WK van Terry niet in gevaar

Rosales7, 12-05-2010 om 19:45, 836 views, VI | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.
De blessure van John Terry valt mee. De verdediger van Chelsea verliet woensdag de Chelsea-training met een voetblessure. Aanvankelijk werd gevreesd voor een gebroken middenvoetsbeentje.

Een scan in het ziekenhuis stelde Terry, trainer Carlo Ancelotti en het Engelse volk echter gerust. 'Ik kreeg inderdaad een tikje op de training. Met zo'n belangrijke wedstrijd op komst (FA Cup-finale tegen Portsmouth van zaterdag, red.) was het nodig om uit voorzorg een beschermende schoen te dragen en een scan te laten maken.'

Terry zelf hoopt zo snel mogelijk weer op het veld te staan. 'Ik hoop morgen of anders vrijdag weer te trainen.' Zaterdag kan Chelsea de dubbel pakken door Portsmouth in de FA Cup-finale te verslaan.

Een eventuele langere herstelperiode van Terry zou ook voor Fabio Capello een flinke tegenvaller zijn geweest. De Italiaanse bondscoach van Engeland kiest Terry, mits fit, steevast in zijn basiself.
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
kaashaas
ze hadden...HEM Reo Cocker moet noemen
0 0
ajaxrulezz
Haha, Terry is de man die zijn teammaat z'n vrouw naait :)
0 0
RobertoStrife
jammer, echt een schoft.
0 0
GarciaDeLaTorre
Waar slaat dat op? Terry is gewoon een geweldige voetballer! En 't is dat hij een professioneel voetballer is, daarom kreeg het 'schandaal' dat hij pleegde veel meer (media-)aandacht dan wanneer bijv. jouw beste maat vreemd zou gaan met jouw vriendin. Daarnaast kan een bekende voetballer als Terry ontzettend veel vrouwen krijgen en is de verleiding natuurlijk groot. Ik vind het onzin om Terry zo met de grond gelijk te maken, hij is net als jouw vriend ook een gewoon mens, geen robot! ;)

OT: Gelukkig voor Engeland en Chelsea, hopen dat Chelsea zaterdag de dubbel pakt!
0 0