Definitief geen fans bij Liverpool tegen Ajax

FinnDekker, 26-11-2020 om 19:55, 4292 views, AS |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Binnenkort gaan de deuren van sommige Engelse voetbalstadions weer open, maar dit komt te laat voor de wedstrijd tussen Liverpool FC en Ajax in de Champions League. Dit mag in Liverpool namelijk pas op 3 december, terwijl Ajax op 1 december al op bezoek gaat bij de regerend kampioen van de Premier League.

Op zondag 6 december zal Anfield zo'n tweeduizend toeschouwers toelaten voor de wedstrijd van Liverpool tegen Wolverhampton, zo luidt het verhaal in de Engelse media. Maar de vijfde wedstrijd in de poulefase komt dus net te vroeg. Althans, voor toeschouwers van de Engelsen. Supporters van Ajax waren sowieso niet welkom geweest in het uitvak.

Er is verder ook nieuws over de zesde groepswedstrijd van Liverpool. Deze vindt namelijk naar alle waarschijnlijkheid plaats in het Westfalenstadion van Borussia Dortmund, in plaats van in de MCH Arena van FC Midtjylland. Dit omdat de selectie van Liverpool anders twee weken in quarantaine moet, hetgeen in het drukke programma geen optie is.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JariJari
Wtf Mydtjelland mag niet thuisspelen omdat Liverpool anders in quartaine moet? Dat is Liverpool's probleem. Ze trekken zich maar terug.

Competitievervalsing zo. Anders wil ik Liverpool Ajax ook in het westfalenstadion.
3 0
w86
Bizar inderdaad. Denk jij dat Liverpool had moeten uitwijken naar Dublin omdat anders die Denen in de problemen komen. Nooit, klassejustitie. Weten we ook gelijk welke ploeg uit onze poule sowieso door moet naar de volgende ronde..
0 0
JariJari
Als er nog enige vorm van twijfel was.

Ajax in de Europa League vinden ze wel mooi.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Ja te idioot voor woorden!
1 0