Haagse tieten en 'jodenjacht'

sv, 21-03-2011 om 09:47, 20568 views, YouTube |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Beelden vanuit het home van ADO alsof de landstitel is gewonnen na de tweede zege dit seizoen op Ajax. Met 'Haagse tieten' en een 'jodenjacht' en 'kankerajacied' van speler Lex Immers. Ook van den Brom en Vicento doen een duit in het zakje. De term jodenjacht is misschien niet zo slim van de voetballer. Eerder werd Vertonghen door de KNVB voor drie duels geschorst voor het gebruik van 'kutkakkerlakken' tijdens het feestje na het behalen van de beker.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
latourdebarre
Wat een zielige figuren die Hagenezen, vooral omdat het filmpje op YouTube is gezet door een van de "supporters" dit heeft totaal niets met voetbal te maken. Wat weet Immers over de joden? roep dan ook niet van die achterlijjke kreten, hij heeft het verstand van een kleuter evenals hun trainer die geen haar beter is, hij heeft toch een voorbeeldfunctie. A= achterlijke D= domme O= oetlullen, krab je eens achter je oren en kijk naar jezelf. Een in Rotterdam geboren AJAX fan, (toch verstand van voetbal, anders maak je die keuze niet)
0 0
MarnixA77
Lekker slim om zulke filmpjes op internet te zetten...hou het lekker voor jezelf!
Dit gaat over en weer...kan er niet wakker van liggen. die 3-2 die raakt me eigen ploeg die ons in de steek heeft gelaten..daar moeten we het over hebben...wij geven die mensen voer in de vorm van 3 punt en 6 dit seizoen!!!
0 0
TheNakker
Trouwens hij zegt dat hij een geuzennaam en de naam van een bevolkingsgroep door elkaar heeft gehaald, maar hij heeft ook meerdere keren kankerjoden geroepen.
En wat voor betekenis dat 'Joden' dan ook heeft, het stuk ervoor kan weinig anders betekenen...
Ik begrijp het best hoor, dat als je als een 'Ras Haagenees' geboren bent het geweldig vindt om het 'GROOTE-AJAX' te verslaan, maar ik als halfejoodsche voel me wel aangesproken, in de zin van... en ook als Ajacied.
Jan Vertonghen kreeg 2 wedstrijden na het winnen van de Knvb Beker.
Dus dit is nog veel erger minstens 5 wedstrijden als je het mij vraagt.
En v/d Brom wou gewoon ff stoer doen als of hij een echte Hagenees was ?
En je was togh echt een echte Ajacied, wat een lafaard, jij mag helemaal oprotten !
0 0
royafca
vd brom mafkees!!
0 0
royafca
die kneus op vi. zit het nog op te nemen ook voor immers. kut tukker
0 0
martinpronk
Ik zou zeggen die immers van van veld halen donder op als jantje schorsing krijgt wegens kut kakkerlaken
wat zla hij dan wel niet krijgen wegens jaden jackt en kk ajacied donder op die vent hoort niet op het veld ophoeren met die vent
0 0
giet
het valt me ontzettend tegen van van de brom hij is bij ajax altijd goed behandeld echt schandalig dit
0 0
Van Reenen
Ja, ook ik ben voor een schorsing van minimaal 3 wedstrijden. Echter,een groot deel van degenen die er hier voor pleiten om Immers, immers voor het hele seizoen te schorsen t/m mei 2011 misdragen zich waarschijnlijk ook in de Arena. Ik hoor al jaren het mij storende lied, wie niet springt is geen Jood! Waar slaat dit op? 98 procent van de mensen op dit Forum die dit roepen, hebben de oorlog niet meegemaakt. Als je zelf dit soort ongein roept c.q. bezigt, begrijp ik niet waarom je Immers veroordeelt. Houdt met dat gezang dan ook op. Slaat nergens op. De hele oude Ajaxsupporters of clubleden met een Joods verleden zullen het op prijs stellen als je je eens gedraagt in de Arena. Ik zal wel weer ongelijk hebben met mijn uitspraak. Maar het is het overdenken waard!
0 0
RobertoStrife
Wie niet springt die is geen Jood is toch wel heel wat anders als We gaan op jodenjacht.

Verder hebben de personen die dit roepen geen publieke verantwoordelijkheid, die Immers wel heeft.
0 0
RobertoStrife
Wat ongelofelijk dom. Ze doen net of ze kampioen geworden zijn, nee, nog niet eens, alsof ze de champions league gewonnen hebben.

Triest.
0 0
ajaxNoize
Het zijn maar kut haagensen kut haagensen joden schaam je.niet wees een echte ajacied we zingen ons anti ado lied !!!
0 0
DS84
het gaat echt nergens over ... gewoon volwassen kerels in hun kostuum op een bar ... hamas hamas joden aan het gas zingen ... wat een teringleipo's.
0 0
Ajax-Hup
Waar ligt Uropa?
0 0
wesley01
v/d brom wanneer kom je weer jong ajax trainen lijkt me gezellig op de eerste training
0 0
otjuh
beetje zelfde als Verthongen, dus wie hem toen een held vond moet nu niet zeuren.. immers wordt gewoon opgefokt door het publiek.
Moeten nu niet in 1 x doen of hij iets heel ergs heb gedaan, als supporter het doet wordt er niks van gezegd, niet dat ik zeg dat dat goed is maar als voorbeeld
0 0
Sazzz
Maar de uitlatingen van Vertonghen en Immers zijn niet te vergelijken. Kakkerlakken of zes miljoen vermoorde Joden???? Iig moet ie geschorst worden, gebeurde bij Jan ook.
0 0
Fredschuit1
Zielig figuurtje. Durft na deze actie den haag niet meer uit. Durft niet meer op vakantie waar "joden'ook komen. Kan niet wachten tot ie volgend jaar naar Amsterdam komt..
0 0
ajaxfanrick
Als deze gozer geen 5 wedstrijden word geschorst..
0 0
bassiejood
De naam immers zal vast en zeker opduiken in de jaren 40 45 waarin zijn familie veroordeeld werden vanwege hoogveraad en lex als je dit leest ik kijk reikhalzend uit naar volgend jaar mocht je dan nog bij ado voetballen en te gast zijn in de arena moet je niet gaan janken wat er dan over je heengestort word vanaf de tribunes

Immers bij de nsb en dat je gewoon een homo bent
0 0
Robinjo1988
aaaaaaaaaaah wat aandoenlijk zeg. 3 punten en het lijkt wel of ze de fucking champions league binnengehaald hebben whehe stelletje jokertjes!
0 0
zburg1983
het ergst is die vd brom natuurlijk. die lex die weet niet beter......

vd brom jij bent nooit meer welkom in adam, het maakt de oorlog alleen maar groter en erger!
0 0
gekko122
wat een kansloze mongolen daar, wie niet springt die is een jood? ze springen allemaal? zijn het joden dan? en ze vieren het als een kampioenschap.. wat kansloos
0 0
luuk-020
brom lacht toe, :s

hoort toch niet als coach?
0 0
AFCALimburg
We moeten niet zo'n ophef maken over zulke acties, net als Vertonghen vorig jaar... dat vonden we ook prachtig! Je ziet aan zulke spelers dat ze alles geven tijdens zulke duels, laat ik dat nu net missen bij 75% van onze spelers en je kunt verklaren waarom we er nooit staan als het erom gaat... Vroeger gingen spelers voor Ajax net zo door het vuur, de Boer was helemaal verslagen en kon gewoon niet begrijpen hoe sommige Twitternigga's zo passieloos kunnen voetballen in het duel van het jaar...
0 0
TheNakker
Dit is zo prachtig, wat een dag, de heele wereld heeft het er over !
Miss. maar goed dat ze Ajax twee x verslaan in een seizoen, toont hun waare aard.
Want er komen genoeg mooie tijden dat Ajax dit zootje weer eens flink aanpakt met Grove Cijfers !

FC ASO gaat teonder, bij deze !
0 0
unis
met een beetje vooruitzien moet AFCA deze ooievaar neerschieten! ADO is volgend seizoen een dood vogeltje en staan ze weer in het rechter rijtje! Weet iemand dan nog dat ze 2x van AFCA hebben gewonnen?!
0 0
luuk-020
wat zegt die vuile klootzak van een immers nou weer in minuut 5:27? iets met kanker ofzow??:O

kan het niet goed horen
0 0
unis
iets met jodenster en *an*er ajax
0 0
wxs78
ik kan dit niet goed lezen ..... wtf bedoel je nou man
0 0
Vinc-ajacied
pff ze doen net alsof kampioen zijn wat een drama daar.
0 0
unexist27
ja dat hele kut den haag is drama.
die stad hadden ze in de oorlog moeten plat walsen.
stelletje stakkers
0 0
gekko122
+1
0 0
Kaos
Net op het journaal ;)
0 0
NS
Ik vond het altijd al een enorm beperkte jongen in zijn doen en laten, en dit bevestigt het nog maar weer eens
0 0
herman
het interesseert mij geen reedt wat die tokkies zingen maar dat vd brom even hard meedoet begrijp ik niet. Ik wil deze jongen NOOIT meer bij ajax zien
0 0
DeBaas
Ach wat zijn we toch weer zielig, ik denk dat Ajax toch de laatste club is die hier wat over moet gaan zeggen. En wat verrot mij het nou wat ze over joden zeggen, ik denk dat 99% van de Ajax supporters geeneens een jood is. Al zou ik zelf wel heel snel weglopen als ik J. van de B. ben met dat tuig zou ik niet gezien willen worden als trainer. Who cares..
0 0
Jeremy007
Dat wijf op het filmpje is vast de h**r van Den Haag!
0 0
Vinc-ajacied
haha ja man wordt gebruikt door dat hele supportershome.
0 0
fab425
Kn iemand de titel even aanpassen in "haagse tietjes" cupje b hooguit.
0 0
TheNakker
Overigens een schande dat V/d Brom vrolijk op de bar blijft staan waneer er anti-semitistische leuzen worden gezongen.
Hier moet je als intelligente trainer toch een statement tegen maken.
( -Tot hier en niet verder- )
Dan ken je togh niet vrolijk mee gaan staan springen, en een -020 dit en dat- gaan scanderen als een klein kind, terwijl je moeder naast bij je op de bar staat te dansen...
Dat ken je togh niet maken als leidinggevende zijde ?!
Minstens 5 wedstrijden schorsing, als je het goede voorbeeld wilt geven als Club en K.N-.sb.-V.B.
Dit is toch niet normaal, wat een stelletje kansloze bij elkaar ''OP DE PARTY''.
Die v/d Brom had dan ook meteen in moeten grijpen en die Immers aan z'n oor de deur uit moeten slepen en hem naar huis moeten trappen.
Die *an*erhond.
Zal ik er wel bijzeggen dat het woord '*an*er' dat wat Immers scandeert zowel als daarnaast in het Haags als hier in Amstedam zeer regelmatig gebruikt wordt als een bijvoeglijk naamwoord.
0 0
afcklaasf
het boeit mij vrij weinig wat lex zit te roepen. het gedrag van John vind ik wel erg teleurstellend, en dan zeg ik het nog voorzichtig. wat een idioot is dat zeg, hier gaat hij nog last van krijgen ben ik bang. John, laat je aub nooit meer zien op de toekomst of blijf maar gewoon weg uit amsterdam. altijd lopen te verkondigen dat je zon grote ajacied bent. vergeet niet dat jij alles aan ons hebt te danken vriend, zonder ajax had je niks voorgesteld. opzouten met deze nepperds. tja en wat lex roept, maak ik me eigelijk niet druk om. deze jongen weet niet beter. ben benieuwd of de knvb hem daadwerkelijk gaat schorsen, zou wel moeten want anders had jan ook niet gehoeven. verder moet niet iedereen er zoveel aandacht aan besteden, dit gebeurt. aan beide kanten. who cares. volgende wedstrijd ado thuis, krijgt lex vast en zeker een trap :p is het niet van een speler, dan wel van een supporter of dergelijke. lol.
0 0
Ruben72
Terwijl ik van den Brom toch een van de sympathiekere trainers vond van de eredivisie.
Maar deze man heeft het bij mij helemaal afgedaan......
0 0
grimreaper
Op verschillende voetbalsites is ophef ontstaan over een nieuw t-shirt dat Ajax-fans op fansite aanbieden. Op het shirt, dat voor de bekerfinale in de Rotterdamse Kuip bedoeld is, wordt verwezen naar het bombardement op Rotterdam in de Tweede Wereldoorlog.

Op het shirt staat, zoals hierboven is te zien, een afbeelding van de skyline van Rotterdam met daarboven enkele vliegtuigen die de stad bombarderen. Daaronder valt de tekst te lezen: ‘Aboutaleb, de joden komen eraan!’.

Vorig jaar zorgde AFCA in aanloop naar de bekerfinale ook al voor opschudding toen de fansite onderstaande foto uitlatingen van Immers kunnen niet" bla bla bla.
Wel iedereen dit t-shirt kopen......en vooral anti liedjes zingen over een bombardement in Rotterdam uitgevoerd door Duitsers die vervolgens Joden vergast hebben....ironisch....

Iedereen hier heeft boter op zijn hoofd
0 0
w86
Helemaal geen boter op ons hoofd. Je kan als club nooit instaan voor het gedrag van individuen. Met de shirts die jij erbij haalt, heeft Ajax niets te maken en ik denk dat een overgrote meerderheid dit ook afkeurt.

Feit is wel dat er bij dit filmpje uit het honk van ADO, duidelijk geen afstand wordt genomen van het gedrag van de supporters. Zij scanderen eerst al diverse leuzen over Hamas etc, en daarna gaat vooral Immers daar nog extra in mee. Enige juiste reactie was om van het podium te stappen, toen die bekrompen fans begonnen te scanderen.

En dan vergelijken met Vertonghen. dat was net zo goed fout en lijkt me dat er door zijn schorsing een voorbeeld ligt, hoe de KNVB dit aan gaat pakken!
0 0
grimreaper
Op verschillende voetbalsites is ophef ontstaan over een nieuw t-shirt dat Ajax-fans op fansite aanbieden. Op het shirt, dat voor de bekerfinale in de Rotterdamse Kuip bedoeld is, wordt verwezen naar het bombardement op Rotterdam in de Tweede Wereldoorlog.

Op het shirt staat, zoals hierboven is te zien, een afbeelding van de skyline van Rotterdam met daarboven enkele vliegtuigen die de stad bombarderen. Daaronder valt de tekst te lezen: ‘Aboutaleb, de joden komen eraan!’.

Vorig jaar zorgde AFCA in aanloop naar de bekerfinale ook al voor opschudding toen de fansite onderstaande foto uitlatingen van Immers kunnen niet" bla bla bla.
Wel iedereen dit t-shirt kopen......en vooral anti liedjes zingen over een bombardement in Rotterdam uitgevoerd door Duitsers die vervolgens Joden vergast hebben....ironisch....

Iedereen hier heeft boter op zijn hoofd
0 0
Ruben72
Daar hebben alle officiële ajax site('s) en Ajax supporters vereniging(en) al afstand van genomen. Bovendien staat Ajax hierbuiten en ik zie Jan of Frank de Boer niet met zo'n shirt lopen als ze misschien de beker winnen.
Bovendien een slecht argument om te vergelijken met Ado.....
0 0
rafca125
Ik zou willen dat die klootzakken van ons eigen club. Eens een keer inzet en passie toonden
0 0
AFCA37
Die vd brom doet heel dom na jaren hier te hebben gewerkt die heeft aan Ajax te danken dat ie nu trainer is daar... En die immers die kan beter in straal van 100 km uit onze stad wegblijven want die gaat hierover nog wel keertje worden aangepakt ze adres is bekend en zou als ik hem was maar voorl niet thuis slapen
0 0
WinstonWeed
Ja, en z'n bron ook...... er was een feest met allemaal spelersmakelaars..... en die hebben na afloop allemaal gebeld naar ''amsterdam1985'' om de laatste ontwikkelingen door te geven, hahaha.
0 0
Vinc-ajacied
kkr Lex Immers. Blijkt toch maar weer dat ado nog steeds een club vol sannies is inclusief vd Brom die ik toch wel hoger voorzag dan Hamas Hamas joden aan het gas en dan gasgeluiden maken. Die Lex Immers kan net 1+1 uitrekenen wat een drama die jongen wat een drama die club.

oprotten met den haag!
0 0
ajaxNoize
Het zijn maar kut haagensen kut haagensen joden schaam je.niet wees een echte ajacied we zingen ons anti ado lied !!!
0 0
RobinhoV410
Schandalig dit.. Van die Immers verwacht ik iets dergelijks nog wel, die jongen is te dom om te poepen en zou op de straat leven als hij niet kon voetballen, maar vd Brom moet zich kapot schamen. Tegen zijn oude club en als hardste lachen bij dit soort teksten. Eigenlijk is het lachwekkend, want als ze volgend seizoen weer ergens 13e eindigen wordt hij ontslagen. Korte termijn sentimenten en kortzichtigheid regeert weer lekker in het voetbal als je dit zo ziet!
0 0
Suajur
wat een sukkels zee zullen hun straf wel krijgen 5 wedstrijden mooii op tribune en dan zingen wij HELEMAALNIETSHELEMAALNIETSHELEMAALNIETS IN DENHAAG!!!
0 0
casper
:O wat doet mun moeder daar op die tafel?!
0 0
oudzuid2
jammer v. vd Brom, die had ik hoog zitten en is duidelijk een goede trainer.

die Immers zn IQ komt niet boven z'n schoenmaat uit. sneu figuur...
0 0
Wijzeman
Aanklager KNVB start onderzoek naar Immers
21/03/2011 13:01

Lex Immers was zondag nadat hij met zijn ploeg ADO Den Haag met 3-2 had gewonnen van Ajax de gevierde man in de Hofstad. De middenvelder liet zich na de zege fêteren in het supportershome van zijn club en misdroeg zich daar. De aanklager van de KNVB is een onderzoek gestart.

Samen met coach John van den Brom en Charlton Vicento klom de ADO-middenvelder op een tafel waar ze uitgebreid toegezongen werden door de eigen aanhang. Nadat de oefenmeester was vertrokken bleef Immers op de tafel staan en was de gangmaker van enkele liedjes die een pittige antisemitische tekst met zich meedroegen.

Diverse filmpjes, gemaakt met mobiele telefoons door ADO-fans, doken maandagochtend her en der op internet op. Ajacied Jan Vertonghen beledigde vorig seizoen na de gewonnen bekerfinale tegen Feyenoord de opponent uit Rotterdam met beledigende teksten. De Belgische verdediger moest voor dat vergrijp drie wedstrijden toekijken.
0 0
grotesmurf
Heerlijk zo'n filmpje op de maandagochtend.....
0 0
Jambalaja
Die animositeit heeft grenzen. Moreel verwerpelijk dat er leuzen worden geroepen als Hamas...

Voetbal is voor paupers zegt men. Ik snap nu waar dit vandaan komt.
Volgend jaar zal fc aso vernederd worden, dit was een incident.

Vrees dat F-side dit niet tolereert...
Van den Brom mag Ajax nooit meer in de mond nemen met deze
steunbetuigingen.

0 0
Jambalaja
Die animositeit heeft grenzen. Moreel verwerpelijk dat er leuzen worden geroepen als Hamas...

Voetbal is voor paupers zegt men. Ik snap nu waar dit vandaan komt.
Volgend jaar zal fc aso vernederd worden, dit was een incident.

Vrees dat F-side dit niet tolereert...
Van den Brom mag Ajax nooit meer in de mond nemen met deze
steunbetuigingen.

0 0
Cootje2710
als die lamzakken in t rood-wit wat beter hun best hadden gedaan en gewerkt v oor dr centen, hadden we ons hier niet aan hoeven storen. Zij zijn de genen die ons zo voor lul zetten, zij zijn de genen die ons dit kutgevoel geven. Echt waardeloos wart er gister is gebeurd, ben dr dood en dood ziek van!
0 0
ajaxnick
staat ook al op ad punt nl
0 0
Toon meer reacties