Labyad: 'Iedereen zit lekker in zijn vel, kun je zien aan uitslagen'

BadembaBarrie, 28-11-2020 om 21:35, 4474 views, FOX Sports |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Zakaria Labyad kijkt met een trots gevoel terug op de 0-5 overwinning van Ajax tegen FC Emmen. Dat vertelt de middenvelder na afloop van de wedstrijd aan FOX Sports. Labyad was zelf verantwoordelijk voor de fraaie 0-2.

'Het was een fantastische bal van Davy', is de Ajacied lovend over zijn teamgenoot en aangever bij het doelpunt. Evenals Klaassen, dacht ook Labyad even dat de bal te kort was. 'Maar hij was perfect op snelheid en het was een fantastische bal. Hij zat er lekker in. Het was geen makkelijke bal, maar ik raak hem lekker.'

Lekker is sowieso een woord dat bij Labyad past op dit moment. De middenvelder draait de laatste weken goed bij Ajax en geniet daar met volle teugen van. 'Ik voel me goed en voel me fit. Dat kan je ook zien, ik heb er plezier in.'

Dat geldt voor heel Ajax, zo denkt Labyad. 'Ik denk dat iedereen lekker in zijn vel zit', zo stelt de middenvelder. 'Dat kun je zien aan de uitslagen die we neerzetten op het voetbalveld.' Van de laatste tien wedstrijden, won Ajax er acht. Daarin scoorde het maar liefst 43 keer en kreeg het acht doelpunten tegen. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RJB1979
Als die zo doorgaat verkopen we hem volgend jaar met winst aan een buitenlandse subtopper en is iedereen tevreden.
0 0
insectenverdelg
Zakaria, laat t ook zien tegen Liverpool en je snoert een hele hoop mensen ook de mond. Ik hoop dat je t doet btw. Hoe meer spelers van Ajax een hoog niveau aantikken, hoe beter. Maar emmen is helaas niet de graadmeter als je in Ajax 1 speelt
5 0
ajax4perez
Helemaal mee eens, ik vind Klaiber ook echt van toegevoegde waarde als speler die voor de breedte gehaald is. Vond de aankoop in eerste instantie niks... je ziet dat hij zijn mannetje wel staat en dat hebben we nodig
3 0
AFCAMM
Beide geen topspelers, maar als ze hun niveau halen kunnen ze beide gewoon heel nuttig zijn voor Ajax. Het begin van Klaiber valt me in ieder geval absoluut niet tegen. Het hoeven niet allemaal frivole toptalenten te zijn.. een degelijke, ervaren voetballer met een goede kop kan het team ook gewoon in balans brengen.
Schöne was ook nooit een wereldspeler. Heeft zich elke keer in het team moeten knokken. Maar wat hebben we er uiteindelijk van genoten..
1 0
Meerkoet
Werd wel eens tijd om wat te laten zien he.
Laten we nou hij 2 leuke potjes heeft gebald in 2 seizoenen wel even redelijk blijven.
Dit was Emmen !
Als hij het in de CL een keer laat zien dan zal ik hem credits geven.
0 -7
Hans Kraay Jr.
Vond hem tegen Midtjylland ook gewoon goed spelen. Afronding liet wel te wensen over maar voetballend vond ik hem verrassend goed.

Ben nooit een enorme Labyad fan geweest maar ik vind hem de laatste twee wedstrijden gewoon goed.

Bij een volledig fitte selectie zou hij geen basis staan bij mij, maar is dit seizoen gewoon een hele nuttige speler gebleken.
5 0
insectenverdelg
Die afronding tegen betere CL ploegen, kan wel essentieel voor t resultaat zijn. Dus daar mag je ook op afrekenen ( tenzij hij 3 panklare assist geeft natuurlijk.)
0 0
off
Na 15 minuten dacht ik o ja Labyad doet ook mee en dat heb ik eigenlijk steeds de laatste wedstrijden. Maar de 75 daarna waren top!
1 -1
Koningtoto
Had ik ook bij Onana, ik heb die naam 3 keer gehoord tijdens de wedstrijd, wat een kut speler!
4 0