Trefzekere Dest dolgelukkig: 'Dit is een perfecte dag'

BadembaBarrie, 25-11-2020 om 07:55, 2259 views, NU.nl |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Sergiño Dest kan zijn geluk niet op na afloop van zijn wedstrijd met FC Barcelona tegen Dynamo Kiev. De rechtsback verzorgde de 0-1 in het duel dat uiteindelijk met 0-4 gewonnen werd. 

'Dit is een perfecte dag, ik ben erg blij met mijn eerste doelpunt. Het was ook een belangrijke treffer, de 0-1', zo straalt de oud-Ajacied achteraf, geciteerd door NU.nl. Nu zijn eerste treffer op het bord staat, lijkt Dest de smaak te pakken te hebben. 'Hopelijk gaan er meer volgen.'

Met zijn aanvallende bijdrage leverde de Amerikaans international precies datgene wat trainer Ronald Koeman van hem verwachtte. 'Ik kreeg de opdracht om veel ten aanval te trekken en op zoek te gaan naar het vijandige doel', zo legt Dest uit.

Na vier groepsduels heeft Barça de maximale score en is het al door in de Champions League. Dest hoopt die goede lijn nu door te kunnen trekken. 'We bevinden ons nu in een goede uitgangspositie in de Champions League. Ik wil ook de resterende twee groepsduels winnen.'

Denk jij dat Ajax met 3-0 wint van FC Midtjylland? Zet in en krijg 8,10 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCA-pride
Mooi voor Dest dat hij gelijk goed meedraait bij Barcelona. Talentvolle voetballer en eigenlijk zonde dat hij al weg is. Goed ook voor uitstraling van Ajax dat hij daar tot zijn recht komt. Kan nu zelfs meer spelen als verwacht, doordat sergi Roberto er een tijdje uitligt.
2 0