Ajax-journaal in de tram

sneijder16, 24-09-2009 om 17:24, 1035 views, Ajax.nl |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Het Ajax-nieuws is sinds dit weekeinde ook te lezen in de trams in Amsterdam. Op beeldschermen in de trams, maar ook in de Mc Donalds-restaurant, zijn nu Ajax-nieuwsberichten te vinden. Ajax wil hiermee nóg zichtbaarder zijn voor de supporters en fans.


De Ajax-nieuwsberichten worden verzorgd door de redactie van www.ajax.nl en gaan verder dan alleen nieuws over Ajax 1. Net als op de website en Ajax TV bijvoorbeeld al het geval is, komen in de nieuwsberichten ook de Toekomst en Jong Ajax regelmatig voorbij. De Ajax-fans in de hoofdstad hoeven dus ook in de tram niets meer te missen van en over hun favoriete club!
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
waynelove
nice, ik gebruik de metro tegenwoordig niet echt meer, maar vanaf nu zal ik bij muiderpoort de trein uitstappen om richting centraal te gaan met een metrotje ;).hoef ik die spits ook niet meer door te bladeren hehe.
0 0
Vak411degekste
Stoer! ajax grijpt overal de macht!
0 0
AFCaHunter
Dat is wel vet!! Ik reis niet zo heel vaak met de tram, maar dit is een leuk initiatief. Ook leuk dat toeristen het Ajax-journaal kunnen zien en misschien eerder een uitstapje naar de Arena/ Ajax fan shop gaan maken. Dat levert weer extra inkomsten op en dat zorgt er uiteindelijk voor dat we spelers als Suarez niet meer hoeven te verkopen omdat ze dollars voor hun ogen zien. Of is dat iets te ver doorgedacht?
0 0
Timothy
hah grappig
0 0