[Update] Onderbeen Neres ingepakt in brace

NielsOpdam, 02-12-2020 om 17:45, 23407 views, Pak Schaal Podcast |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Volgens Freek Jansen is het nog afwachten of David Neres geblesseerd is. Dat vertelt de Ajax-watcher woensdag in de Pak Schaal Podcast. De Braziliaanse aanvaller viel dinsdag uit tijdens het duel met Liverpool. 

'Het zag er in de herhaling heel gek uit', opent Jansen over het moment van Neres. 'Hij liep een beetje vreemd van het veld. Ik hoop dat het allemaal meevalt. Ik hoop niet dat je in de ene wedstrijd tegen Liverpool Kudus kwijt bent en in de andere wedstrijd tegen Liverpool Neres kwijt bent. Dat is dus wel echt afwachten. Daar kunnen we nu nog niks nuttigs over zeggen.'

Toen Mohammed Kudus geblesseerd uitviel, meldde Ajax een dag later zelf hoe ernstig de blessure was. 'Ik denk dat in dit geval geen nieuws goed nieuws is. Zolang Ajax niet meldt dat hij er een tijdje uit is, zal het wel meevallen. Dinsdagavond waren ze laat terug in het hotel. Woensdagochtend vliegen ze weer terug naar Nederland, dus het zal woensdag wel ergens onderzocht worden, denk ik.'

Update - 17.45 uur (2 december 2020) - Onderbeen Neres ingepakt in brace

David Neres heeft woensdagmiddag een foto geplaatst op zijn Instagram Story. Op deze foto is te zien dat het rechteronderbeen is ingepakt. De Braziliaanse buitenspeler heeft namelijk een brace om zijn been. Dinsdagavond viel Neres uit tijdens het duel met Liverpool. Waarom hij de brace draagt, is nog niet bekend. Het is ook onduidelijk wat de Ajacied heeft en hoe ernstig de mogelijke blessure is. Zie de foto hieronder of klik hier voor appgebruikers.Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joran192
Is er al meer duidelijk??
0 0
AjaxDordt
Vrijdag meer duidelijkheid, lijkt een breuk
0 -3
Labrador
Bij voetbalpraat was Freek Janssen een stuk minder positief. Neres heeft de hele dag op krukken gelopen.
0 0
Juichtoon
Dat is ook de bedoeling net een brace. Ben nog steeds hoopvol dat het een zware kneuzing, een verrekking of een irritatie is
1 0
Duif63
Die heeft waarschijnlijk een breuk in zijn scheen of kuitbeen.
Ga je portemonnee maar trekken Marc. En kom niet weer met een speler van het niveau Babel.
2 0
Labrador
Kom maar eens met een naam. Als alternatief hebben we Promes en Tadic op die plek. Als Antony uitvalt zou Labyad daar kunnen spelen maar dan houd het wel op
0 0
Duif63
Promes is geen buitenspeler. Hij komt alleen tot zijn recht in een 2 spitsen systeem, als bewegende speler om een targetman, een echte nr. 9, heen.
0 -2
AjaxDordt
Jahanbaksh half jaartje huren
0 0
Duif63
Nee, kan alleen op rechts spelen. We hebben juist iemand nodig vanaf links.
0 0
AFCAjax
Neres weer in engeland geblesseerd gaat vanaf nu weer alles fout? herhaling vorig seizoen..? zal wel niet, is niet te hopen iig.
0 0
DeMeervanweleer
Hoewel de wens hierbij de vader van de gedachte is denk ik dat het meevalt; Neres is net terug na een zware blessure waarvan hij mentaal ook flink aangeslagen was, als dit weer foute boel is zet je dat niet meteen vrolijk op Instagram.
10 -1
4xEC1
Was ook mijn eerste gedachte. En als het iets ernstigs was hadden ze dat al bekend gemaakt, dat moet intern nu wel bekend zijn.
0 0
AJAXAFC1
Volg deze beredering wel
1 0
Ajax114
Laten we het hopen maar ik vind hem altijd wel erg fragiel en blessuregevoelig. Hij is wel goed maar zou hem bij een goed bod wel verkopen.
1 -3
mickey2602
Daarbij lijkt het me dat Ajax dan vandaag ook wel nieuws daarover naar buiten had gebracht. Erik zegt over blessures altijd dat ze eerst 24 uur afwachten voordat ze er iets over melden. En ja,ik weet het,het is nu net 24 uur geleden dat de wedstrijd afgelopen was maar dat nieuws was dan vandaag wel een keer vanuit Ajax naar buiten gekomen. Misschien dat Ajax morgen met een update daarover komt? Vooralsnog is het enige nieuws wat je erover leest dit...van een Ajax watcher.
1 -1
Jaridebeste
Ik had hetzelfde idee.....laten we hopen dat het klopt.
4 -1
mickey2602
Ik hoop met jullie mee. Hij begint net weer in vorm te raken,in zijn eerste minuten zag je nog dat hij op zoek was naar eren goal maar die maakt ie sinds een week ook weer. We gaan hem nog hard nodig hebben.
0 0
trainerdv
He kut, maar dit kan vooralsnog alles betekenen. Je krijgt dat ding ook om even een dagje of wat te immobiliseren bij een verrekkinkje.
1 -2
Turbo
Die transfer van Lang begint zo onderhand ook pijnlijk te worden. Promes die geen knikker raakt zonder one-touch-goal-assists van Ziyech en nu Neres die misschien voor de 2e keer in 12 maanden een zware blessure oploopt.

Hoop vooral voor Neres zelf dat het geen breuk is. Mentaal kan zoiets je breken. Back to back zware blessures.
7 -2
AFCA-B93
Gezien dat in Lang geen 10 werd gezien, was het met Neres, Promes, Antony en Tadc natuurlijk wel overbezet op de flanken. Ook de meest kritische mensen op Promes hadden deze vorm denk ik niet zien aankomen. Dat Neres nu geblesseerd raakt weer is gewoon ruk. Maar op dat moment was het ergens wel logisch dat Lang vertrok. Alleen die verplichte optie begrijp ik nog niet. Had dan alleen een huur gedaan. Als Noa daar natuurlijk mee in zou stemmen.
2 -1
Vlieske
Vreemde en trieste foto. Zeg gewoon wat er is of zeg helemaal niks. Dit laat mensen alleen maar speculeren.
4 -1
Cruijffthebest
Voorspeld niet veel goeds.
2 -1
AjaxDordt
Breukje in het scheenbeen denk ik, ben je wel ff zoet mee....
1 -9
JariJari
Op basis van?
0 0
Drukwerk1968
Zal ik een foto sturen, jij doet diagnoses op afstand merk ik
0 0
Juichtoon
ja dat zou een maand of 4 zijn...
2 -3
Juichtoon
Kan ook om een verrekking van de enkel gaan of irritatie van de achillespees. Schrik me een hoedje..
0 -1
Joran192
Hopelijk valt het mee. Begon net weer zijn oude vorm te hervinden. Zou dit echt doodzonde vinden...
2 -1
Schwalbino
Ajax kan een sterk elftal opstellen maar zodra er blessures komen wordt het snel minder en dat is ook het grote verschil met de rijke teams uit het buitenland.
1 -1
IboAFCA
Kut Liverpool, eerst Kudus en nu Neres
5 -1
Labrador
Kan trouwens ook zijn om het risico op een eventuele zwelling tegen te gaan. Hopelijk valt het mee. Maar ben er bang voor
3 -1
Labrador
Ajaxlife post net een foto van Neres zijn voet in een brace. Slecht nieuws. Lijkt gebroken
2 -4
Jordy1337
Gebroken lijkt mij vrij goed nieuws, beste is niets aan de hand natuurlijk. Ik heb in 2e wedstrijd van het seizoen mijn enkel gebroken en enkelbanden afgescheurd. Gebroken gedeelte was met 4-6 weken weer goed. Enkelbanden zorgen ervoor dat lopen na 3 maanden nog pijnlijk is.
0 -1
Mikee
Klopt over enkelbanden VS breuk. Breuk is stuk 'gunstiger'
0 -1
Juichtoon
Ik zeg niet dat je geen gelijk hebt, maar er zijn meer opties.
0 -1
Suarez16_
Gebroken? Op basis van 1 foto?
0 -1
Labrador
Ik bedoelde het als in " het lijkt mij " gebroken
0 -2
masterrr
Wat zuur zeg
Was net op de weg terug
Spoeling wordt zo wel erg dun
2 -1
Duif63
Er is sowieso een extra buitenspeler op links nodig. Het hele seizoen al. Antony en Neres zijn beide het beste vanaf rechts, Promes komt kwaliteit tekort en dan hebben we alleen Tadic nog die ook regelmatig als spits moet opdraven.
Omdat er in Jong Ajax zelfs geen enkele buitenspeler loopt, zal Overmars de markt op moeten maar als we uitgeschakeld worden voor de CL zal de RvC geen toestemming geven.
1 -2
Hollister
Forget it, gaat niet gebeuren , en terecht!
1 -2
altijdwelwat
We hadden een prima optie , die is nu tot speler van de maand uitgeroepen door de fans van Club Brugge. In Jong is het idd bedroevend wat er nu op de vleugels loopt.
1 -1
Jarl1989
Ik snap ook niet dat Lang zo snel is laten gaan. Zijn voorbereiding ging goed. Dreigend, snel, goals en assists. En opeens was die weg. Vond het heel raar..
2 0
Web
Wel op de hoogte zijn
Lang kon een contact tekenen, maar wilde spelen
Telkens komt dit hier weer langs
0 0
Sunny
Klopt en dan is de vraag waarom hij ondanks een goede voorbereiding niet speelde!
2 0
BRAMHOUTEN
Ja door de fans. Vorige week was er al mot met de staf en lang omdat hij zich raar gedroeg na een wissel. In de Media kreeg hij er van langs. Dus als hij zo doorgaat zal het niet lang duren voordat hij op de bank blijft zitten in Brugge
0 -1
Hollister
Lang was never nooit niet in Jong gaan spelen en bij het eerste komt hij nog tekort voor een basisplek.. jij en ik weten niet wat er achter de schermen is gebeurd, wat lang zelf wilde en hoe hij zijn eigen kansen inschatte... zo simpel weer om meteen weer ergens bij Ten Hag en of Overmars de schuld te leggen.... maar die kortzichtigheid kom je hier wel vaker tegen..
0 -1
ajaxxcied4life
Overmars als kop van jut na iedere verliespartij en blessure is de trend hier. Een buitenspeler halen. Serieus? Hoe krijg je het verzonnen. Goed. Kutnieuws idd.
1 -1
Duif63
Inderdaad, dat heb ik zo vaak betoogd hier.
2 0
Web
Zou mij eens verdiepen hoe Lang er in stond
Telkens hetzelfde over Lang hier.
0 -2
ajaxxcied4life
Lang had kunnen bijtekenen en dat wilde hij niet. That's the story.
0 0