale verdediger te kunnen spelen. Die ziet m liever centraal op t middenveld. Terwijl ik vind dat ie zonder twijfel wel centraal achterin kan spelen en hoogstens teveel moeilijkheden kent om m als een ideale centrumverdediger (Rijkaard, Pique) te kunnen zien. Maar voor een middenvelder is Heitinga ook absoluut niet ideaal, omdat ie (wat iedereeen zal beamen neem ik aan) ondanks zijn idd hele goede traptechniek toch ook de technische verfijndheid van een vBommel, Janssen of in Ajax geval een vdHeijde (of zelfs een Schaars) mist..
v Marwijk zal t voorlopig zeker nog niet durven om Maduro centraal achterin op te stellen, wat dus betekent dat wanneer je Heitinga op t middenveld zou opstellen, Vlaar of Boulahrouz centraal achterin komt te spelen. Dan heb je dus op twee plaatsen aan voetbal vermogen ingeleverd (vBommel/vdVaart vervangen door Heitinga op middenveld en Heitinga vervangen door Boulah achterin), terwijl ik de opvating heb dat je juist ten alle tijden moet proberen om maar zoveel als mogelijk voetballende meerwaarde in je ploeg te krijgen, zoals het Totaal Voetbal eigenlijk voorschrijft..

Daarna komt de discussie met Elpresidente erbij. Die zegt met de punt naar achteren te willen spelen en dat dan een van de twee creatieve middenvelders moet inzakken om de opbouw op zich te nemen, waardoor er dan dus een creatieve middenvelder diep staat in de opbouw. Ik zeg ook dat in de opbouw twee middenvelders wat lager moeten staan en er 1 creatieve middenvelder dieper moet staan. Ik noem dat dan 4-3-3 met twee halfspelers en de punt naar voren. Bijna t zelfde, alleen zie ik liever de hoofdcontroleur, die bijna altijd wat technische verfijndheid zal missen, in de opbouw wat meer naar de zijkant gaan (als een halfspeler), zodat die speler dan iets minder de spil in de opbouw zal zijn en ook de nummer 4 vanuit de verdediging nog door t midden zou kunnen opkomen en inschuiven op t middenveld.
0 0
gras
Heitinga hoeft ook niet de 'verfijndheid' van een Janssen of van Bommel te hebben. Dat vindt ik trouwens meer halfspelers voor een punt naar voren. Heitinga in een Busquets rol moet kort op de aanvallende middenvelder van de tegenstander staan. En dat kunnen Janssen en Bommel veel minder. Zoals gezegd laat Bommel nogal eens een mannetje lopen. Janssen is fysiek sterk, ook in duels, maar dat betekent niet dat hij kan stofzuigen. Hij is primair een voetballer. De Jong kan de punt naar achteren-rol ook goed aan trouwens, is sterker in balveroveringen, maar passend veel minder.

Overigens: in de VI stond een artikel van vGastel. Die had met enkele collega's voor de cursus betaald voetbal de speelwijze van oranje in de finale bestudeerd, en moest suggesties doen voor verbetering. Dat lijkt me nou mooi spul om eens op een site als dit te posten :)
0 0
elpresidente
Om het kort te houden ;) , ik heb niet gezegd dat er iemand moest inzakken maar dat de 2 backs opkomen en samen met Heitinga en de centrale verdedigers gewoon de opbouw kunnen verzorgen. Net zo als jij dat van hem verwacht als hij opkomt vanuit de verdediging. Ik heb het over Ajax en als je over Oranje begint dan zit je wat krapper in de goede verdedigers. Plus dat je op het middenveld veel meer opties heb.

Ik zie het grote probleem ook niet als er een verdediger het middenveld wil oplopen als je met de punt naar achter speelt het is gewoon een kwestie van doorschuiven of iets verder oplopen.

Dat je Heitinga met Lindgren vergelijkt vind ik ook niet terecht. Hij is veel sneller sterker en zijn passing is veel beter.
0 0
daheld
Mooi NuSport! Volgens mij heet onze ouwe vriend nog steeds Dick de Groot ipv herhaaldelijk Dirk..

Verder zie ik alleen Johnny terugkomen de rest niet
0 0
Obodai
- Heitinga is 5 klasse beter dan Ailderweirld.

- Ik vond Heitinga 3 jaar geleden niet goed genoeg voor het niveau waarvan ik vond dat Ajax moest naar streven. Te laks, fysiek niet sterk genoeg en belangrijker nog: Opbouwend te zwak.

Neem deze twee stellingen en zie hoe ver we afgezakt zijn in niveau de laatste jaren.
Waar we paar jaar terug nog konden mopperen op de grote bek van Wesley, het vingertje naar Koeman en het buikie van Rafael vd Vaart moeten we nu al vrede hebben met jongens als Ozbilic en Ebicilio.

Johhny zou een verwelkoming zijn. Maar dat is uit pure armoe. Hem een echte Ajacied noemen gaat mij wat te ver gezien ook hij toen die eindelijk consistent ging presteren voor het buitenlandse avontuur koos, ipv nog een jaartje doorgaan bij Ajax en de club de kans geven met een goed team iets op te bouwen.
Terugkeren op latere leeftijd is toch vaker niet dan wel een toegevoegde waarde voor de club gebleken.
0 0
RobertoStrife
Noem een voorbeeld van een terugkerende speler die geen toegevoegde waarde was dan.
0 0
gras
Verlaat, Winter, Witschge. Al had de laatste gewoon meer vrijheid moeten krijgen, die had nog genoeg te brengen.
0 0
RobertoStrife
Maar om daarmee te zeggen dat het in de meeste gevallen niet goed gaat is onzin.

Davids, Rijkaard, Cruijff, Stam (alhoewel hij bij psv begon, dus discutabel of je het echt een terugkeer kan noemen) zijn toch allemaal van grote waarde geweest.

Het hangt er gewoon vanaf of je de speler niet over zijn top terughaalt.

0 0
gras
Zeker, hoewel ik Stam dan weer er tussen in vindt hangen. Niet mislukt, maar absoluut niet wat ik had verwacht.

Als routinier nu zou ik Theo Janssen graag zien.
0 0
RobertoStrife
Is een typische subtopper die het niet gaat halen bij een club waar de druk echt hoog is. Net als Kennedy en Wielaert.

Verder vind ik het geen stijl om hem in een Ajax-shirt te zien, getverdemme.
0 0
Sazzz
Theo is een goede voetballer, maar als je Jeroen kunt veroordelen op zn gewicht, mag dat ook wel gebeuren met dat drankorgelgezicht van Theo.
0 0
elpresidente
Je hebt het over de beste middenvelder van de Nederlandse competitie. Tilt Twente naar hoger niveau, een niveau wat ons middenveld jammer genoeg al jaren niet haalt.

0 0
gras
Denk je net dat iemand een serieuze poster is...
0 0
RobertoStrife
?
0 0
gras
Wat begrijp je niet?
0 0
RobertoStrife
Waarom jij mij een niet serieuze poster noemt.
0 0
gras
Omdat als je een serieuze voetbalvolger bent je Janssen niet zo denigrerend in een hoekje zou zetten als subtopper. Dragende speler bij de landskampioen, doorslaggevend en vaak de beste man in Europese uitwedstrijden, briljante acties, international etc. Maar goed, ieder zijn mening.
0 0
RobertoStrife
Ik bedoel meer mentaal. Kennedy was de beste man van Twente, Wielaert de beste verdediger, Sulejmani schitterde elke wedstrijd bij Heerenveen, Machlas won de gouden schoen bij Vitesse, stuk voor stuk spelers die het geweldig gedaan hebben bij hun toenmalige club, maar bij Ajax niet tegen de druk konden.

Verder vind ik de manier waarop jij zegt dat je het oneens bent met mij, ronduit denegrerend.
0 0
gras
Kennedy was slechts een van de beteren, en bij een middenmotor. Wielaert is nooit de beste verdediger geweest, vraag het een willekeurige Twente fan. Dat was Douglas. Die Ajax trouwens ook eerder wilde hebben. Wielaert kwam enkel omdat we geen inschuivende verdediger hadden. Was geen international, viel ook nooit op bij Twente als uitblinker. En over Europese wedstrijden hoeven we nog niet eens te hebben in zijn tijd. Sulemani schitterde niet eens elke wedstrijd. Hij was er in vlagen, soms wel soms niet. Een seizoen, enkel in de eredivisie. Machlas is nooit een balvast aanspeelpunt geweest, maar enkel een erg goeie afmaker die profiteerde van die balvaste Slavische speler die vlak bij hem stond. Subtop eredivisie, je noemt weer geen topclub, weer geen zware Europese wedstrijden tegen pak en beet de CL winnaar die zo onder de indruk was dat ze hem wilde hebben, weer geen Europese uitwedstrijden, weer geen oranje international.

En ik heb je geen neger genoemd. Als je het trouwens zo had onderbouwd, had ik ook anders genegerd.
0 0
RobertoStrife
*denigrerend, spelfoutje kan ook mij gebeuren.

Qua druk is Twente nog steeds een provincieclubje, wij MOETEN kampioen worden, anders is er sowieso onrust. Bij hen is het leuk als ze het worden, maar Europees voetbal zijn ze ook tevreden.

Dat is het verschil. Verder is het voor Ajax niet handig om spelers boven de 27 te halen die nog nooit in een grote competitie gespeeld hebben, dat is volgens mij nog maar weinig (of nooit) goed gegaan.

Theo speelt zo goed bij Twente, omdat zijn mindere kwaliteiten gemaskeerd worden door de rest van de selectie, dat was ook zo met Wielaert en Kennedy, bij Ajax zijn we hier niet goed in geweest de laatste jaren.
0 0
gras
Ok, ik zie alleen niet wat zijn mindere kwaliteiten dan zijn. En als hij uitblinkt in de grote wedstrijden zie ik ook niet waarom hij opeens zou bezwijken aan de immense druk bij Ajax...Ik denk dat je teveel uitgaat van algemeenheden: geen speler boven de 27 halen, bij Ajax is er druk, Theo is net als Wielaert en Kennedy...Kijk gewoon naar de speler. Hij is pas laat naar dit niveau gegaan en heeft nog minstens 3 jaar op dit niveau voor zich. Juist die ervaring heb je nodig. Speltechnisch is hij fantastisch, qua techniek en positionering, qua mentaliteit ook. Dat had geen enkele gehaalde speler.

Sorry, maar je kunt niets meer willen dan dit. Het enige punt is dat hij nogal flamboyant buiten het veld is, wat tot onvoorspelbare situaties zou kunnen leiden. Maarik vind dit niet in verhouding staan. Het is niet voor niets dat Twente zonder Ruiz en Douglas nog steeds wint. Het is al 1,5 seizoen Theo wat de klok slaat. Vrije trappen, afstandschoten, assists. Zoals hij bij Sporting met Brama het middenveld bespeelde, zelfs met 10 man, is echte klasse. Altijd aanspeelbaar, altijd een goede voortzetting, top halfspeler met de punt naar voren - dus met Eriksen. En dat voor 3mj.

En je hebt gelijk dat ons aankoopbeleid niet goed is geweest. Sterker nog, het is verschrikkelijk slecht geweest. Wat mij betreft zou het niet overwegen Theo te halen perfect in het rijtje missers passen.
0 0
RobertoStrife
Tja, ik geef toe dat hij bij Twente goed is, maar bij Vitesse was hij matig. Hij speelt nu beter, omdat hij een beter team om zich heen heeft.

Ik geef toe, het is een twijfelgeval, maar op basis van de prestaties van Kennedy en Wielaert, dachten de meesten op deze site ook dat zij zouden slagen. Verder heeft hij geen loopsnelheid en geen conditie, wat dus wel degelijk mindere kwaliteiten zijn, die worden gemaskeerd door de goede teamprestaties. Verder vind ik het raar dat je mentaliteit noemt als pluspunt.

Tja, we hebben wel een linksbenige linkshalf nodig natuurlijk, weet je wat, ik ga volgende wedstrijd even extra op hem letten, misschien verander ik dan van mening, tot nu toe denk ik dus van niet. Er moet een reden zijn dat hij 29 is en nog nooit bij een topclub gevoetbald heeft.
0 0
gras
Fair enough :)
0 0
KMS
Vanuit zijn tijd in Arnhem zou ik vermoeden dat hij nooit voor Amsterdam zou kiezen. Zeker een briljante voetballer maar in zijn hoofd mag hij die keuze niet maken. Ik zou het persoonlijk geweldig vinden om een Cantona in het Ajax shirt te hebben rondlopen!
0 0
gras
Ja, kans is klein...Maar Rijkaard zwoor ook nooit meer voor oranje uit te komen, tot Michels voor een persoonlijk gesprek het vliegtuig nam. Verschillende gevallen, maar niet geschoten altijd mis. Als Frank nog een leidersfiguur in het veld wil hebben die 4-3-3 begrijpt en aanvoelt, zou ik als ik hem was toch even langs Theo gaan. Niemand zal het hem kwalijk nemen als het niet lukt.
0 0
elpresidente
Volgens mij wijst hij Ajax op voorhand niet af. niet zo lang geleden nog gezegd in een interview. Toen zat hij wel te flirten met wolfsburg maar daar is zijn oude trainer al weg gestuurd en zal dus minder makkelijk zijn om daar ni heen te gaan.
0 0
Obodai
- Heitinga is 5 klasse beter dan Ailderweirld.

- Ik vond Heitinga 3 jaar geleden niet goed genoeg voor het niveau waarvan ik vond dat Ajax moest naar streven. Te laks, fysiek niet sterk genoeg en belangrijker nog: Opbouwend te zwak.

Neem deze twee stellingen en zie hoe ver we afgezakt zijn in niveau de laatste jaren.
Waar we paar jaar terug nog konden mopperen op de grote bek van Wesley, het vingertje naar Koeman en het buikie van Rafael vd Vaart moeten we nu al vrede hebben met jongens als Ozbilic en Ebicilio.

Johhny zou een verwelkoming zijn. Maar dat is uit pure armoe. Hem een echte Ajacied noemen gaat mij wat te ver gezien ook hij toen die eindelijk consistent ging presteren voor het buitenlandse avontuur koos, ipv nog een jaartje doorgaan bij Ajax en de club de kans geven met een goed team iets op te bouwen.
Terugkeren op latere leeftijd is toch vaker niet dan wel een toegevoegde waarde voor de club gebleken.
0 0
daslogisch
reactie op je andere post:

Dat vMarwjik koos voor twee pure controleurs, komt niet zozeer door dat centrum hoor. Staat er zo goed als los van zelfs, want ook vMarwijk is nooit een centrale verdediger doorschuiver geweest. Hij speelde alleen zo, omdat hij dacht dat zijn elftal/middenveld anders niet in balans kon zijn en zou worden overlopen. Nu is dat achteraf gezien een verkeerde inschatting van Marwijk geweest, omdat met een vdVaart als een van de twee halfspelers we allesbehalve een labiele indruk maken en voetballend logischerwijs twee klassen beter zijn. Voorheen, met dat blok van twee man, was in de praktijk zo goed als altijd de centraal teruggetrokken man de Jong, (dus eigenlijk punt naar achteren) de spil in de opbouw en slechts af en toe een vBommel. Er was te vaak sprake van de punt naar achteren waarop een beperkte, vertragende voetballer stond. Een echt heel goede voetballer, Sneijder, werd pas in een later stadium aangespeeld. t Is daarom voor t speltempo heel vervelend voor je elftal wanneer die spil op t middenveld iemand als Enoh, de Jong of een Heitinga is. Nu is dat gelukkig niet meer zo. Nu is de spil in de opbouw of halfspeler vdVaart of halfspeler vBommel. Die laatste is wel hoofdcontroleur, maar maakt in de opbouw vaak genoeg centraal plaats door naar de zijkant/halfpositie te lopen om zo vdVaart de ruimte te geven om in te zakken en de opbouw op zich te nemen. Logischerwijs is t veldspel van Oranje pas goed geworden toen een van de twee halfspelers (en dus de spil in de opbouw) een technisch erg goede speler werd en toen veel simpeler spelers die constant een vertragende werking hebben als de Jong (maar had ook Heitinga kunnen zijn) uit die rol werden weggehaald. Dat was zo onder Marwijk, maar ook onder vBasten toen Engelaar als echte voetballer op t middenveld kwam, waardoor de Jong echt weer een halfspeler werd ipv de centrale middenvelder. Valt mij dan toch een beetje tegen dat jij zon simpele speler als Heitinga daar dan toch graag centraal op t middenveld en dus als vanzelfsprekend als spil in de opbouw ziet..
0 0
gras
Ah, heeft er wel mee te maken. Met twee aanvallend ingestelde middenvelders denkt het elftal te aanvallend voor vMarwijk. Je krijgt dan een aanval en middenlinie die ver naar voren staan, en een defensie die te ver naar achter staat. Dan krijg je dus een gat, en moeten de verdedigers eigenlijk opschuiven en doordekken om geen uitgerekt speelveld te krijgen. Gebeurde tegen Rusland. Ooijer en Mathijssen durfden niet door te dekken en liepen enkel achteruit. Je zag die Russen heerlijk tussen de linies combineren. Het probleem met de defensie van de laatste toernooien is dat ze het liefst achterin blijven. Jan en Toby hebben die neiging ook.

Als voetballiefhebber moet je deze link ff checken: http:
http: // sport2/hi/football/euro_2008/netherlands/7415457. stm

Komt ie niet door, google dan 'Dutch substance over style' David Ornstein

Dus omdat de defensie niet inschuift en doordekt etc, mis je man meer en wordt het middenveld overlopen. Daarom stelt vMarwijk die extra controleur op. Als zo'n Douglas er op termijn in zou komen, durft degene die naast hem staat op ZEKER in te schuiven. En dan kun je weer makkelijker zonder die extra controleur spelen.
0 0
elpresidente
Je moet als je een link wil plaatsen de punt vrijlaten tussen het adres en de nl of com, bijvoorbeeld www.youtube . com
0 0
Bullshit
Ik krijg gewoon kippenvel van die ene zin:

"Ik keer zeker terug. Ik heb het daar wel eens met Klaas-Jan Huntelaar over. Wat nou als we straks met Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart en Nigel de Jong die kar gaan trekken in Amsterdam?"
0 0
Bramble1988
Ben ik met je eens. Dat zou toch fantastisch zijn:O!! Denk dat het helaas een droom zal zijn:(
0 0
Jowen
een echte ajacied. Die mag zeker terugkomen!
0 0
Robinjo1988
Mooie woorden:D

Het doet ons ook pijn Johnny!
0 0
ajaxfanmarcel
gelijk aankomend transferperiode polsen voor terugkeer. daarbij heeft chivu ook nog maar een jaar contract bij inter. en mag gregera tranfervrij weg. mischien wel een optie beide. daarbij heeft jansen nog 1 jaar contract en verhoek ook dus niet al te duur voor ajax en kwa voetbal gaat ajax er zeker op vooruit. daarbij huntelaar polsen voor terugkeer leg der 10 mil neer. je haald dan wel dulpenten binnen vooral met het systeem die ajax nu hanteerd. mocht steek weg gaan zou ik niet weten wat een optie is. tyton hoor ik vorm hoor ik(maar die wil nooit naar ajax) maar een optie ik zie en mogelijk is veldhuizen die is on tevreden en zal niet te duur zijn. en als ajax ook verstandig is boerichter halen voor weinig voordat er een ander mee vandoor gaat.

heitinga is een top ajacied in hard en nier.
0 0
luuk-020
Geweldige man!
Hart voor ajax Hij.
dat het hem pijn doet is weer een goede feit dat ie een ajacied blijft voor altijd!
0 0
Tissah
pracht kerol man !!

Hart voor Ajax

0 0
brinkes1
is wist allang dat hij de wil heeft om terug te keren. al weken.
heb ik via zijn moeder die doet namelijk boodschappen bij ons in de supermarkt jonnhy heeft het niet erg goed naar zijn zin bij everton en wil graag ergens anders spelen. ook is hij bereid om salaris in te leveren.
0 0
Tissah
pracht kerol man !!

Hart voor Ajax

0 0
Zweden
Zou leuk zijn
Keeper

X - Boilesen - Heitinga - Chivu

De Jong

Sneijder - van de Vaart

X - Huntelaar - X
0 0
Hwb
Heitinga, Huntelaar, De Jong, Sneijder én Vd Vaart (tegelijk) terug gaat nooit gebeuren. Ik denk dat we al heel blij mogen zijn als drie van die spelers dat zouden willen doen. Dat Heitinga, die een paar keer per jaar laten weten ooit terug te komen, het hierover heeft met Huntelaar is positief, dat kan een ertoe leiden dat er samen besloten wordt dat te gaan doen. Stel nou dat Heitinga Sneijder of Vd Vaart tegen die tijd ook over kan halen, dat zou fantastisch zijn.
Overigens denk ik dat de kans op Sneijder over 2-3 jaar groter is (hoewel ik het dan nog niet zie gebeuren). Sneijder wil het misschien wel doen als hij veel succes heeft gehad, Vd Vaart zal toch de échte top nog een keer willen gaan proberen. En terecht.
0 0
Robertoow
zou geniaal zijn als ze met zijn allen zeggen over 3 jaar nu gaan we terug...

dan met Sneijder, VD Vaart, Heitinga, Huntelaar
0 0
Jan-Willem
Denkt hij echt dat we kampioen worden met hem plus een 40 jarige Sneijder, Van der Vaart, de Jong en Huntelaar????
0 0
wouterafca
Ze zijn misschien niet meer zo goed als nu maar nog steeds een beter niveau als het ajax van nu
0 0
wouterafca
Ze zijn misschien niet meer zo goed als nu maar nog steeds een beter niveau als het ajax van nu
0 0
wouterafca
Ze zijn misschien niet meer zo goed als nu maar nog steeds een beter niveau als het ajax van nu
0 0
TimmiT
Kom maar gauw terug John!
Held!
0 0
leo9jaap
Wat is dit toch een held. Beetje Ajax mentaliteit zou geen kwaad kunnen!
0 0
Vinc-ajacied
Haha het zou geweldig zijn een verdediging met: Heitinga,Vertonghen, vd Wiel, Maxwell en Alderweireld maar ik droom te veel.
0 0
@j@x
Wie zet je op de bank dan? Of wil je plotseling van het systeem afstappen??
0 0
langehaan
wanneer keren ze terug
als ze 32 zijn dan hoef t ook nie meer
kjh volgend seizoen miss weer bij ons
0 0
KMS
Mh, hij heeft het er wek eens over met KJH. Leuk om te horen. Die gasten zijn dus van mening dat ze nog een serieuze poging moeten maken met Ajax om hoge ogen te gooien...

Als we nou in de volgende zomer maanden de boel goed op de rails krijgen met de JC voorstelen ..

(wie heeft hier trouwens wat meer (dan Bergk-Jonk-fdB) details over dat rapport?)

... kunnen we een klimaat neerzetten die de jongens motiveert om een stap naar Ajax te maken. De genoemden zijn zeker nog met hun hart betrokken bij Mokum maar moeten het gevoel krijgen dat het geen foptaart is waar ze in stappen. Er moet wat te halen vallen: titels en toernooien!
0 0
Bijter
Allemaal leuk en aardig maar die salarissen zijn gewoon niet op te brengen.
0 0
joelgruppen
Dit is toch wel een magnifiek team:
Stekelenburg
Maxwell Heitinga Vermailen Chivu
N. De Jong
De Zeeuw (invorm) Van Der Vaart
Sneijder
Ibra Suarez (eromheen zwerfen)
Wissel: Eriksen, Huntelaar, Seedorf, Vertonghe, Grygera enzovoort.

Toch een droom is dit die never nooit uit zal komen!
Veel van die lui kiezen gewoon ook voor het geld.. (opzich beeeeeeetje logisch)
0 0
Nr14
Denk dan toch meer aan een team als:

Vd Sar
Grygera Heitinga Chivu Maxwell

N de Jong

Sneijder Vd Vaart

Huntelaar Ibrahimovic Suarez

Wissel: Stekelenburg, Vermaelen, Maduro, Eriksen en Babel
0 0
AJAX 4 Life
Fantasie heb jij wel.
0 0
Rogyros
Maxwell als rechtsback? Hahahaha!!!! Vreemde dromen heb jij...
0 0
elpresidente
Zit er ff eentje ons lekker te maken met al die namen. Ik zie alleen Huntelaar en Heitinga terug komen van die namen.

Vond het altijd jammer dat Heitinga wegging voor een subtopper. Die jongen had aanvoerder moeten blijven bij Ajax met een topsalaris. Jammer genoeg is het buitenlandse avontuur aanlokkelijk en het geld is ook geen straf.
0 0
JesusZoonVanGod
Een van de weinige voetballers die ik op zijn woord geloof! Hij komt over een jaartje of 2 misschien 3 weer terug op het oude nest. Echte Ajacied in hart en nieren.
0 0
HeinJan
De 66-voudig Nederlands international hoopt dat ook andere spelers terug willen keren. "Ik keer zeker terug. Ik heb het daar wel eens met Klaas-Jan Huntelaar over. Wat nou als we straks met Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart en Nigel de Jong die kar gaan trekken in Amsterdam?". Dat zou onze droom zijn, met zo'n team kunnen jeugdspelers ook pas echt goed doorstromen, het zou geweldig zijn. Maar irreëel inderdaad, dus hopen we in ieder geval op twee van de genoemde personen binnen nu en twee jaar.
0 0
Nwankwo
Heitinga is een middelmatige voetballer die Ajax echt geen kampioen maakt. Met hem in de verdediging zet je eerder een stap terug.
0 0
wouterafca
nou als je hem daar nou neerzet is ie beter als alderwereld en anita bij elkaar!!
0 0
andyy92
hahahah jij bent echt dom....
0 0
elpresidente
Hey ouwe super Adelaar ! lang niet gezien.

Denk niet dat Heitinga een stap terug is en met zijn ervaring en agressiviteit zeker een meerwaarde. Dacht dat jij zo aandrong op wat fysieke kracht erbij in dit team ?
0 0
gusanito
Pardon, ik zie hem toch echt liever dan Alderweireld hoor. Prima verdediger die zich staande houdt tegen wereldtoppers.
0 0
Lazell
Vind je Heitinga minder dan Alderweireld?
0 0
ZwarteJood
niet in dit tijdperk
0 0
hyun jun suk
Hijs de enige waarvan ik geloof dat hij nog zal terugkeren
miss suarez ook wel...
0 0
Bookie
Heitinga is de Immers van Ajax alleen dan met de normale hoeveelheid hersens :)
0 0
JordyAjax11
"Ik heb het daar wel eens met Klaas-Jan Huntelaar over. Wat nou als we straks met Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart en Nigel de Jong die kar gaan trekken in Amsterdam?"

Ik word helemaal leip van deze woorden. Zou wat wezen zeg. Over een jaar of 3 en tot die tijd de jongens die nu doorbreken opleiden. Heb je gewoon een internationaal zeer sterk team.
0 0
gras
Sympathiek geluid, praktijk leert echter dat het bij 95% vd spelers bij een makkelijk gemaakte belofte blijft. Hou je jongens als Cocu en natuurlijk helemaal Rijkaard over die hun clubs met de opgedane ervaring een niveau hoger brachten. Eigenlijk verdient Rijkaard daar nog steeds een standbeeld voor. Die had ook nog wel een extra CL kunnen winnen met Milan zoals Seedorf per se wil, maar koos voor minder loon en een lagere kans op slagen.
0 0
AFCA0346
Wat een held
0 0
Barneveld
Ach als we iedereen moeten geloven om terug te keren, hebben we dit elftal zo beetje.
Stekeleburg
Heitinga, vermaelen chivu Maxwell
Maduro
Sneijder Vaart
Suarez Ibra Emanuelson

BLABLABLA
0 0
Johnvanessen
Van al die spelers die ooit hebben gezegd terug te komen weet ik alleen van Heitinga zeker dat hij zijn woord zal houden!
0 0
TheNakker
Hou op hoor !

xD
0 0
TheNakker
ouch !
0 0