Stem nu op het Doelpunt van de Maand van november

NickOoms, 03-12-2020 om 08:00, 1237 views, Ajax TV |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

De maand november zit er weer op en dat betekent dat het weer tijd om te stemmen op het Doelpunt van de Maand. Ajax TV nomineerde doelpunten van Ajax 1, Jong Ajax en de Ajax Vrouwen en opende de stembus om tot de mooiste goal van november te komen.

Het eerste doelpunt waarop gestemd kan worden is de 0-1 van Davy Klaassen in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht (0-3 winst). Na een dribbelactie rondom het zestienmetergebied gaf David Neres de bal voor richting Zakaria Labyad. De Marokkaanse middenvelder annex aanvaller speelde de bal op knappe wijze door naar Klaassen, die op zijn beurt in de zestien niet twijfelde en direct de bal in het doel volleerde.

In diezelfde maand maakte Jonna van de Velde namens de Ajax Vrouwen tegen de ADO Vrouwen een prachtig doelpunt (0-3). Zij kreeg de bal net buiten het strafschopgebied aangespeeld, legde de bal met rechts klaar voor haar linker en schoot de bal in de linkerbovenhoek. Ook is het doelpunt van Neres (2-0) tegen Heracles Almelo genomineerd. De Braziliaan haalde in minuut 28 na een afvallende bal uit een corner verwoestend uit in de rechterbovenhoek. 

Het vierde doelpunt dat is genomineerd, komt op naam van Ryan Gravenberch. De achttienjarige middenvelder schoot, op aangeven van aanvoerder Dusan Tadić, vorige week woensdag tegen FC Midtjylland de 1-0 van ongeveer twintig meter via de onderkant van de lat binnen. In diezelfde wedstrijd scoorde Noussair Mazraoui de 2-0. Ook dit doelpunt is genomineerd voor het Doelpunt van de Maand. Na een heerlijke aanval zette Tadić de rechtsback van Ajax vrij voor de keeper, die op zijn beurt de bal in de rechteronderhoek binnenschoot. 

Het laatste doelpunt dat is genomineerd is de 0-2 van Ajax tegen FC Emmen. Vorige week zondag wonnen de Amsterdammers op bezoek bij de club uit Drenthe. Klaassen zette met een leep balletje Labyad vrij voor de keeper, waarna de Marokkaanse "nummer 10" van Ajax in één keer de bal met zijn binnenkant van de voet in de linkerkruising schoot. Stemmen op het Doelpunt van de Maand kan hier

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Dubbelvla
p.s. Gravenberch op 1. Close call wel.
0 0
Lazell
Labyad, 100% mijn nummer 1. Die assist en de afronding zijn allebei van grote schoonheid. Alleen jammer dat ze dan alleen de assist en de goal laten zien. Bij een paar goals gaat er een geweldige opbouw aan vooraf, wat de goal nog mooier maakt.
0 0
Dubbelvla
Ik kijk zeer zelden damesvoetbal, maar elke keer als het dan voorbij komt in dit soort compilaties moet ik er toch een beetje om grinniken. Die goal is in de kern geweldig, maar het zijn gewoon een beetje... de koddige lichamen (zeer prima voor een normale vrouw, maar 't lijkt allemaal niet zo afgetraind als bij atletiek of wielrennen o.i.d.), maar ook gewoon het vieren achteraf, missende high-fives, ongemakkelijke omhelzingen, struikelend. Ik weet dat deze tak nog grotendeels in de kinderschoenen staat, maar het lijkt zo onbeholpen allemaal. Al met al top dat het bestaat, daar niet van.
1 0