Ajax verlengt partnerships met Mercedes-Benz en Stern

NickOoms, 30-10-2020 om 12:25, 5422 views, Ajax.nl |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Ajax verlengt de partnerships met Mercedes-Benz en Stern tot en met 2023 met een optie tot en met 2025, zo schrijft de Amsterdamse club op haar officiële website. Eerder verlengde Ajax al haar samenwerking met Hublot tot en met 2023.

Mercedes-Benz is doorgaans de 'Official Car Sponsor' en Stern is de 'Official Car Supplier' van de Amsterdamse club. Al jaar en dag rijden de spelers, technische staf en het management van Ajax in een Mercedes-Benz en ook in de toekomst zal dit zo blijven. Eerder vandaag lanceerde Ajax, vanwege de hernieuwde samenwerkingen, een video waarin men veertien Ajax-kidscars verloot.

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax, is content met het verlengen van de partnerships. 'Wij zijn blij met deze verlengingen. We hebben een rijke historie samen, met Mercedes-Benz werken we sinds 2009 samen en met Stern zelfs sinds 1993. Bovenal zijn we allemaal bezig – door onder andere innovatie en de wil om de beste te zijn – om ook in de toekomst succesvol te blijven.'

Pierre-Emmanuel Chartier, CEO van Mercedes-Benz Benelux, is in zijn nopjes om de ambitie van het Duitse automerk te delen met het netwerk van Ajax. 'Onze sterke en wereldwijd bekende topmerken passen goed bij elkaar. We zetten met Mercedes-Benz grote stappen in de transformatie naar emissievrije mobiliteit. Duurzaamheid is dan ook een essentieel onderdeel van onze strategie en deze langetermijnvisie delen we met Ajax. '

Ook Bastiaan Geurts, chief customer officer bij Stern, is blij dat de samenwerking tussen alle partijen is verlengt. 'Onze prettige samenwerking zetten we met veel plezier voort. Wij geloven in de kracht van langdurige samenwerking en kennen de mobiliteitsbehoeften van Ajax door en door. De komende jaren helpen wij Ajax samen met Mercedes-Benz bij het verduurzamen van hun mobiliteit en zullen we speciale acties initiëren voor het netwerk van Ajax.'

Denk jij dat Ajax met 4-0 wint van Fortuna Sittard? Zet in en krijg 7,60 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
trainerdv
Blijft toch apart: Vroeger kregen de jongste selectieleden een ov-kaart om de club te bereiken, nu krijgen gasten als Ekkelenkamp een nieuwe E300 Plug-in Hybrid op hun 18e. Maar goed, tijden veranderen, de commercie is ook belangrijk.
1 0
Afca85meer
Wel mooi voor Labyad. Kan ie mooi taxi gaan rijden in het weekend.
6 -3
Ozymandias
Voor het geld hoeft hij het niet te doen. Hij hoeft namelijk geen huur hoeft te aangezien hij al 'rent free' in het hoofd van Afca85meer woont.
4 -2
ajaxxcied4life
Hahahaha
1 0
036AFCA97
Hahahahaha
1 -1
Ozymandias
Heeft iemand anders problemen met de AS app? Ik kan steeds maar de helft van mijn zinnen zien.
0 -1
mgtow
Waarom een app gebruiken als je gewoon chrome kunt gebruiken? Heck als je geen reclame wilt dan kan je Brave gebruiken je bent dan wel de hoofdschuldige als de site er weer eens uitligt.
2 0
Ozymandias
Omdat ik me om een of andere reden steeds opnieuw moet inloggen als ik op mijn telefoon de webpage bezoek. Op de App blijf ik ingelogd.
0 0
mgtow
Van internetverbinding wisselen doet dat inderdaad.
0 0