Tagliafico en Martínez reageren op overlijden Maradona

ThijsZwagerman, 25-11-2020 om 18:15, 4636 views, Twitter |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Nicolás Tagliafco en Lisandro Martínez hebben op Twitter verdrietig gereageerd op het overlijden van hun legendarische landgenoot Diego Maradona. De Argentijnse Ajacieden hebben mooie woorden voor Maradona over.

Tagliafico spreekt op zijn Twitter van een onvergetelijke dag. ‘Vandaag is een dag die we nooit zullen vergeten. Rust zacht, Diego Armando Maradona! Je bent en blijft voor altijd een legende. Bedankt voor alles!’, schrijft de linksback, die bij de tekst ook een foto van hem met Maradona deelt.

Martínez spreekt op zijn beurt ook zijn liefde en waardering voor Maradona uit. ‘Vaarwel, Diego. U kwijtraken bezorgt ons enorm veel verdriet. Bedankt voor alles dat u het voetbal en Argentinië heeft gegeven. We houden van u! Rust in vrede’, schrijft Martínez op Twitter. Woensdagavond nemen Tagliafico en Martínez het in de Champions League met Ajax op tegen FC Midtjylland.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joodhannus73
Grootste voetballer ooit..! Zal mooi vergeten dat ik in de jaren 90 in een Italiaans winkeltje de VHS videoband 'Ho visto Maradona' kocht. Toentertijd had je nauwelijks beelden vanuit Italië (alleen op Studio Sport Buitenlands voetbal met 1 minuut wat beelden van Gullit, Van Basten en Rijkaard). Maar toen ik die band bij thuiskomst in de videorecorder deed en afspeelde, was alle twijfel voor mij weg. Hier konden de drie bij Milan bij lange na niet tippen. En ook Cruijff niet. Het Chauvinisme onder Nederlanders in het algemeen en Ajacieden in het bijzonder rondom Cruijff is enorm. Maar iedereen met neutrale ogen kan zien dat Marad als voetballer écht buitenaards was. RIP..!
2 0
Arek Milik
Hopen dat dit kracht geeft voor vanavond en dat Nico zijn vorm weer te pakken krijgt!
0 0
Labrador
Die man was een god in Argentinië.
0 0
VoorOnzePloeg
Niet alleen in Argentinie!
0 0