Danilo: 'Wil laten zien wat ik voor Ajax kan betekenen'

JesseTH, 04-12-2020 om 18:45, 3080 views, Ajax TV |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Danilo Pereira hoopt nog altijd vurig te slagen bij Ajax, zo laat hij blijken in een gesprek met Ajax TV. Momenteel is hij op huurbasis actief bij FC Twente en daar hoopt hij te laten zien goed genoeg te zijn om in de toekomst nog in het rood-wit van Ajax te spelen.

Dit seizoen wilde Ajax hem graag verhuren en daarbij stribbelde hij niet tegen. 'Ik vond het prima, want ik wilde niet bij Jong Ajax blijven. Het zou het derde jaar al zijn. Ik wilde laten zien dat ik verder was. En ik wilde mezelf nog verder ontwikkelen. Daarom reageerde ik gelijk positief. Ik was niet verdrietig of geschokt. Ik heb het meteen omarmd.'

Toch is zijn droom basisspeler van Ajax te worden niet vervlogen. 'Mijn droom is om in de Champions League te spelen en meer speelminuten bij Ajax te krijgen. Ik kwam hier als achttienjarige en ging me steeds meer ontwikkelen. Ik wil met plezier voetballen en voor Ajax doelpunten maken. Ik wil laten zien wat ik voor Ajax kan betekenen. Want alles wat ik nu doe, is ook dankzij hen.'

De Braziliaan had ervoor kunnen kiezen bij Ajax te willen blijven, maar dat leek hem niet verstandig. Hij zag de realiteit onder ogen. 'Ik ben dan wel slim, maar iemand die sterker is dan ik kan ik niet tegenhouden. Ik zou op de bank zitten, niet in de basis staan. Ik wil dat ze zien dat ik daar nog een toekomst kan hebben. Ze hebben me voor een jaar verhuurd, dan kan het volgend jaar nog lukken.'

Het weerzien met Ajax

Zaterdagavond nemen Ajax en FC Twente het tegen elkaar op en dat voelt bijzonder voor de aanvaller. 'Het is een belangrijke wedstrijd, ook voor mij. Ik hoop het goed te doen en mijn ploeg te helpen. Ik hoor nu bij FC Twente en moet mijn best voor hen doen', zo besluit Danilo.

Denk jij dat Ajax binnen tien minuten op voorsprong staat tegen FC Twente? Zet in en krijg 4,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Kaatje
Goede instelling Danilo, maar vanavond effe niet . Het is heel simpel: balletje missen, minder hard lopen, over de bal maaien, bal naar de tegenstander, last van spiertjes dus wisselen etc. Hoe moeilijk kan het zijn :-)
0 0
Kingoffdatoilet
Als het kan moet hij er gewoon drie in leggen
0 0
goajaxgo
Als ie wil laten zien wat ie voor ons kan betekenen zal ie moeten beginnen met niet te scoren.
0 0
AFCAMM
Ik vind het mooi dat ‘ie het daar goed doet. Hopelijk kan hij nog wat stappen zetten. Of hij dan goed genoeg is voor het eerste weet ik niet. Ik hun het ‘em in ieder geval wel.
0 0
Radie125
van mij mag hij 3 keer scoren als wij er maar 4 maken
1 -1
Kingoffdatoilet
Van mij ook. Altijd goed als ze het ook gewoon tegen Ajax laten zien. Altijd maar het gezeur van er is geen weerstand en dan moeten onze verhuurde spelers het ons maar makkelijk maken zeker.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Uhm nee laat hem maar een offday hebben, daarna mag die losgaan op de rest
0 0
Frank1978
Van mij mag hij die drie goals bewaren voor tegen Psv (en Feyenoord). ;-)
2 0
mickey2602
En Vitesse en AZ.
2 0