Oud-Ajacieden: 'Ajax wordt kampioen'

ajaxhistorie, 16-03-2010 om 17:48, 1390 views, Soccernews |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Nordin Wooter, Kiki Musampa en Tarik Oulida verwachten dat Ajax voor de dertigste keer het kampioenschap binnenhaalt dit seizoen. De oud-Ajacieden zijn na de 4-1 overwinning van de club uit Amsterdam op concurrent PSV erg optimistisch over de kansen van Ajax.

"Als Ajax PSV zo van de mat speelt, geeft dat alleen maar vertrouwen aan de ploeg en de fans", vertelt Tarik Oulida aan AT5. "PSV heeft een erg moeilijk wedstrijdprogramma met Feyenoord, Heerenveen en AZ. Ajax heeft makkelijkere wedstrijden te spelen en heeft het nu in eigen hand."

Kiki Musampa denkt ook dat de ploeg van Martin Jol de beste papieren heeft voor de kampioenschaal. "Ik denk dat FC Twente en PSV onder de druk zullen bezwijken. Gezien het feit dat de jongens van Ajax weten waarom ze spelen, zijn ze ervaren genoeg om te weten dat ze geen steken kunnen laten vallen."

"Ik denk dat Twente zijn punten laat liggen bij AZ en wellicht ook bij Feyenoord", laat Nordin Wooter weten. "Dat geldt ook voor PSV, ik gok erop dat AZ gewoon goed gaat spelen. Een beetje Amsterdamse bluf mag wel. Als je ziet hoe Ajax thuis speelt, altijd veel goals en hoe ze nu van PSV hebben gewonnen zie ik het alleen maar goed in voor hen."
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ron75
PSV en / of Twente laten dit weekend hoe dan ook punten liggen (logisch) en daarna heb ik al mijn hoop gevestigd op AZ.
Die spelen de laatste weken zo goed, die gaan echt wel PSV en Twente verslaan.
0 0
Sazzz
Jep, geen appelvlaai tegen twente, niet best....
0 0
ajaxJodin
Ik denk dat het een saaie 0-0 wedstrijd gaat worden,is ok goed voor ajax.dan ben je 2e en 4 punten achter Twente,moet te doen zijn Twente gaat echt niet alles winnen!
0 0
SoNick
Gezien de doelpunten is er maar één club die het dit jaar echt verdient, en dat zijn wij.
0 0
afcas
gezien de doelpunten, gezien het spel, gezien de uitstraling en gezien de supporters

allemaal vlakken waarin we alle andere teams hebben overklast
0 0
lucajax
ik draai echt door als ajax kampioen word zo lang op gewacht
0 0
lodeiro
moet eerst twente verliezen
0 0
BVO1988
Ik heb zondag bij willem - sparta nog gesproken met mitchel donald, had namelijk kaarten voor het spelershome. Op dat moment had net emanuelson de 2e goal gemaakt en stond dus samen met donald te genieten en hij zei ook dat we kampioen zouden worden maja dat is allemaal cliche :P. Hij is verder wel een hele sympatieke gozert. (vd heijden / slijngaard/poepon waren er ook maar niet mee gesproken)
0 0
ajaxkampioen09
ze hebben het helemaal niet in eigen hand:P
0 0
URBYEMANUELSON
ole ole
0 0