Klaassen geniet van 0-2: 'Hij schiet hem echt lekker in'

BadembaBarrie, 28-11-2020 om 21:15, 3212 views, FOX Sports |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Davy Klaassen genoot meer van zijn assist op Zakaria Labyad dan zijn eigen doelpunt tegen FC Emmen. Na afloop toont de middenvelder zich in gesprek met FOX Sports een tevreden mens, met het oog op het verloop en de uitslag van de wedstrijd. 

'Het was een goede avond. We maken het onszelf uiteindelijk makkelijk, omdat we de hele wedstrijd onder controle hebben. We maken voor rust drie doelpunten en daarna is het uitspelen', zo analyseert Klaassen Ajax' 0-5 overwinning.

De Ajacied was bij twee van de drie doelpunten voor rust direct betrokken. Hij tekende zelf voor de 0-1 en gaf de assist op de 0-2 van Labyad. De 0-2 vond hij naar eigen zeggen mooier. 'Ik dacht dat de bal net iets tekort was, maar uiteindelijk was de pass perfect en de afronding perfect. Hij schiet hem ook echt lekker in', complimenteert Klaassen Labyad, bij het terugzien van het doelpunt.

'Nu voelde ik me prima'

Er ontstonden de afgelopen week wat zorgen over Klaassens fitheid, nadat hij tegen Heracles Almelo al vroeg van het veld moest na een tik van Rai Vloet. Klaassen zelf zegt zich echter goed te voelen. 'Ik ben fit, ik had de afgelopen twee wedstrijden kleine probleempjes, maar nu voelde ik me prima.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!