Ajax strikt SecuTix en TIXnGO als ticketingpartners

JesseTH, 19-11-2020 om 15:10, 4587 views, SecuTix |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Ajax heeft SecuTix en TIXnGO als nieuwe partners gestrikt voor op het gebied van ticketing, zo valt te lezen op de website van SecuTix. TIXnGO is een dochterbedrijf van eerstgenoemde en is sinds afgelopen zomer verantwoordelijk voor de kaartverkoop bij Ajax, al begon het toen met een pilot.

De huidige Eredivisie wordt vooral gekenmerkt door de lege stadions, maar aan het begin van het seizoen was dat nog anders. De stadions mochten toen al niet meer volstromen, maar op 20 september namen er in de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk nog wel tienduizend toeschouwers plaats in de Johan Cruijff ArenA.

TIXnGO is gespecialiseerd in het digitaal maken van de kaartverkoop. Mensen krijgen dankzij de organisatie een uniek ticket op hun smartphone, wat er tevens voor zorgt dat de namaak van de kaartjes vermoeilijkt is. Wel maakt het systeem het voor de fans gemakkelijker om een kaartje aan te schaffen of te verkopen.

Vanaf heden is de organisatie daadwerkelijk verantwoordelijk voor de kaartverkoop van Ajax. Het begint met de Ajax Vrouwen en jeugdteams, waarna Ajax vroeg in 2021 zal volgen. Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax, is blij met de nieuwe samenwerking. 'We kijken ernaar uit om samen te werken met zowel het TIXnGO- als het SecuTix-team, om zo onze fans beter van dienst te zijn en het beste wereldwijde ticketplatform in het voetbal te ontwikkelen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bjorn
Zolang zij ervoor kunnen zorgen dat mensen die verhinderd zijn hun ticket snel en eenvoudig kunnen doorverkopen, prima.
1 0
iammike
Hopelijk werkt dat systeem nu stukken beter. Dat was me echt waardeloos.
0 -1
Koekepeer
Het systeem daarvoor vond ik nog erger.
0 0
mgtow
Zou dat ook kunnen betekenen dat seizoenkaarthouders hun plaats voor een wedstrijd kunnen verkopen? Dan heb je elke pot nagenoeg volle arena. Na corona uiteraard.
5 0
Ajaxamsterdam0485
Voor zover het systeem hetzelfde is als in de voorbereiding, kan je je plek aan iedereen doorgeven. Maar dit moet dan wel onderling geregeld worden m b t betaling
1 0
Antafca
zou mooi zijn idd
2 0