Agent: 'Tagliafico kan bij juiste bod in winter vertrekken'

BartVeenstra, 04-12-2020 om 12:55, 5708 views, FC Inter News |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Het lijkt allerminst een zekerheid dat Nicolás Tagliafico het seizoen afmaakt bij Ajax. Zijn zaakwaarnemer, Ricardo Schlieper, laat tegenover FC Inter News weten dat als er een goed bod komt op Tagliafico de Argentijn mogelijk vertrekt in januari.

Schlieper vertelt dat veel teams belangstelling hebben voor Tagliafico, maar als gevolg van de coronacrisis hebben veel clubs niet al te veel te besteden. De linksback zou graag naar een Europese topcompetitie vertrekken. 'En de Italiaanse competitie maakt daar onderdeel van uit', aldus Schlieper, die daarmee een transfer naar Internazionale niet uitsluit.

De zaakwaarnemer legt uit dat het contract van Tagliafico bij Ajax met een jaar verlengd gaat worden en dat dit vooral met financiële zaken te maken heeft. Schlieper krijgt de vraag of er een kans is dat Tagliafico vertrekt in januari als er een goed bod op tafel komt te liggen. 'Ja, natuurlijk', is zijn korte, maar krachtige antwoord. Schlieper voegt er wel aan toe dat Ajax geen 'korting' zal geven op het prijskaartje van Tagliafico. Naar verluidt verlangen de Amsterdammers zo'n 25 miljoen euro voor Tagliafico.

Verwacht jij dat Ajax met 3-0 wint van FC Twente? Zet dan in en krijg 7,70 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Henkjanklaas
Die agent moet zijn mond houden. Al dat gepraat over vertrek. Ik zou zeggen ga dan !
Maar wel voor minimaal 25 of beter nog 35 milj.
1 0
Ajaxxxisdebeste
Midden in het seizoen mag er wel 10 miljoen erbij gerekend worden, 35 mil.
0 0
Van Reenen
Dat bedrag van 25 miljoen euro was gebaseerd op een vertrek afgelopen zomer. Omdat Nico toen door allerlei oorzaken gebleven is, heeft Ajax hem een beter contract aangeboden. Daaraan is gekoppeld dat Marc zich niet meer zou houden aan dat door die eikel genoemd transferbedrag.
0 -1
MosesD
Als hij ook komende winter kan vertrekken, dan snap ik de contractverlenging niet zo goed.
0 -1
AjaxDaniel
Is ook gelul lijkt mij. Waarom zou Ajax hem meer salaris aanbieden om hem vervolgens eerder en tegen een lager bedrag weg te doen? Het gerucht was juist dat Ajax hierdoor wat meer kan vragen maar zich wel coulant opstelt.
1 -1
Liam
Speelt echt als een natte krant dit seizoen.
2 -7
de_pitbull
Jij spoort echt niet.
3 -2
Ozymandias
Ik zou zelf niet zo snel zulke woorden gebruiken als kritiek op Tagliafico maar het klopt natuurlijk wel dat Tagliafico dit seizoen ver onder zijn kunne speelt en dat het opvalt dat hij zijn goede felheid geheel heeft verloren en alleen zijn slechte felheid (waarbij hij onnodig over de grens gaat) over is gebleven. Dat kan aan een gebrek aan (mentale) fitheid liggen. Hopelijk werkt dit contract als een steuntje in de rug.
2 -1
Mocrodammerr
typisch natuurlijk. clubs staan straks in de rij met hun bonuskaart en airmiles om Nico praktisch gratis op te halen
0 -2
Ozymandias
Zoals ze dat afgelopen zomer ook deden? Of heeft Tagliafico ze dit seizoen overtuigd met al die slechte en matige wedstrijden die hij speelde?
0 -2
WZAWZDB14
Als we doorgaan in de CL gaat Nico echt niet weg hoor. Dan ga je in de winter naar een club waar je waarschijnlijk geen zekerheid hebt op een basisplaats en daarnaast hoe dan ook geen CL meer mag spelen. En je geeft ook nog eens een kans weg om nog een titel en beker op je prijzenlijst bij te schrijven.
2 -1
Ozymandias
Je mag tegenwoordig toch wel in één seizoen voor twee clubs in de Champions League spelen? Ik dacht dat ze die regel een jaar of twee hadden aangepast maar het kan iets anders zijn geweest.
0 -1
Hans Kraay Jr.
Nee hoor je hebt gelijk.

https://www.ad.nl/europees-voetbal/spelers-voortaan-speelgerechtigd-in-europese-competities-na-wintertransfer~a1109e10/
1 -1
Ozymandias
Bedankt. Trouwens vraag ik me af of er wel een club voor Tagliafico zou komen die in de Champions League zal overwinteren. Tagliafico komt volgens mij (behalve in het seizoen 2018/19) duidelijk te kort voor de Europese top. Hij moet zich momenteel richten op het weer goed genoeg worden voor Ajax want dat is hij dit seizoen jammer genoeg niet.
0 -1
Hans Kraay Jr.
Heb niet het idee dat hij naar een team onder de Europese top toe wil. Heeft ook leverkussen toen al afgewezen. Gunstig natuurlijk voor Ajax.
0 -1
Libero
Ach ja, Mitchel Bakker heeft de meeste speeltijd van alle spelers bij PSG, het kan gek lopen soms. (ja, ik weet hoe dat kwam)
Hij is idd geen wereldtop, maar net daaronder of als reserve? Heeft toch ook een vooraanstaande rol in het Argentijnse elftal, zegt niet alles, maar wel iets.
Hij heeft nu een mindere periode achter de rug, maar ik denk dat het uitblijven van een transfer hem parten speelde, Is wel beter gaan spelen, misschien wel mede dankzij een paar extra knaken of een lucratieve clausule in zijn verbeterde contract.
0 -1
036AFCA97
Denk dat ik Wijndal liever zie komen dan Van Aanholt. Behalve als Wijndal meer dan 20 miljoen moet kosten.

Wat jullie?
0 -1
Newbee34
Zeker als de volgende ronde van de CL wordt gehaald. Dat is 12 miljoen extra
0 0
Libero
Ik denk dat AZ niet aan ons wil verkopen en je een veelvoud van veel te veel aan hem kwijt zou zijn om ze van gedachte te doen veranderen.
Daarnaast is het aantal geslaagde aankopen van AZ bij Ajax op een paar vingers te tellen. Maar goed, ook mislukkingen uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst.
0 0
Ozymandias
Ik zie Van Aanholt liever komen dan Wijndal maar als ik technisch directeur was en dat de twee namen bovenaan mijn lijstje zouden zijn zou ik de scouting aardig de les lezen dat geen betere opties hebben gevonden.
3 0
IboAFCA
Inclusief Ajax-taks ga je zeker richting de 20 miljoen. Voor andere clubs zo rond de 10-15 miljoen denk ik
1 0
Libero
Ik denk wel meer, richting 25 vrpr.
Denk dat ze nu al 20 mio aan buitenlandse clubs (zouden) vragen.
0 0
IboAFCA
Idrissi ging voor 12 miljoen naar Sevilla, zou Wijndal echt zo veel duurder zijn?
0 0
Libero
Vraagprijs is nog geen transfersom hè?
Maar denk wel dat hij een bedrag in die richting op zou kunnen brengen, ja. Zeker als hij voor het EK geselecteerd wordt en daar ook (goed) speelt.
Idrissi was in de Eredivisie wmb een ondergewaardeerde speler en die 12 mio had natuurlijk ook te maken met de Coronacrisis.
Denk dat de transfermarkt ook wel weer aantrekt als er gedurende het komende half jaar steeds meer publiek in de stadions aanwezig mag zijn.
0 0
Ozymandias
Zo'n acht miljoen meer wel denk ik. Ik denk dat een linksback als Wijndal minstens 20 miljoen waard is.
0 0
Redrum
Van mij mag hij. Hij speelt al maanden als een natte krant. Ik krijg steeds meer het vermoeden dat hij al weg had willen zijn.
3 -1
Libero
Dat is gewoon bekend, hij wilde ook een stap maken, maar de juiste club kwam niet langs of ze hadden het geld niet. Da's na verleende, uitstekende diensten ook prima dat hij op zijn leeftijd de stap wil maken, maar niet midden in het seizoen wmb. Hij speelt nu ook beter dan voor hij bijtekende. Maar het probleem is iemand vinden die er meteen staat in iig de EL of misschien nog wel de CL. In principe is er voor de toekomst ingezet op Salah-Eddine, maar het is maar de vraag of die blessure zijn ontwikkeling niet teveel in de weg heeft gestaan, áls hij al goed herstelt. Moeilijk dus, een tussenpaus of een echte opvolger van Nico vinden? Ik denk sowieso een waardige opvolger waar Salah-Eddine in de toekomst evt. mee kan concurreren. Maar in de 'winterstop' is het lastiger dan in de zomer, daarom Nico lekker nog een half jaar aan zijn kraakverse contract houden.
0 0
IboAFCA
Patrick van Aanholt vroegtijdig naar Amsterdam?
2 0
3sterrenAjax1
hij speelt al langere tijd minder. zonder zn grinta is t geen heel bijzondere speler. komt volgens mij door de teleurstelling dat hij geen transfer heeft gemaakt. id winter weg zou wel problematisch zijn want we hebben geen backup (martinez is geen linksback imo). ben benieuwd wat marc afgesproken heeft qua moment vd transfer en prijs. en ook wat zn plannen zijn om t vertrek op te vangen.
4 -1
Lazell
Dat zegt iedereen wel, maar ik vind hem helemaal niet minder. Het is gewoon het verwachtingspatroon. We zijn van slecht naar goed gegaan. Werd hij gehyped, wordt er meer verwacht en dan vallen zijn tekortkomingen pas op.
1 0
AFCA-B93
Ben overigens sowieso benieuwd naar de transferplannen voor de winter. De tijd van geruchten is weer aangebroken, vind dat altijd wel leuke en spannende tijden haha
1 0
Libero
Die 25 was al de vermeende vraagprijs voordat hij bijtekende. Als dat al waar was is die vraagprijs nu wel hoger.
0 0
trodat4030
Tja, dat gaat ons wel met een probleempje opzadelen ben ik bang. Vind Martinez niet echt een back, Salah-Eddine is nog aan het revalideren en heeft ruim een jaar langs de kant gestaan straks, Rensch is ook een CV, Douglas vind ik niet goed genoeg voor Ajax 1. Dan moet je de markt dus op en ben je weer een fors deel van die 25 milj kwijt, want geschikte linksbacks lopen er niet bij bosjes rond en zijn dus aardig aan de prijs.. Ben heel benieuwd hoe Marc dit gaat aanpakken.. Ben bang dat Rensch de houtje-touwtje oplossing zal worden. Niet ideaal imo. Voor hemzelf niet en ook niet voor het team.
2 0
noppenkoning
Denk dat ze dan Wijndal kopen voor 15-20 mln, weet niet of dat de juist aankoop is maar denk dat ze het zo gaan doen.
1 0
Lazell
Wijndal is de ideale Ajax back. Denk dat Tagliafico nog net een tandje beter is, maar wij gaan er altijd op achteruit als we spelers verkopen. Wijndal heeft wel een hoger plafond denk ik.
1 -1
Ozymandias
Ik vind Wijndal opbouwend niet goed genoeg om als "ideale Ajax back" te worden gezien.
1 0
Ajax95Duivendrecht
Dat was helaas te verwachten. Nico lijkt ook niet helemaal meer met plezier op het veld te staan hier. Hij oogt veel minder energiek dan de afgelopen jaren.

Weet iemand trouwens hoe het met Salah-Eddine gaat? Is hij al bijna hersteld van zijn zware blessure?
3 0
AFCA-B93
Ik geloof er niks van dat Overmars hem in de winter laat gaan
3 0
Lazell
Titel is ook clickbait. Het lijkt net of de agent dit gezegd heeft, terwijl hij gewoon een slechte vraag krijg voorgeschoteld. "Is er een kans dat Tagliafico vertrekt als er in de winter een goed bod komt". Dit antwoord geldt toch in principe voor elke speler?
1 0
trainerdv
Denk dat er al een principe akkoord ligt. De ' verlenging' is zodat beide partijen meer kunnen vangen. Nico zal niet naar de eerste de beste club gaan, maar het is hem gegund, hij zou zonder Corona afgelopen zomer al vertrokken zijn.
0 0
Sluk
Ik vind 25 miljoen toch wat aan de magere kant voor een back die in ieder team direct inzetbaar is.
3 -1
Ozymandias
Ik denk dat Tagliafico te kort komt voor de Europese top. In het seizoen 2018/19 niet maar toen haalde veel spelers een veel hoger niveau dan hun basisniveau. Tadić leek dat seizoen ook een wereldtopper. Ik heb hem zelf alleen tegen Leverkusen zien spelen en toen speelde hij slecht maar dat gold voor iedereen in zijn team.
0 0