'Brøndby-scouts bekijken Lindgren'

sbcobra, 08-07-2010 om 10:52, 573 views, fodbold.nu |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het Deense fodbold.nu schrijft dat twee scouts onlangs in Nederland waren om Rasmus Lindgren te bekijken. In de video van de wedstrijd Ajax tegen de zaterdag-amateurs van Ajax zie je twee mannen op het balkon staan die volgens fodbold.nu de Brøndby-scouts Per Bjerregaard en Kim Vilfort zijn (volgens de site zou Lindgren ook al een gesprek met Brøndby-coach Henrik Jensen achter de rug hebben maar ook dat wordt ontkend door de 25-jarige Lindgren).

"Het is volledig vals en ik heb zeker niet meer gesproken niemand. Ik heb niets gehoord of iets gelezen over Brøndby", aldus Lindgren desgevraagd in een reactie.

"Ik vind het leuk hier"
Brøndby aasde afgelopen winter al op Lindgren maar toen die plots weer kansen kreeg bij Ajax beslot hij te blijven. "Ik ben misschien niet de eerste keus als defensieve middenvelder op dit moment, maar gezien het feit dat ik me nog steeds bij het team zit, ben ik positief. Ik zie grote kansen en heb een goed gevoel en ben hier graag. Omdat ik vertrouwen kreeg in de tweede helft van het afgelopen seizoen, voelt het alsof ik de kans moeten nemen".
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxbrian
Hij mag weg:) Bonevacia de kans geven
0 0
Misc1990
SUCCES
0 0
afca1985
Lekker laten gaan bij een acceptabel bod...middenvelders zat en hij is ook regelmatig geblesseerd en de eigen jeugd komt er ook aan. Bonevacia zit nu bij de selectie en speelt op dezelfde positie.
0 0
AFCTeeeun
Lindgren is beter dan Enoh!!
0 0
zlatan505
jij hebt een hardere klap van de molen gehad dan die idioot van rtl7....
0 0
Rdk1983
Ik zou ook Lindgren nog n jaartje houden. Donald heeft nog niet kunnen overtuigen, vd Heijden is me ook nooit opgevallen, en Gabri dus nu weg.

Geeft vd H en Donald n jaartje om te groeien, gok dat er uiteindelijk maar 1 van blijft.
0 0
w86
Zou Lindgren toch behouden, zeker nu Gabri weg is. Beetje meer ervaring achter de hand kan geen kwaad. Dan is er verder nog plek voor Van der Heijden of Bonevacia, maar die moeten rustig gebracht worden!
0 0
danielp23
3 à 4 miljoen en hij is voor jullie
0 0
dasultra
Neem maar mee.
0 0
jensajax
Nou nou, als dit zo doorgaat allemaal kunnen we weer aan een nieuw elftal gaan bouwen. Niet dat Lindren in basis stond natuurlijk maar hij heeft een tijdje heel goed gespeeld. Kan ook centraal achterin spelen en dan heb je met Oleguer 2 goede stand-in's die niet zeuren als ze op de bank zitten. V/d wiel is weg. Bij Suarez is de kans groot dat hij weggaat. Persoonlijk hoop ik dat Stekelenburg weggaat voor de nodige miljoenen(15 ofzo), we hebben namelijk al de op 1 na beste keeper van Nederland in huis en zouden voor 3á4 miljoen ook nog vorm kunnen halen wat ook een groot talent is. Daarnaast is een keeper natuurlijk beter vervangbaar dan een speler omdat je als een keeper weggaat, je niks aan je tactiek hoeft te veranderen. Als je die miljoenen van Stekelenburg krijgt kan je daar mee investeren in goede spelers, en het ''tekort op de balans'' wegewerken. Ik heb er alle vertrouwen in dat Jol en het nieuwe scouting systeem er de goede spelers uit kunnen pikken en heb nu al zin in het volgende siezoen!
0 0
djaxax1
Lingren behouden, is net als Rommedhal.

ideale invaller en zeurt nooit, dat soort spelers heb je ook nodig
0 0
NicolaiBoilesen
Lindgren is echt wel een goede speler, helaas voor hem doen Enoh en de Zeeuw het beter ( al was de Zeeuw niet super sterk aan het einde van het jaar)
Lindgren is wel een speler die Ajax beter kan maken, dat kon Kennedy niet. Gewoon houden dus.
0 0
Koenniiee
Lindgren heeft me positief verrast.
0 0
Zantman
Gewoon gratis weggeven, ajax heeft zoveel middenvelders. liever eigen jeugd de kans
0 0
n3dLajax
Niet doen. Nu Gabri weg is zou ik Lindgren zeker behouden. Tevens kan hij ook centraal achterin goed uit de voeten.
0 0
grotesmurf
Word.
0 0