Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

Petitie: geeft Ajax zijn gezicht terug

sv, 25-11-2010 om 15:30, 1880 views, Ajax Showtime | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!
Er is een website gestart waar een petitie getekend kan worden. Het gaat om de website 'geefajaxzijngezichtterug.nl'. De gloriedagen zijn voorbij,

De godenzonen zijn niet langer heilig. De ArenA zou een strijdtoneel moeten zijn waar bloed zweet en tranen vloeien, en de supporters worden vermaakt met bevlogen spel, passie en beleving. De prijzenkast blijft leeg, op een Johan Cruijff schaaltje en een dennenappel na.

Teken de petitie op www.geefajaxzijngezichtterug.nl en zeg nee tegen wanbeleid, vriendjespolitiek, commerciële uitbuiting en slappe patat. We eisen een nieuwe directie, een nieuwe trainer, een nieuw beleid en de echte ajax-cultuur terug door de inbreng van oudspelers met een Ajax hart.

Geef Ajax zijn gezicht terug!
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Daneman
Er moet wel aktie komen. Als vd Boog of Coronel zegt (ik ben vergeten welke van die twee) zegt ik zit m'n tijd hier wel uit de komende jaren kan ie net zo goed zeggen ajax wordt de komende jaren geen kampioen. Ajax heeft veel te veel ballast. En is daardoor traag met besluitvorming en als er een besluit komt is het veel vaker net niet dan net wel, bijvoorbeeld, Mido, tainio, ooijer atouba, etc, etc etc, typisch gevallen van net nie.
0 0
Dennizzz
wat een negatief gelul als het even minder gaat. Ga achter Ajax staan daar hebben we veel meer aan!!
0 0
RommaAKAzlatan
Een klein gedichtje:

Jol rot op, directie stop! Het is nu echt genoeg geweest! Cruijff sta op en blijf ook staan en ruil 'm om die Hagenees. In onze stad is nu gewenst een trainer met een Ajax-hart! 6 jaar lang geen kampioen, we moeten terug naar toen! 4-3-3 zoals wij zijn, met echte vleugels, veld niet klein, driehoekjes en punt naar voren, engelen die we zingen horen! Combinaties,mooie acties en een echte nummer 10. Wij zijn Ajax onverslaanbaar thuis en uit en laat het zien. Jong talent moet debuteren,'t hoofd van nu moet emigreren. Ons gezicht is weggevaagd. Rot op, is dat teveel gevraagd? Rinkelt er al een belletje? Ajax is geen spelletje! Zakken zijn genoeg gevuld, er is teveel te slap geluld. Rijkaard, Kluivert, kom erbij. Cruijff, van Basten zij aan zij! Litmanen, van Duijvenbode, en gebroeders De boer, geef ons Ajax Ajax-voer! AJAX IS VAN ONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 0
since1900afca1
1 ding ben ik het niet mee eens, een nieuwe trainer.
vorig seizoen was jol de held, we speelden weer geweldig voetbal, nu gaat het minder, en jol moet eruit? ( oke, hij neemt af en toe rare beslissingen, maar jol eruit gooien lost nog minder op ! )
0 0
buitenveldert
Helemaal mee eens elke keer een trainer ontslaan betekend alleen maar achteruit gang dat hebben we de laatste jaren toch wel kunnen zien
0 0
JeRooney
Jol moet er zeker uit, hij heeft het Ajax-Cultuur ook niet. Geen herkenbaar voetbal, geen buitenspelers, geen tot weinig intenties om jeugd te laten spelen. In mij inziens is het volgende noodzakelijk in de winterstop:
Suarez (22 miljoen), El H (14 miljoen) en GvdW (10 miljoen) verkopen, samen maakt dat 46 miljoen en dat is helemaal niet overdreven hoog. De volgende spelers en staf aantrekken:
Voorzitter (overkoepelend): Cruijff, TD en Hoofd opleiding Co Adriaanse, Trainer Frank Rijkaard, Assistenten Frank de Boer en Danny Blind. Dit is de rode draad van top tot sportief. De volgende spelers aantrekken of terughalen: Nathian Will (gratis), Braafheid (3 miljoen), Janssen (3 miljoen), Beerens (6 miljoen), Mertens (5 miljoen) en Gameiro (12 miljoen) samen is dat 29 miljoen euro.

Verkoop: 46 miljoen
Aankoop: 29 miljoen
Positief : 17 miljoen

Opstelling:
Stekelenburg
Will, Ald., Vert. Braafheid
De Zeeuw, Janssen
De Jong (Erikssen)
Beerens, Gameiro, Mertens
0 0
elpresidente
Niet dat ik denk dat het waarschijnlijk is wat je nu schetst maar wie is Gameiro ?
0 0
JeRooney
Als ik mij niet vergis speelt hij bij Lorient in Frankrijk en is hij 22/23 jaar. Hij heeft ook al zijn debuut gemaakt voor het nationale elftal van Frankrijk.
0 0
Kaos
Ja, leuke aanval heb je dan. Mertens 1 meter 69, Gameiro, 1 meter 72 en Roy Beerens 1 meter 74. Als het dan niets wordt in de Eredivisie kunnen we ons altijd nog inschrijven voor de kabouters
0 0
JeRooney
Barcelona heeft Messi, Pedro en Villa. Ik denk dat deze jongens niks groter zijn. Tevens heeft lengte niet veel met kopkracht te maken. Cvita is ook niet groot maar kan een aardig balletje koppen.
0 0
Mokum31
Daarom zei Cruijff ook al " je kan wel ieder jaar een trainer eruit gooien."
Als Cruijff en co wat gaat doen " ledenraad of zelfs RvC" dan zal je misschien een wissel krijgen aan het einde vh seizoen " de nette manier" omdat Jol afgelopen zomer al stond te springen.
Of we gaan zondag verliezen en is het niet meer te houden.
Maar stel dat Cruijff de RvC gaat doen en hij krijgt de technische kant...... Nah dan wil ik nog weleens zien of Jol blijft.
Er komt dan een moment dat Cruijff zijn mensen daar wil neezetten dus met groot Ajax verleden.... Ik gok bijv een Rijkaard, een de Boer,een Neeskens , een Blind .... Op verschillende plekken?
Je mag kiezen
0 0
RommaAKAzlatan
Jol rot op, directie stop! Het is nu echt genoeg geweest! Cruijff sta op en blijf ook staan en ruil 'm om die Hagenees. In onze stad is nu gewenst een trainer met een Ajax-hart! 6 jaar lang geen kampioen, we moeten terug naar toen! 4-3-3 zoals wij zijn, met echte vleugels, veld niet klein, driehoekjes en punt naar voren, engelen die we zingen horen! Combinaties,mooie acties en een echte nummer 10. Wij zijn Ajax onverslaanbaar thuis en uit en laat het zien. Jong talent moet debuteren,'t hoofd van nu moet emigreren. Ons gezicht is weggevaagd. Rot op, is dat teveel gevraagd? Rinkelt er al een belletje? Ajax is geen spelletje! Zakken zijn genoeg gevuld, er is teveel te slap geluld. Rijkaard, Kluivert, kom erbij. Cruijff, van Basten zij aan zij! Litmanen, van Duijvenbode, en gebroeders De boer, geef ons Ajax Ajax-voer! AJAX IS VAN ONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 0
AJAX 4 Life
Waar kan je zien hoeveel mensen er hebben getekend ?
0 0
Robinjo1988
ik zie alleen een ajaxlogo maar verder niks..:vaag:
0 0
a1j9a9x5!
Met het verwijderen van Jol los je ook vrij weinig op, zou niet de eerste trainer zijn de laatste jaren die dan weg wordt gestuurd....misschien ligt het probleem daar dus niet. Er moet geloof in de groep komen en de koppies moeten 1 kant op staan, of anita nu wel of geen geschikte linksback is. Als ze samen strijden en voor elkaar door het vuur gaan zijn ze als team sterk genoeg om gewoon kampioen te worden....
0 0
daslogisch
Het probleem ligt absoluut niet alleen bij de trainer. Het probleem zit veel dieper, binnen de gehele organisatie. Mannetjes als Henny de Regt moeten bijvoorbeeld uiteraard zo snel als mogelijk weg en mannetjes die bewust onbenullen als de ons miljoenen kostende de Regt in t zadel houden moeten ook weg. Je kunt niet gezond worden zonder rotte plekken weg te snijden.
Maar alle trainers die de laatste jaren zijn vertrokken hebben ook allemaal dingen gedaan waarvoor ze zich moeten schamen. Allemaal zaken die tegen de Ajaxvisie ingaan met immer als gevolg teleurstellend spel matige resultaten. En dus is hen vervangen geen slechte optie geweest. Het is alleen jammerlijk dat er niet de juiste criteria worden toegepast om de nieuwe trainer uit te kiezen.

vBasten ging met de meest talentloze Ajax-defensie ooit spelen. Vermaelen als back, Oleguer en Wielaert in t centrum en de net doorgebroken vdWiel op rechts. Dat was dramatisch met logischerwijs waardeloos opbouwen en nog atlijd heel veel tegentreffers. Net als nu bij ons middenveld, was dat hoogstens subtop waardig. dat was zeker neit nodig omdat Vertonghen toen ook al een aantal maal zeer goed had gespeeld als centrum verdediger en Alderweireld ook toen al op t punt van doorbreken stond (gedebuteerd onder vBasten)

Ten Cate deed t erg goed maar ging op de belangrijkste momenten laffer spelen en ineens zgn degelijke domme krachten basisplaatsen geven ten koste van de betere voetbalelrs, wat altijd ten koste ging van de kwaliteit van het voetbal dat we als team brachten en nooit of te nimmer de beoogde defensieve zekerheid opleverde. In de beslissende wedstrijd tegen RKC ging TC ook laffer spelen en het kampioensschap werd toen inderdaad verspeeld! Bijna elke europese wedstrijd ook ging TC weer met een laffe opstelling spelen, met elke keer weer een hele matige wedstrijd met vaak een dito resultaat als gevolg. En t laatste deel van zijn Ajaxtijd stonden er wegens t vertrek van Sneijder en de haat richting Perez alleen nog maar controleurs op t middenveld. Uiteraard was dit qua spel en qua resultaten TC's slechtste periode als Ajaxtrainer.

En nu hebben we Jol die structureel een voetbalarmoedig middenveld opgesteld heeft waarmee we enerzijds allesbehalve defensief zeker blijken te zijn maar waar anderzijds wederom t logische vervolg is dat we goed voetbal van t gehele team zeker niet meer hoeven te verwachten. Jol heeft zo onze ploeg al heel lang gedupeerd, amar zoalng hij nog trainer is is het neit te laat. Hij kan ook eens voor t voetbal gaan keizen, de Ajaxvisie gebruiken voor zijn opstelling en doorgaan met de voetballend gezien logischere opstelling die hij de laatste keer heeft gemaakt en waarmee we in ieder geval beter stonden tegen. Wie weet kan het nog allemaal anders worden wanneer ie t anders en dus minder laf blijft doen dan ie t anderhalf jaar lang heeft gedaan.
0 0
Ajaxmijnclub
Tering ongelofelijk wat een verhaal ik ga dit niet lezen.
0 0
DHsuarez16
Volgens mij weten we dat dit niet werkt!
0 0
Overmars
Precies!
0 0
riordan
Ik vind het nogal onzinning om de directie eruit te gooien. Dat getuigt helemaal van geen beleid. Snap dat supporters hopen dat Cruijff het even allemaal oplost, maar zo simpel ligt het natuurlijk niet. Van mij mogen dit soort petities dus ook zo snel mogelijk verdwijnen. Dit versterkt alleen maar de onrust, die is ingegeven door de media, en daar is Ajax momenteel niet bij gebaat.
0 0
AfcAjax1900
Kijk jij naar de wedstrijden?
Luister je ook wat deze mensen in de directie zeggen?
In mijn ogen hebben ze het zelf overzich afgeroepen door een arrogante houding aan te nemen tegen de verkeerde mensen. Let maar op als ze dadelijk weg zijn gaat er een grote beerput open. (financieel gezien)
22 miljoen is een derde van de waarde van je club en je mag gewoon blijven zitten knap hoor.
Ik heb de media niet nodig om een mening te hebben.
0 0
ajaxfriend
Ajax moet weer opgebouwd worden, het is zijn gezicht kwijt. Alles waar we goed in waren zijn we nu slecht in.
0 0
foshoquz
Kan je ergens zien hoeveel mensen getekend hebben?
0 0
ajax1roy
getekend
0 0
afc_red
niet dat het nut heeft maar goed, getekend.

Ajax heeft een nieuwe structuur nodig.

Kom er maar in Johan.
0 0
Starlight
Van wie komt eigenlijk deze petitie ?
0 0
JanvB0
Haha :P Sorry hoor, maar dit is gewoon lachwekkend. We halen zwakke resultaten, weten waar het aan ligt, buitenspelers/aanspeelpunt/vermoeidheid, maar we gooien iedereen bij de club er maar uit. En dan wil je dat nog eens met een petitie doen!? Ik zeg niet dat er niks moet gebeuren, maar misschien wil je het iets gedetailleerder en subtieler. Just saying :P
0 0
AjaxRoan
Onzin petitie.

Waarom zou je alweer roepen dat iedereen weg moet? hier heeft ajax nog nooit wat mee opgeschoten en dat zal nu ook niet gebeuren. Toen Marco van Basten aan het roer kwam was het weer niet goed, dat is toch een echte ajacied denk ik zo? Er is gewoon een dip in het team, weinig inzet en gewoon geen passie. Misschien dat een nieuwe motivator wat kan doen?

Dat er nieuwe mensen moeten komen in het bestuur?ongetwijfeld. Maar je kan simpelweg niet het complete bestuur+trainer wegbonjouren!
0 0
ajax4ever01
Dat niet alleen tijdje terug was er ook handtekeningenactie en daar is ook niks mee gebeurd.. als je zoiets wilt ondernemen dan moet je het goed doen en wel persoonlijk bij Ajax overhandigen.
0 0
AjaxRoan
Als ze dan toch een statement willen maken geef dan simpelweg aan dat Martin wat meer jeugd de kans moet geven. Ik vind Jol een uitstekende trainer, ik weet zeker dat hij wat bij ajax kan bereiken het enige minpuntje vind ik de weinige kansen die de jeugd krijgt!

Bestuur en Jol moeten gewoon blijven.
0 0
davids4life
respect ieder zijn mening

directie en de hagenees en familie uit de arena

en verwelkom johan en vrienden

en frank en danny trainers ajax 1 met vleugel spelers en jeugd
0 0
Starlight
Ga eerst netter schrijven en nadenken en kom dan maar terug.
0 0
SiebeAJAX
+ ouwe logo
0 0
ajax4ever01
Ja maar wat gaat er gebeuren met deze petitie?
Het ondertekenen alleen helpt niet..
0 0