De Boer spaart Blind niet: 'Hij heeft ervaring'

ThijsZwagerman, 18-11-2020 om 20:35, 4444 views, NOS |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Bondscoach Frank de Boer heeft niet overwogen om Ajacied Daley Blind rust te geven. Waar enkele andere internationals tegen Polen niet spelen vanwege het drukke speelschema, wilde De Boer wel per se met Blind in de basis starten. 

‘Hij heeft ervaring en daarnaast wilde ik de as intact houden met Stefan (de Vrij, red.) en Daley, de drie middenvelders en Memphis voorin. Daar heb ik niet lang over hoeven twijfelen. Ik wilde een ervaren as met frisse mensen eromheen’, legt De Boer voorafgaand aan Polen - Nederland uit aan de NOS.

Denzel Dumfries, Owen Wijndal, Steven Berghuis en Luuk de Jong zijn wel spelers die tegen Polen aanvankelijk rust krijgen en op de reservebank beginnen. Daar zitten ook Ajacieden Quincy Promes en Ryan Gravenberch. Davy Klaassen start, evenals Blind, in de basisopstelling. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
oudzuid2
ik vrees dat dit ons later nog wel eens parten kan gaan spelen, als je ziet hoe snel spelers dit seizoen geblesseerd raken door overbelasting
2 0
Dennis129
Met elke club rekenen houden en Klaassen en Blind zo goed als alles laten spelen.
Binnen een paar weken krijgen we de rekening.
6 -1
Ajax27
Depay ook, Wijnaldum ook, Frenkie ook. Niet lopen janken, de 1 kan gewoon meer hebben dan de ander.
1 0
Kingoffdatoilet
Ik denk dat Ajax een beter beeld heeft van de belasting dan veel andere clubs. Vooral die in de eredivisie. Ik denk dat Blind en Klaassen in bij Ajax maar eens een training moeten overslaan als ze wat vermoeid zijn
1 0