Kluivert: 'Ik kan iets toevoegen'

YID, 08-12-2010 om 12:40, 4392 views, ajaxlife.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Patrick Kluivert was vanochtend onverwacht te gast bij Radio 538 in de show van Edwin Evers. Evers belde eigenlijk om zijn vrouw te spreken, maar kreeg de oud-Ajacied aan de telefoon.
"Ik ben nog niet gepolst," vertelt Kluivert.

Op de vraag of Kluivert een rol kan spelen als assistent, antwoordt de oud-Ajaxspits: "Ja, eigenlijk wel. Ik wil niet raar overkomen, maar ik denk dat ik iets kan toevoegen aan de technische staf van Ajax."

Meer extern.

Het fragment staat hier.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bjornisajaxcied
wat ie ook wel of niet goed gedaan heeft, hij kan wel degelijk iets toevoegen vind ik.

hij is een super spits, en kan zeker talenten van ajax, of najah spits talenten, van ajax iets bij brengen, kan je bergkamp nog even laten zitten waar die zit.

0 0
Rogyros
Ik vind het totaal niet belangrijk dat bepaalde fans geen respect voor Kluivert kunnen opbrengen, omdat hij veroorzaker van een verschrikkelijk ongeluk was. Iedereen verdient een tweede kans. Maar ik denk dat Kluivert simpelweg niet goed genoeg is. Een niet al te stabiele, wat dommige jongen met nauwelijks ervaring als trainer. Ik denk dat je een assistent moet zoeken zoals bijvoorbeeld Neeskens. Oud, veel ervaring, alles meegemaakt, zich bewezen, geen bedreiging voor de hoofdtrainer en is loyaal aan AJAX en de AJAX cultuur.
0 0
ajaciedrdam
bedoel ook niet als assistent laat hem maar bij de jeugd oefenen
0 0
DaniAjax
Kom maar als spitsentrainer. Henk ten Cate als assistent.
0 0
slenders100
kluivert moet komen!!
0 0
WinstonWeed
Dan moet ie er hard aan trekken.....
0 0
geronimo
Ze hebben Bergkamp al in huis dus andere maar weer solliciteren
0 0
Randy428
Ik denk het niet Kluivert. Jouw kennende geil je op macht en wil je het liefst bij Frankie op schoot zitten. Een ervaren assistent zou erg welkom zijn. Niet iemand die onderaan zijn trainers cariére staat.
0 0
drazic
ben ik met je eens. Anders heb je 2 vrij onervaren club trainers.
0 0
RobertoStrife
Assistent niet, maar spitsentrainer lijkt me een goede!
0 0
Diego81
Als er ook een ervaren man komt zou ik Kluivert graag bij het eerste zien of in elk geval bij de jeugd..
0 0
dkajax
frank de boer als trainer en bruins slot als assistent en kluivert ook en danny bland als technisch manager
0 0
LegendBergkamp
tonny bruins slot is niet meer dan een volgevreten dikzak
0 0
herman
ik denk het niet
0 0
zlatan505
ik denk het wel. als je ziet hoeveel progressie hij boekt met een matige spits als vlemincx..... wij hebben de nodige spitsen rondlopen die heel veel kunnen hebben aan kluivert.
0 0
AFCA127
+1
0 0
RoodWit
Ik zie Bergkamp liever dan Patrick om eerlijk te zijn. Maar dat is een persoonlijke mening.

De Boer, Neeskens en Bergkamp.
0 0
marcoo
En de naam van het stadion word dan;

Het Rinus Michels Stadion
0 0
Bramble1988
Dat vind ik zowiezo een goede;)
0 0
ambtenaar
Van mij mag de hele selectie van 95 een functie binnen ajax bekleden.
Wat waren die tijden mooi zeg,
0 0
dino410
en clarence op het middenveld!!
0 0
tonny
wat een dom gelul
0 0
Hwb
Ik zou geloof ik liever Arveladze als toevoeging aan de staf zien. Heeft al wel ervaring, spelers waren daar positief over, lijkt mij zeker geen mindere spitsentrainer en op psychologisch vlak sterker dan Kluivert.
0 0
tonny
blijf lekker weg
0 0
Scr3w
Wat een geouwehoer allemaal hier over het feit dat hij een blauwe maandag bij psv heeft gespeeld, en belabberd nog wel. Ja dat doelpunt heeft Ajax de titel gekost en blablabla.

Dankzij die jongen hebben wij die cup met de grote oren bij de rest van onze prijzen mogen zetten.

Wat mij betreft welkom op het oude nest Patje!
0 0
Flowetic
Ik zou patje toch het liefst zien als jeugdtrainer. laat hem er maar voor zorgen dat we over 4 5 jaar weer 5 spitsen van zijn kaliber hebben.
Niettemin Nec en oa vlemminx lijken niet slechter te zijn geworden van zijn coachen dus ook bij het eerste is hij voor mij heel welkom
0 0
Sazzz
Ik wou toch zeggen... Maar hebben we niet Bergkamp bij de D2 rondhobbelen..?
0 0
deeps
Patrick bedankt voor de CL. Maar als je trainer bij Ajax wilt worden dan had je niet naar PSV moeten gaan...
0 0
CrazyJew
zucht....heb je weer zo'n puber. dadelijk mag de boer niet meer komen omdat die ooit bij Twente heeft gezeten zeker? Overmars niet omdat die verbonden is deventer, zijn meteen Koeman, Cruijff, Vanenburg, Lerby of wie dan ook niet meer welkom? Grow up man
0 0
AFCAMaurits
Nou Koeman hoeft niet meer te komen nee, maar dat heeft meer met zn trainerskwaliteiten te maken dan met de clubs waar hij voor heeft gespeeld. Voor de rest moet je idd niet moeilijk gaan doen over clubs waar mensen voor hebben gespeeld.
0 0
remooon
clubliefde jongen, je gaat niet bij een rivaal aan de slag
0 0
dino410
word wakker man!..cruyff heeft ook in 010 gespeeld!!
liever bij psv dan 010
0 0
Ganggino
Daar heb je gelijk in, 010 is en blijft een AARDSrivaal, PSV is een "normale" rivaal. Maar dat met Cruijf, had toen niet met hem te maken, iets met het bestuur toch?
0 0
Hwb
Hoe kan het feit dat Cruijff bij Feyenoord heeft gevoetbald nou niets met Cruijff te maken hebben. Het klopt dat Cruijff toen ruzie had met het bestuur. En vervolgens is hij om Ajax zo hard mogelijk te naaien naar Feyenoord gegaan. Dat kunnen we allemaal mooier maken dan het is en wellicht is het ook nog wel begrijpelijk, maar hier komt het in feite gewoon op neer. Hij heeft gewoon gedacht: "Hoe kan ik Ajax in deze situatie het meest pijn doen?" en Feyenoord was het antwoord op die vraag. Natuurlijk kan je zeggen dat hij Ajax hiermee geen pijn heeft gedaan, maar het toenmalige bestuur en dat hij het in het belang van Ajax op de lange termijn heeft gedaan, maar dat verandert niets aan de basis.

Overigens is Cruijff de beste Ajaxspeler ooit en een van de grootste Ajacieden ooit, dus wat mij betreft weinig kwaads over hem. Zijn expertise moeten we vooral ook gebruiken. Maar we moeten niet de geschiedenis gaan vervalsen omdat het Cruijff was. Cruijff kan ook gewoon een ontzettend wraakzuchtige en egoistisch eikel zijn. Zo heeft hij ooit een conflict met de KNVB over zijn persoonlijke sponsor op de spits gedreven en Oranje een tijdje geboycot.
0 0
swag
ga fietsen

kom maar lekker onze spitsjes trainen kluivert, kan geen kwaad lijkt mij
0 0
M1GGY25
lijkt mij ook heel goed...kan hij ze een beetje techniek leren..aannemen onder druk en in de 16...zo een balcontrole en aanname als van Kluivert hebben maar weinig spitsen
0 0
grotesmurf
Hoe bedoel je kortzichtig, Martin Jol heeft toch ook bij ADO gespeeld.. en werd toch ook trainer bij Ajax? Of Koeman, die speelde bij de gehele top 3.

Ik vind dat Kluivert prima de spitsen kan trainen, net als Makaay doet bij Feyenoord. Spelers kijken toch tegen zo'n persoon op, dus luisteren zullen ze zeker. En hoe meer oud spelers in de technische staf, hoe beter.
0 0
Sdvm
kom maar patrick, zet er maar een team neer met alleen ajacieden. Dan krijg je zeker rust binnen de club, krijg je veel meer krediet bij de supporters. Ben benieuwd
0 0
ajaxJodin
Ja kom maar de spitsen trainen!!!
0 0
aJaxppy
Kluivert is een held! Een prachtige spits.Maar als trainer.. lijkt het mij niet veel.. Ik zie hem regelmatig analyseren bij eredivisie live.. en er komt niet heel veel zinnigs uit...
0 0
RoodWit

Mee eens, als de Boer aanblijft dan zie ik liever een type Neeskens.
0 0
Jeppe
K denk het niet, zijn mentaliteit was niet om naar huis te schrijven.
Liever een voetbaldier als neeskens of de haan.
0 0
Yorick17
Ik denk het ook wel, alleen ik zou er nu nog niet voor kiezen. De Boer is beginnend coach en hij zou dus eigenlijk iemand met ervaring naast hem moeten hebben om hem te ondersteunen. Kluivert zou in de toekomst wellicht wel aan de bak kunnen bij Ajax.
0 0
Freddy
Alleen spitsentrainer kan wel
0 0
babeldeman
Dat lijkt me een goed idee!
0 0