Studio Ajax met speciale gast Dani

barrehhafca, 11-12-2009 om 10:55, 2134 views, AT5 | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.
Vrijdag 11 december een bijzondere Studio Ajax. Uit Portugal wordt speciaal voor de uitzending Daniel da Cruz Carvalho, beter bekend als Dani, ingevlogen.Dani schuift aan tafel bij presentator Hidde van Warmerdam en zal met Gerard van der Lem (die hem coachte samen met Louis van Gaal) en David Endt (teammanager Ajax) terug kijken op zijn tijd bij Ajax. Ook filmpjes met Dani\'s oud-ploeggenoten Richard Witschge, Jan van Halst en Shota Arveladze. Naast een talentvol voetballer was Dani volgens velen natuurlijk woestaantrekkelijk en werden er zelfs fanclubs voor hem opgericht. Uiteraard komt dit fenomeen ook aan bod.En er wordt natuurlijk ook nog gevoetbald. De uitzending zal beginnen met een analyse over Ajax - NEC. Na de nederlaag tegen FC Utrecht heeft de ploeg wat recht te zetten. Na de wedstrijd schuift Ajacied Vurnon Anita aan, geschorst voor de wedstrijd tegen NEC vanwege zijn rode kaart tegen Utecht. Als analist schuift aan Martin Koolhoven.Uiteraard de quiz Altijd Lastig en een filmpje met Dani\'s mooiste doelpunten die hij voor Ajax maakte. Met als hoogtepunt, elke Ajax-fan weet het nog wel, zijn goal tegen Atletico Madrid.

Studio Ajax wordt vrijdag live uitgezonden, een half uur na de wedstrijd om 23.00 uur. Zondag wordt de uitzending herhaald en die is, omdat er veel in het Engels wordt gesproken, ondertiteld.Uitzendtijden zondag: 18.20 uur, 20.30, 22.40 en 24.00 uur.

Maandag 14 december:17.00 uur.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ZwarteBalk
Jan van Halst en Dani ploeggenoten?? Lijkt me niet.Misschien leuk als Lodewijks erbij komt zitten...
0 0
VIVALAAJAX
hahaha vet, gladjakker!
0 0
L8
Wat schrok ik toen ik hoorde dat Ajax op vrijdag moet spelen, maar wat ben ik blij dat het pas om 20:45 is! Ik moet namelijk tot 20:00 werken en kan dan mooi met mijn bordje op schoot naar Eredivisie live kijken! :)
0 0