Ajax informeerde naar Kluivert

StamHuntercombi, 25-09-2006 om 18:22, 1341 views, NOS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax heeft voor de zomerstop geïnformeerd naar Patrick Kluivert. Ze kregen hierop van Kluivert te horen dat hij pas na de winterstop 100% fit is. Doordat er geen hoge nood was naar spitsen heeft Ajax hiervan afgezien, aldus Jack van Gelder in het programma Studio Voetbal.

PSV nam het risico wel en ziet daar nu de gevolgen van. Kluivert moest zich na 18 minuten geblesseerd laten vervangen in de wedstrijd tegen ADO Den Haag.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
rajen
He fluim nuchter

hoezo is ie een Surinamer. Als je voor het NL-elftal uitkomt heb je per definitie een NL-paspoort en ben je dus Nederlander. Overigens is geen enkele Ajacied op dit moment een Jood. Dus effe kappen met dat gewouw over wel of niet Jood. Dat is n.l. een volk. Probeer eens een boek te lezen.
0 0
oldschool
Kluivert is een Ajacied en Amsterdammer. Wat mij en vele andere betreft staat de deur van de ArenA altijd open. Is het niet als speler dan is het wel als jeugdtrainer. Kluivert=Ajax.
0 0
oldschool
Kluivert is een Ajacied en Amsterdammer. Wat mij en vele andere betreft staat de deur van de ArenA altijd open. Is het niet als speler dan is het wel als jeugdtrainer. Kluivert=Ajax.
0 0
Ronald1988
jammer ik had m er graag bij willen hebben
0 0
showstopper
Een ander rood en ander wit .

Vanaf 1995 ben je een echte Ajacied !!Kluivert moet eerst 100 % herstellen van zijn blessure en echt 100 % fit zijn. Ondanks alles blijft het een klasse spits en ondanks dat die Pisvee speelt , in zijn hart is ie een echte jood
0 0
joodje
hij heeft nog wel kwaliteiten maar te veel blesures
0 0
rajen
rodo en 020

Volledig mee eens.

eens een Jood altijd een Jood
0 0
020babe
sorry en doe meer dan 100 doelpunten voor Barcelona dan?
0 0
020babe
@ Rodo - dank je wel. Het dondert niet wat er nu is, het gaat om wat ie heeft betekent voor ons en voor NL. Daarvoor alleen al verdient ons eeuwige respect. Klaar.

0 0
raym0nd
Of die hebben een mening Rodo;) Maar ja.
0 0
rajen
He beste fluimen het aankoopbeleid van Ajax is gelukkig niet in handen van enkele "geleerden" op deze site, maar gelukkig bij van Geel en c.s.

Advies hou jullie muil en concentreer je op je eigen werk.
0 0
020babe
als ie nou een wedstrijdje of 10 speelt. en dan een keer of 10 scoort, dan kan KJH af en toe ook vrij en tijdens de training kan ie dan leren 'meevoetballen'...

ik zie het wel hoor.
0 0
Jepper
jeppe welke jeppe ben jij :p ? hellinga ofzo ?
0 0