'Ajax heeft een speciaal plekje'

Schusha, 13-08-2010 om 12:09, 2787 views, Voetbalprimeur |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Patrick Kluivert maakt sinds deze week deel uit van de technische staf van NEC Nijmegen. De oud-voetballer heeft zich als assistent-trainer verbonden aan de eredivisionist.

Kluivert, die eerder dit jaar de cursus Coach Betaald Voetbal met goed gevolg afrondde, vertelt in het Algemeen Dagblad dat hij op termijn aan de slag wil als hoofdtrainer. Het liefst bij een Nederlandse club.

\"In mijn gedachten wil ik ooit als hoofdtrainer in Nederland starten. En Italië lijkt me ook wel wat. Daar heeft nog nooit een Nederlandse trainer wat gepresteerd. Ze spelen er een bepaald type voetbal. Als je daar toch eens de Nederlandse stijl kunt introduceren...\"

Hoewel Kluivert zich voor geen enkele eredivisionist te groot voelt, is er één club waar hij nooit aan de slag zal gaan: Feyenoord. \"Dat kan ik niet maken. Nee, dat doe ik niet. Je kunt ook niet van Giovanni van Bronckhorst verwachten dat hij bij Ajax coacht.\"

\"Ja, Ajax. Mijn gevoel zegt waarschijnlijk \'ja\', mocht ik er de kans krijgen. Ajax heeft een speciaal plekje in mijn hart. Dus zodra die mogelijkheid komt, zal ik daar eens goed over nadenken.\"
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MokumExtremist
Remember 95! Patrick Kluivert!
0 0
Flerenc
Kluivert heeft ook een speciaal plekje in mijn hart!
0 0
Ajacied88
Een echte Ajacied gaat nooit bij Psv voetballen
0 0
suitie
Dus mannen als Lerby, Wouters, Arnesen, Kieft, Vanenburg, Kluivert, Menzo, Jonk, Bosman, Haan, Vink, Koeman enz. vind jij geen echte ajacieden???
0 0
AFCA19
dus jullie vinden cruijff ook geen echte ajacied? Wat een onzin zeg...
0 0
Daluniz10
achja, grappig hoe er zo negatief wordt gesproken over ´onze´ jongens
0 0
afcklaasf
echte ajacieden zouden nooit naar psv of feynoord gaan, helaas zijn er oud voetballers die zich ajacied noemen en willen trug keren blabla. voor mij is patrick een geweldige voetballer die ons in 95 leuke momenten heeft bezorgd en waar ik hem nog steeds dankbaar voor ben maar hij haalt het bij lange na niet bij, blind,litmanen,johnny etc. dat zijn echte ajacieden. zien jullie johnny al voetballen bij een andere club in nl? van hem weet je zkr dat dat nooit gaat gebeuren.
0 0
Barneveld
RAT in het Pisvee Shirt.

NEVER SPECIAAL PLEKJE!!
0 0
steph89
De enige Rat die zich ajacied noemt is Meneer God johan C ...
0 0
roytje020
owjah drm ging je zeker ook naaar pisvee? overloper
0 0
Kaos
Oh wat mogen we als Ajax fans nu weer blij zijn dat voor Patrick Kluivert Ajax een 'speciaal plekje' heeft...
0 0
SteeSzDeAjacied
Als je met NEC kampioen wordt, de beker wint en in de CL komt, dan zullen wij daar ook over nadenken, Patje.
0 0