'Buitenlandse interesse Eriksen'

Ajacied89, 17-02-2010 om 10:04, 2802 views, Sport |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Christian Eriksen heeft zijn debuut voor Ajax nog maar nauwelijks achter de rug of de eerste buitenlandse topclubs hebben de jonge Deen al in de smiezen.

Manchester United, Arsenal, Chelsea en Real Madrid hebben stuk voor stuk hun scouts de opdracht gegeven om de ontwikkeling van de achttienjarige middenvelder nadrukkelijk te monitoren. Eriksen heeft in Amsterdam nog een contract tot 2011, maar Ajax wil dat graag verlengen. (tekst: Voetbalzone.nl)

Eriksen, la nueva perla que vigila el Real Madrid
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
waynelove
hij is toch nog veeeel te licht voor dat soort competities
0 0
DaniAjax
Ik heb veel liever dat hij blijft. Maar misschien is juist wel handig. Ajax krijgt dan wat meer financiële ruimte. En met Lodeiro, Aisatti en De Jong zijn er nog 3 CAM's voor 1 positie.

Off: Liever dat Aisatti weggaat ofzo..
0 0
ArieB
hij wil gewoon bijtekenen, aldus ajaxlife. mooi zo
0 0
mr1060
Oei oei, ik hoop dat zijn Ajax hart groter is dan zijn dollar tekens in zijn ogen.
0 0
legendslive4eva
dat is niet zo mooi. teken toch snel bij christiaan! ajax is een leuke club totdat je 24 bent of zo ;)
0 0
URBYEMANUELSON
nu al??
0 0
Rogyros
Lekker interessant. Die clubs hadden ook interesse toen hij nog in Denemarken speelde. En toen koos hij ook voor AJAX. Dan gaat ie natuurlijk niet een jaar later alsnog naar een van die clubs die hem een jaar geleden ook tevergeefs wilden inlijven.
0 0
jood4lifee
idd, denk dat ie een 3 jarig contract gaat tekenen.
0 0
AFCA19
goed dat ze interesse tonen...over een paar jaartjes zijn ze allemaal van harte welkom met hun zakken geld om onze sterspeler over te nemen voor een astronomisch bedrag. Nou tot over 5 jaartjes dan.
0 0
Pannekoek020
Dat hij het eerst hier maar ns laat zien. Hij heeft nog niet veel laten zien. Voordat mensen gaan roepen...: Hij heeft ook nog geen kans gekregen om zich echt te laten zien, hij is nog jong en moet nog heel veel leren, rustig brengen dus die jongen. Wellicht dat hij wat meer speelminuten kan maken tegen Vitesse in onze eigen ArenA.
0 0
jozef89
Hmm kut, maarja ajax doet precies het zelfde bij kleinere clubs. Sulejmani werd bijvoorbeeld gelijk weggekocht bij heerenveen en suarez bij groningen. En beidde speelde nog niet eens zo heel lang bij hun club. Dus ajax doet eigenlijk precies het zelfde bij clubs die kleiner zijn dan ajax, alleen clubs als real en arsenal doen weer precies het zelfde bij ajax omdat ze groter zijn en meer te bieden hebben.
0 0
David89
Was natuurlijk te verwachten dat ze hem in de gaten zouden gaan houden.
0 0
ajax47
deze is kerel was togh 18 geworden?

want laatst stond er nog dat ajax betere en langere aanbieding ging doen omdat ie 18 was geworden...
0 0
paulis
lijkt me een verstandige jongen, dus denk dat hij wel gaat verlengen
0 0
Zantman
deze ploegen hadden ook al interesse toen hij door Ajax werd weggekocht. Trouwens wel een beetje hypocriet dat iedereen hier nog begint te roepen aangezien Ajax het grootste talent van brondby wegkoopt, maar goed.

Hij heeft vorig jaar bewust voor Ajax gekozen dus lijkt me sterk dat hij nu al weg zou gaan
0 0
AFCABart
het is toch ongelofelijk ,,echt waar zeg..
rot toch eens keihard op met die kloteclubs.. het zijn gewoon een stel aasgieren die alles moeten hebben wat een ajax shirt aanheeft en een beetje kan voetballen!.. door dit gedoe worden we al jaren geen kampioen! als we de talenten van een paar jaargangen niet verkocht maar behouden hadden, hadden we zelf de CL gewonnen kunnen hebben ! als ik vanaf 2002/2003 kijk, ibrahimovic, chivu, van der vaart, sneijder en ga maar door ...maar nee hoor, wij mogen alleen maar opleiden en als een speler dan eindelijk goed speelt en opgeleid is, dan mogen we er 2 maanden van profiteren en dan worden ze weer weggekocht... zo wordt je noooit meer kampioen aangezien psv niet intressant lijkt te zijn.. affelay in een ajax shirt was al 2 jaar geleden verkocht geweest !
0 0
Eljo
Alles wat een Ajaxshirt draagt kan " een beetje" voetballen.
We blijven (helaas...) toch maar een opleidingsclub voor de Europese top.
Het zou daarom mooi zijn om Juventus te verslaan, ook voor Eriksen, dan ziet hij dat het in de subtop ook niet verkeerd is!
0 0
willem91
wel fijn dat wij eriksen,ibrahimovic chive zelf hebben opgeleid, nee die hebben wij nergens vandaan geplukt?
0 0
AFCABart
volgens mij bloeien deze spelers toch echt op, op het moment dat ze bij ajax speelde. ajax heeft veel tijd in deze jongens gestoken om ze tot een bepaald niveau te brengen. buitenlandse topclubs die ze bij ons wegkopen hoeven geen poot meer uit te steken aangezien wij ze klaarstomen voor hun.
0 0
jandejonge
Helemaal gelijk, maarja wat doe je eraan hé?? Zij hebben we het geld en wij niet :(
0 0
lovesAnouk
hoop niet dat hij weggaat. Hij moet zich natuurlijk wel goed ontwikkelen, maar ik denk, net zoals vele, dat hij een hele goede kan gaan worden.

btw, hij is geen zeventienjarige,maar achttienjarige middenvelder
0 0
horrie
opflikkeren met die geldbuidels!!!
verlengen die hap!!
0 0
DonaldR
Afblijven!
0 0
ArieB
het zou echt vreselijk zijn voor ajax als hij zijn contract niet zou verlengen....
0 0
kwdtje
Niet weggaan voor je 23ste Christian ! :D
0 0