Ajax Vrouwen verliezen drie punten én ongeslagen status

JesseTH, 22-11-2020 om 19:55, 4707 views, AS |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

FC Twente heeft zondag een einde gemaakt aan de ongeslagen status van de Ajax Vrouwen. De ploeg van Danny Schenkel was goed op weg met een 0-1 voorsprong, maar uiteindelijk ging de overwinning naar de opponent.

Het begin van de wedstrijd verliep zonder het ontstaan van al te serieuze kansen. Na een halfuur kwam Ajax alsnog op voorsprong. Het was Marjolijn van den Bighelaar die vanaf de rand van het strafschopgebied raak wist te prikken.

Al snel werd het bijna 1-1 en voor rust werd het dat dan ook. Vanuit een corner was het Stefanie van der Gragt, verdediger van Ajax, die de bal in haar eigen doel kopte. Voor rust kwam FC Twente ook al bijna op voorsprong, maar dat bleef Ajax nog bespaard door een bal op de lat.

Ook na de thee waren de grootste kansen voor FC Twente. Na een uur voetballen wist het dat ook om te zetten in een voorsprong. Het was uiteindelijk Fenna Kalma die de eindstand op het scorebord wist te zetten. Ajax kwam de tegengoal immers niet meer te boven en verspeelde voor het eerst punten tijdens dit seizoen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!