'Interesse in Eriksen neemt toe'

barrehhafca, 18-03-2010 om 08:49, 1185 views, The Sun |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Rik van den Boog maakt zich geen zorgen over het nieuwe contract van Christian Eriksen, maar Ajax kan maar beter opschieten. De belangstelling voor de jonge Deen neemt toe en na Arsenal en Barcelona is nu ook Chelsea concreet geworden.

Technisch directeur Frank Arnesen heeft zich persoonlijk sterk gemaakt voor zijn komst en hoopt Eriksen ervan te overtuigen om toch maar niet bij te tekenen in Amsterdam. (tekst: Voetbalzone)
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
afca1985
Volgens V/d Boog komen ze er wel uit en zal het contract met 4 of 5 jaar verlengd worden. Eriksen wilt graag blijven om zich door te wikkelen en Ajax wilt hem graag houden...nou 1+1=2. Ik ga er vanuit dat het goed komt en dat we binnnen een week weer horen
0 0
Cello
Frank Arnesen, technisch directeur van Chelsea en oudspeler van Ajax maakt zich persoonlijk sterk voor de komst van de Deen?. Dan halen ze Eriksen om hem vervolgens uit te lenen, want dat doen ze met veel van hun talentvolle spelers, omdat ze anders niet genoeg speelminuten krijgen vanwege de uitermate grote concurrentie en toppers die nu in de basis staan bij Chelsea. Dat moet Eriksen zeker doen. Niet dus.
0 0
elpresidente
Toch niet zo handig van jol op hem 2x tege juve te laten spelen, Nu zit iedere club te azen op hem. Anders had je gewoon rustig het contract kunnen verlengen.
0 0
Maniche
en dan?...nee hij komt nog ruim te kort...in deulkracht en minder belangrijk kopkracht...die jongen met zijn postuur kan voor zijn 24e niet meekomen in de premier league (kijk naar modric; iets minder klein, ongeveer dezelfde eigenschappen; eriksen MISSCHIEN WEL meer potentiel, maar die komt ook zeker niet met vlag en wimpel uit de verf en is al een stukje ouder)..de primera division is wat anders; over 2 jaar als hij meer bagage heeft en daadwerkelijk laat zien goed te zijn heeft hij alles voor die competitei
0 0
deeps
Hij heeft nog weinig laten zien bij Ajax 1 dus snap die interesse niet. We hebben ook nog een talentvolle links- en rechtsbuiten Sulejmani en Bakircioglu die zijn wel te koop.
0 0
RoodWit
Voordat Eriksen bij Ajax had getekend, was er al behoorlijke interesse voor dit talent.

Barcelona en Arsenal wouden Eriksen al inlijven, echter koos Eriksen voor Ajax omdat de kans voor speeltijd in het eerste aanzienlijk groter is.
0 0
DarioCvitani
Bij Barca werd hij volgens mij niet goed genoeg bevonden in testwedstrijden;)
0 0
RoodWit
Dat zou zo maar kunnen, de inhoud van de testtrainingen en scoutings rapporten weet ik niet.

Wat ik wel weet is dat Ajax niet de enige was die Eriksen op de korrel had. Dus dat er nu ook interesse voor Eriksen is, is voor mij niet vreemd.
0 0
Mokum31
Nou komop tekenen met die hap!
0 0
Joodstt
Dit krijg je ervan. Die gast had al lang vastgelegd moeten worden door het bestuur. Nu wordt de rest wakker en kan je het schudden... Op deze manier kun je bezuinigen wat je wilt maar als dit niet rondkomt verlies je indirect een eurootje of 20.000.000.
0 0
afcas
nu word de rest wakker?

hij heeft in de tijd dat hij naar ajax kwam ook aanbiedingen gehad van clubs als arsenal, barcelona, man united

dus kom niet lullen dat andere clubs wakker worden

en daarbij kom niet lullen dat we het kunnen schudden want toen koos hij voor ons en nu heeft hij echt niet zo heel veel bewezen sinds toen

hij heeft een paar wedstrijden goed gespeeld maar om te zeggen dat hij elke keer het verschil maakte?

nee
0 0
Ajacied4Evah
Die gast heeft gedebuteerd toen die 17 was man, hiervoor speelde hij bij de A, hij heeft Jong Ajax overgeslagen.. Wat voor verwachtingspatroon heb je? Hij is goed ja zeker voor zijn leeftijd maar geef die man de kans om zich te ontwikkelen..
0 0
afcas
ik zeg ook niet dat hij slecht is

maar ik zeg alleen dat hij nog niet genoeg heeft gepresteerd bij ajax om naar een topclub te gaan

hij moet hier gewoon een paar jaar spelen

en ik bedoelde er mee te zeggen dat als hij toen koos voor ajax

dat hij na een paar wedstrijden in het eerste echt niet gaat kiezen voor een topclub in het buitenland
0 0
Michieltjuhhh
Ajax kon hem pas een meerjarig contract geven zodra hij 18 jaren oud was. Dit is gebeurt op 14 februari waarna Ajax meteen een afspraak gepland had voor 1 maart om te gaan onderhandelen over contractverlenging. Hij kon dus nog niet langer vastgelegd worden dus praat geen onzin. Ajax doet er alles aan om hem te behouden...
0 0
LuckyLuk
Dan hadden ze misschien even moeten wachten met hem speeltijd te geven, om zekerheid te hebben dat die wil blijven, maar dat is achteraf
0 0
hav
krijg toch allemaal de klere buitenlandse schoffies..
Gewoon lekker blijven, en in de cl maar de winnende tegen deze clubjes met te veel geld er in knallen.

maar het wordt idd tijd voor beetje duidelijkheid
0 0
Michieltjuhhh
Ik snap niet dat Chelsea geïnteresseerd is. Bij die club gaat het vooral om power en fysieke kracht, bovendien spelen ze vaak de lange bal. Daar past Eriksen helemaal niet tussen.
0 0
n3dLajax
Dan snap je een club als Chelsea niet.

Een club als Chelsea is de pooier, Eriksen de nieuwste hoer. De eerstkomende jaren zal hij gehuurd en gebruikt worden door verschillende andere clubs. Zodoende leer Christian wat en wordt hij beter,iets wat iedere pooier graag ziet. Op een gegeven moment is hij wellicht zo gegroeid dat de pooier hem bij z'n vaste groepje wil zetten.

Voldoet hij niet, voor een habbekrats naar een middemotor in Engeland of Italie. Ze halen hem echt niet meteen voor de basis hoor hahahaha.
0 0
geronimo
jij hebt echt pooiër verstand,how can?
0 0
dasultra
Allemaal leuk allemaal laat hem nou maar is bijtekenen.
Zo nee, is het ook goed hebben we er ook vrede mee.
Maar hele dat mysterieuse gedrag van die zaakwaarnemer en Eriksen. Zeg gewoon is duidelijk waar het op staat, ik maak me eerder druk om Suarez, en vd Wiel.
0 0
Gabri411
Als Eriksen een beetje slim is weet hij dat die bij ons meeste speeltijd krijgt.

Barcelona is er over 5 jaar ook nog ;)
0 0
dasultra
Dat weet hij zelf ook wel hoop ik voor hem.
Alleen volgens mij is het een beetje twijfelaartje, kom op man Ajax is de mooiste club. Hij hoeft alleen bij te tekenen en ze talent te verbreden.
0 0