Ajax heeft de topversie van Suarez

brttt, 28-09-2009 om 10:06, 1262 views, Het Nieuwsblad | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .
Ajax won dit weekend simpel met 3-0 van ADO Den Haag en blijft bovenaan het klassement meedraaien. Hoewel hij slechts een assist gaf was Ajax-spits Luis Suarez de absolute uitblinker. Donderdag speelt hij tegen zijn Anderlecht-naamgenoot Matias Suarez. Wij wogen de twee tegen elkaar af.In de kunstwereld is het origineel altijd waardevoller dan de replica. \'Neen, ik ken Matias Suarez niet\', lachte Luis gisteren nog. Wel, als we de twee Suarez\'en nemen die donderdag in de Europa League tegenover elkaar staan dan kunnen we stellen dat Luis Suarez van Ajax een klasse beter is dan Matias Suarez van Anderlecht. \'De acties van Luis waren om van te smullen\', stelde ook Ajax-coach Martin Jol. \'Het publiek heeft genoten. Ik zou meer spelers willen zoals Luis.\'Dit zijn vijf redenen waarom Luis Suarez Matias Suarez overklast.1. EFFICIËNTIELuis Suarez: 9/10In 14 matchen dit seizoen maakte Luis Suarez al 21 acties waaruit een goal voortvloeide. Hij is Nederlands topschutter met 10 goals in de competitie, scoorde 4 keer in 3 Europese matchen en gaf tegen ADO Den Haag al zijn 7de assist van het seizoen. Gemiddeld om de 47 minuten scoort of laat Luis Suarez scoren. Fenomenaal. \'Tegen ADO wilde ik graag zelf scoren\', aldus Luis. \'Ik zag echter Pantelic staan en gaf een pass. Ik miste ook kansen die ik eigenlijk niet mocht missen, maar ik heb wel het vertrouwen. Door mij aanvoerder te maken, heeft de trainer mij belangrijk gemaakt voor het team.\' Omdat hij veel kansen liet liggen tegen ADO, trokken we een puntje af.Matias Suarez: 6/10Matias Suarez is bij Anderlecht geen echte goalgetter. Al scoorde hij wel twee keer tegen Lyon en al drie keer in de competitie. Qua assists kan het nog een stuk beter. Matias zit amper aan drie. Nu hij in een dipje zit, gaa
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RobertoStrife
De Anderlecht-Suarez heeft intrinsiek wellicht meer techniek dan zijn Uruguayaanse collega, maar zijn rendement ligt lager. Matias verkiest nog te veel schoonheid boven efficiëntie. Terwijl Luis vanuit alle hoeken op doel zou trappen.

HAHAHA, deze jongen kent Sua niet volgens mij!
0 0
herbsman
Wat zijn die Belgen toch verschrikkelijk dom. Pakken ze een keer groot uit over Luis, roemen ze als eerste zijn efficientie. Als ie 1 ding niet is, is het efficient.
0 0
Realisme
Wat hebben we liever? (35/)40 miljoen komende zomer of de garantie dat Luis zijn huidige contract uitdient(2012) en transfervrij Ajax verlaat?
0 0
marty21
STOP de Telegraaf om Suarez het land uit te krijgen. Hou op met die teksten over Barcelona, niet meer te houden voor Ajax. Probeer eens een topper in Nederland te houden.

0 0