Van der Sar: 'Maak alles als directeur nogmaals mee'

ThijsZwagerman, 28-10-2020 om 20:10, 1648 views, SAR |

Shop nu jouw Ajax-kersttrui!

Edwin van der Sar haalt nog altijd veel voldoening uit zijn rol als algemeen directeur van Ajax. De voormalig doelman is blij met zijn functie en zegt veel zaken vanuit zijn rol als bestuurder nu opnieuw te beleven. 

‘Ik voel me nog steeds wel jong en connected. Dat komt doordat ik ook veel met jongens uit het eerste elftal ben en jeugdspelers zie die toekomstdromen hebben. Ik heb het gelukkig allemaal al een keertje mogen meemaken op het veld, maar nu maak ik het nog een keer mee. Alleen nu in een pak en met een stropdas. Dat geeft mij heel veel voldoening’, stelt Van der Sar in zijn eigen documentaire ‘SAR’.

De algemeen directeur van Ajax heeft er dan ook absoluut geen spijt van dat hij in 2012 toetrad tot de directie van de Amsterdammers. ‘Ik ben blij dat ik de uitdaging ben aangegaan, ondanks dat het echt niet makkelijk is om dit te doen. Ik zeg het niet snel en trots is helemaal geen woord dat ik vaak gebruik, maar ik vind het wel heel gaaf om te zien waar we staan als club en waar ik, ook internationaal, als persoon sta. Dat doet me wel wat.’

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Frankey78
Edwin van der Sar... een koele kikker een ras Ajacied maar ook 1 van de beste keepers die we hebben gehad in de geschiedenis van onze mooie club. Het directeurspak staat hem ook als gegoten en hij heeft toch samen met Marc Overmars Ajax weer financieel gezond gemaakt en weer op de Europese kaart gezet. Mooie documentaire ook trouwens van onze clublegende.
0 0