KNVB in gesprek met minister over amateurvoetbal

JesseTH, 17-11-2020 om 20:45, 2738 views, Twitter, KNVB |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

De KNVB gaat in gesprek met Tamara van Ark, minister voor Medische Zorg en Sport, zo laat het weten via Twitter. Dinsdag hield het kabinet een persconferentie en ondanks versoepelingen op enkele gebieden, bleef het amateurvoetbal grotendeels achter.

Het enige voordeel dat was te noteren voor het amateurvoetbal, was het feit dat er op trainingsvelden opgeschaald mag worden van twee naar vier personen. Zodoende hoopt directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee namens de KNVB nog op meer.

'Dit is toch een beetje alsof je na 90 minuten een overwinning uit het vuur sleept maar de wedstrijd bij het laatste fluitsignaal ongeldig wordt verklaard. Ondanks al het werk staan we met lege handen', zo spreekt Van der Zee via de kanalen van de KNVB.

Veranderingen in de maatregelen omtrent het amateurvoetbal kunnen ook invloed hebben op de Ajax-jeugd. De talenten uit Amsterdam vallen immers nog onder de amateurtak van de sport en dus spelen ook zij nog geen wedstrijden. Momenteel lijkt men nog te moeten mikken op half januari.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
off
Gast je ziet toch alle andere maatregelen. En in dat perspectief kan je toch wel logisch nadenken? Wat een bord voor de kop bij de knvb weer
1 0
Sanalologo
Ach als Bond moet je de belangen van je leden voor de buhne toch een beetje behartigen
0 0
ajaxminimax
Ik snap de knvb wel dat ze weer alles willen laten beginnen, maar de horeca etc. Wil ook weer open. Ze moeten wel kunnen begrijpen dat hun dus niet de enige zijn in nederland die weer los willen. En als je inderdaad denkt dat ze ineens gingen bekend maken dat we weer voluit mogen voetballen heb je inderdaad een bord voor de kop.
0 0