David Neres enige wijziging in basisopstelling Ajax

BadembaBarrie, 22-11-2020 om 11:00, 9363 views, AS |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Ajax begint zondagmiddag zonder al te veel verrassingen aan de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. David Neres keert terug in het elftal van Erik ten Hag en verder starten dezelfde namen in de Johan Cruijff ArenA als tegen FC Utrecht.  

 

Zo staat André Onana op doel en wordt de verdediging gevormd door Noussair Mazraoui, Perr Schuurs, Daley Blind en Nicolás Tagliafico. Davy Klaassen, Ryan Gravenberch en Zakaria Labyad vormen net als tegen FC Utrecht het Amsterdamse middenveld.

Vanwege het geblesseerd uitvallen van Antony vlak voor de interlandperiode, keert David Neres terug in de basisopstelling van Ajax. Voorin wordt hij vergezeld door Lassina Traoré en Dusan Tadić.

Opstelling Ajax:

Onana; Mazraoui, Schuurs, Blind, Tagliafico; Klaassen, Gravenberch; Neres, Labyad, Tadic; Traoré

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Henkjanklaas
eindelijk neres weer in de basis deze jonge is CL niveau maar moet wel speelminuten maken.
0 0
de-Ajacied
Altijd een viespeuk die Vloet
1 0
JanBiesbos
Geef blind rust en zet martinez erin kom op zeg
0 0
De Stift
Het is echt luxe dat we Neres ‘achter de hand’ hebben. Wil Ajax naar CL-niveau toegroeien, dan zal elke positie op die manier dubbelbezet moeten. Nu hebben we met name op het middenveld die luxe niet. Het middenveld Klaassen, Gravenberch en Kudus is van CL-niveau. Elke andere bezetting niet. Daarom moet Overmars in de winterstop volle bak gaan voor Eriksen of anders Stengs (ik zie in hem een zwervende 10) of Henrique. We hebben middenvelders nodig die creatief zijn, snel denken en veel bewegen. In de winterstop spelers als Alvarez en Labyad verkopen. Ze zijn het (net) niet.
0 0
Steeph
Je vraagt je af hoe slecht Labyad moet spelen om hem op de bank te houden.
0 0
JanBiesbos
Heracles nivo moet ie kunnen de mindere goden moeten de makkelijke potjes maar spelen
0 0
Web
Prima opstelling zolang Kudus er niet is
Blind had wel rust mogen hebben van mij
1 -1
Joseph
Ik snap wel dat je sterk wilt beginnen, Blind is ontzettend belangrijk voor het team. Ik hoop wel dat ze Heracles snel de wil opleggen en dat Blind dan rust kan pakken.
0 0