'Barça en Juventus denken aan komst Gravenberch'

NielsOpdam, 25-10-2020 om 15:00, 10127 views, Tuttosport |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

FC Barcelona en Juventus denken allebei aan de komst van Ryan Gravenberch. Dat meldt het Italiaanse Tuttosport zondag. Juventus wordt al langer gelinkt aan de Ajax-middenvelder, maar nu zou ook FC Barcelona geïnteresseerd zijn in de 'nieuwe Paul Pogba'. 

Aanstaande woensdag spelen Juventus en FC Barcelona tegen elkaar in de Champions League. Volgens Tuttosport kan er ook op de transfermarkt een duel tussen beide clubs komen. Zowel de Spanjaarden als de Italianen willen 'verjongen', zo schrijft het medium. 'Gravenberch is jong en zijn talent staat niet ter discussie. Hij heeft alles in zich om een van de beste allround middenvelders van de komende tien jaar te worden.'

Tuttosport meldt dat Juventus Gravenberch al minstens twee jaar volgt. Mogelijk maken de Italianen binnenkort werk van de komst van Gravenberch. Het FC Barcelona van Ronald Koeman wil ook verjongen. Hierdoor kunnen zij Juventus dwarsbomen, schrijft het Italiaanse medium. 

Denk jij dat Ajax met 1-2 wint op bezoek bij Atalanta Bergamo? Zet in en krijg 12,25 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jan Doedel
Barcelona denkt zeker dat Ajax Wehkamp is ;-)
0 0
kade88
Optyffuuuh
0 0
MankeNelis
Sjeses dat Barca blijkt geen nagel meer te hebben om aan hun reet te krabben.
0 0
louis60
Hij moet nog wel feller en meer snelheid krijgen. Met techniek en inzicht zit het wel goed. Maar je mist bij Nederlandse talenten toch al gauw tempo en felheid. Wat Zuid-Amerikanen, Zuid-Europeanen en Engelsen wel hebben.
0 -1
Turbo
Moet de komende 3 jaar lekker 40 potjes per jaar spelen bij Ajax en dan zien we wel.
1 0
Thaschja
300 miljoen opfikkeren nu eens bij ajax , leid ze zelf op.
1 0
niquedegraaff
200 miljoen. Opkrassen
1 0
Van Reenen
Dit bedrag als afkoopsom aan zijn contract toevoegen. Net als Barca van die gestoorde bedragen voor Messi vraagt van 700 miljoen peseta's. O nee, euro.
0 0
trodat4030
Dat is al vaker geopperd, clausules, maar je vergeet dat dat in Spanje en Portugal verplicht is en dat je domweg niks meer te zeggen hebt als een club dat echt op tafel legt, dan MOET je dat accepteren. Evengoed mág je veel minder accepteren als je dat als club wil, maar dat is dan nog een keus, bij een clausulebedrag heb je gewoon geen keus meer om nee te zeggen. Dan ligt het volledig bij de speler. Zie Neymar. Verder kan je niet 'zomaar' een bedrag van 200 milj in een contract opnemen als clausule, daar moet een speler het ook mee eens zijn, anders tekent hij niet (en geef hem eens ongelijk). Een speler beperkt zichzelf enorm als hij een dergelijke clausule accepteert, ook in de huidige gekte van de markt. Het salaris moet dan wel enorm aantrekkelijk zijn, wil een speler dat accepteren..
0 0
Sluk
Precies en hoe je het ook wendt of keert, de spelers die je op die manier vast zou willen leggen, zien Ajax niet als eindstation en zullen nooit tekenen voor zo'n hoge afkoopsom.
0 0
Frank1978
Ik hoop vurig dat er een tijd komt waarin Ajax de middelvinger uit kan steken naar dit soort clubs. Laat Ryan hier maar de nieuwe Pogba worden...
1 0
Juichtoon
75 mln....
0 0
Spectre
Zijn zaakwaarnemer is Raiola en Raiola brengt zn spelers het liefst zo snel mogenlijk naar Italië
2 0
Kingoffdatoilet
Barca kan hem in iedergeval niet betalen
1 0
Joseph
Gravenberch zie ik liever 3 jaar bij Ajax spelen met Kudus en Taylor, dan dat we hem voor miljoenen verkopen. Dit is een zelf opgeleide speler, die moet Ajax vol in de schijnwerpers hebben.

Maar ik verwacht dat hij wel zal bijtekenen, dan zal hij een flinke stap zetten met zijn salaris en dan gaat hij alsnog over 3 jaar weg. Dan verdiend Ajax er aan en Gravenberch natuurlijk ook. Maar goed, het hangt er vanaf hoeveel Ajax aan Raiola wilt betalen, die is natuurlijk de belangrijkste in de onderhandeling.
3 0
Ajaxxxisdebeste
Flikker even op aasgieren, leid zelf op!
3 0
Ansjo
Die clubs willen hem alleen nu omdat ze bang zijn dat er een andere club er mee aan de haal gaat. Gravenberch speelt basis Ajax 1 als 18 jarige jongen en je speelt ook nog eens in de Champions League. Wat wil je nog meer? Als hij zo doorgaat dan kan hij zelfs mee naar het EK. Frank de Boer moet er dan ook echt alles maar dan ook ALLES aan doen zodat we die minkukels als de Roon en Hateboer maar niet mee hoeven te nemen.
6 0
xstaniox
Misschien maar Gravenberch en Klaiber in Oranje ipv De Roon en Hateboer.
0 0
DiAngelo
400 miljoen, Dest en Frenky terug.....Koeman mogen ze houden.
8 0
Montana
Dit seizoen zie je dat hij goed kan voetballen als er iemand naast hem staat die hem beter maakt (Klaassen). Volgende stap is goed spelen zonder van anderen afhankelijk te zijn.

Dan pas een stap naar het buitenland in mijn ogen. Anders is het over 4 jaar bij PSV spelen.
6 0
ajax_janneman
Hoe kan Barca dit opeens gaan betalen? Ze hebben niet eens genoeg centen om de huidige selectie te betalen.
10 0
trodat4030
Enig idee wat daar elk jaar binnenstroomt?
0 -3
Dennis129
Enig idee hoeveel ze mislopen en het begrotingstekort is?
1 0
trodat4030
Enig idee hoeveel ze aan salariskosten gaan besparen als die kleine Argentijn vertrekt? Daar kan je jaarlijks 3 Desten van kopen..
0 0
Dennis129
Vertrekt die dan?
0 0
trodat4030
Die kans acht ik zeer aannemelijk ja
0 -1
trodat4030
Contract tot '23, dat betekent aankomende zomer nog behoorlijk cashen of over anderhalf jaar een 'fooi' en een jaar langer beschikken over Graaf.. Lastige beslissing. Ik vermoedde al dat dat een dingetje zou gaan worden toen hij verlengde (al was ik sws een klein beetje verbaasd dat hij dat uberhaupt deed). Verkooppraatje is natuurlijk niet nodig. De speler die het record van jongste debutant van Seedorf verbrak, veel meer hoef je in Italië niet te zeggen natuurlijk..
0 0
Ajax114
Dit is ook de opzet van Gravenberch. Hooguit nog 1 jaar hierna en dan pleite . Vind hem totaal niet van het niveau De Ligt of De Jong maar Raiola brengt hem wel naar Juventus. Wat mij betreft gelijk na dit seizoen .
0 0
Web
Maak mij ook wel zorgen, maar hopen dat ik het verkeerd zie
Dat verlengen maakte ik mij al zorgen
Waarom niet tot 2025?
Dan ben je nog maar 23 jaar, en kan je nog zoveel jaren in het buitenland spelen
0 0
Ferd
Omdat hij eerst wilde kijken of hij voldoende kansen zou krijgen. Zo niet is het makkelijker om te vertrekken met een kort contract dan met een lang contract
0 0
Ozymandias
Omdat je met een kort contract als enorm talent een veel grotere agency over je eigen ontwikkelen kan nemen. Ik begrijp niet waarom mensen nog steeds twijfelen over of Gravenberch hetgene na zal komen wat hij zegt. Hij het keer op keer daad bij woord gevoegd en als Gravenberch zegt dat hij eerst een dragende speler voor Ajax wil worden denk ik dat er dus voldoende reden is om hem te geloven.
0 0
Web
Ajax is wel een club die contacten opwaardeert als je presteert
Denk maar eens aan Frenkie, De Ligt, Donny, Onana, Tagilafigo

Maar ik hoop dat je gelijk hebt
0 0
Ozymandias
Het gaat denk niet niet om salaris maar speeltijd. Met een kort contract zet hij de club onder druk om hem speeltijd te geven.
0 -1
Ozymandias
Ik verwacht dat Gravenberch zijn contract na dit seizoen zal verlengen.
0 0
trodat4030
Ik denk dat Ajax hem zeker wel n nieuwe aanbieding zal doen, maar of hij gaat verlengen als Juve en Barca achter hem aan zitten vraag ik me af. Net als met Dest, die deed dat ook niet met serieuze interesse van Bayern en Barca. Ik hoop het wel, maar ben er allerminst zeker van.
0 0
Ozymandias
Gravenberch wil eerst een dragende speler bij Ajax worden. Dat heeft hij meerdere malen aangegeven en hij heeft ook steeds daad bij woord gevoegd. Op zestien jarige leeftijd had hij de Europese topclubs voor het uitkiezen en ook afgelopen zomer had hij naar de Europese top kunnen vertrekken als hij had besloten zijn contract bij Ajax niet te verlengen. Elke keer opnieuw lees ik weer dat de kans groot is dat Gravenberch zal vertrekken en elke keer opnieuw wijs ik mensen op hetgene wat Gravenberch (en zijn familie) in het verleden hebben gezegd én gedaan.
0 0
trodat4030
Maar wellicht gokken ze erop dat hij dat al in de 1e 2 seizoenen al wordt en dat hij dan met een kort contract makkelijk kan vertrekken omdat hij relatief goedkoop zal zijn.

Ik weet wat de familie roept, ik ken ze ook en vind het sympathieke lui, maar ik ben wel vaker verrast op dat vlak. Ook door sympathieke mensen, dus dat zegt me niet gek veel. Je moet ook niet blind altijd alles maar geloven (wat niet zegt dat alles gelogen is hoor, maar een slag om de arm houden is geen overbodige luxe). Kiezen voor Raiola brengt nou eenmaal twijfel met zich mee. Bij Malen, Dest. Redan en Bakker had ik ook het sterke gevoel dat ze zouden blijven, want het waren aardige en sympathieke mensen, maar ze vertrokken wel. Nou was t bij Redan wel een publiek geheim op een gegeven moment en bij Dest speelden er andere dingen (ook beide niet bij Raiola), maar Bakker en Malen hebben me wel enigszins verrast. En Kluivert ook wel..
0 0
Ajax114
Man, jij ziet het echt niet he. Die jongen wil zo snel mogelijk weg anders had hij wel een contract getekend voor vier of vijf jaar.
0 -2
Ozymandias
Waarom heeft hij zijn contract verlengt als hij zo snel mogelijk weg wil?
2 0
afcas
Het zijn ook altijd de mensen die zelf totaal geen aandacht aan de jeugd schenken die zulke dingen roepen. Zelfde geldt voor naci. Hoorde je ook allemaal mensen roepen dat hij waarschijnlijk geen nieuw contract zou tekenen terwijl ik niemand van de jeugdkenners zag twijfelen daarover. Sowieso zie ik veel mensen die bij een nieuwsbericht waarin gezegd wordt dat een club interesse toont in een speler gelijk ervan uitgaan dat hij al verkocht is.
0 0
trodat4030
Proest, ben jij nieuw op AS ofzo?
0 0
afcas
Ik ben vrij nieuw ja zoals je wel aan de woorden in mijn reactie kon aflezen denk ik. Zit hier nog maar krap 14 jaar.
0 0
trodat4030
Ah, ik loop meer dan de helft daarvan wekelijks op DT.
0 0
Prethoofd123
Opflikkeren, eerst maar eens 2 jaar basis en prijzen pakken. Dan kijken we verder
3 0
Ajaxxxisdebeste
4 jaar eigelijk
0 0
Multi
Wat leiden ze bij Barca toch veel goede spelers zelf op joh!
Wat is dat een lelijke club geworden inmiddels.
200 miljoen en Puig, omdat we zo'n goede band hebben.
6 0
AFCA1961
Walgelijke club dat Barca man, ik snap echt niet dat zoveel Ajacieden zon warm hart kunnen hebben voor die baggerclub. Alles willen hebben maar geen geld en dan maar weer lekker in termijnen, als Barca zijn speler maar weer heeft.
We zijn zulke goede "vrienden" met deze club dat ze steeds bij Ajax aan kloppen en dan er al vanuit gaan dat Ajax weer met ze "meedenkt" als ze weer eens een topspeler voor een prikkie wel willen halen.
1 0
geDaante
Maar Ajax gaat ook langzaamaan die kant op, aankopen krijgen de voorkeur weer boven eigen jeugd.
0 -2
Multi
Spelers die bij Ajax in de jeugd hebben gespeeld:
Onana, Mazrouai, Schuurs, Blind, Gravenberch, Klaassen, Ekkelenkamp, Timber, Kotarski, Traore, Scherpen, Promes en Stekelenburg.

Spelers die niet in de jeugd hebben gespeeld: Neres, Taglifico, Labyad, Tadic, Martinez, Alvarez, Antony, Kudus en Klaiber.

Dan kan je nog discussieren over Onana, Scherpen en Promes. Maar 13 die op een moment in de eigen jeugd hebben gespeeld en 9 gekocht. Dat zijn cijfers, waar Barca niet bij in de buurt komt. Daar breekt de laatste jaren sowieso amper wat door.
3 0
ST
Klaiber heeft 1 jaar in de jeugd gespeeld
1 0
Web
Welke jeugdspelers mis je in dit Ajax?
Wie zijn er nu klaar voor?
1 0
geDaante
Is geen lelijke club, wordt verkeerd geleid. Ook het voorbijgaan aan jeugd, komt door datzelfde bestuur.
0 -1
JordanAFCA
500 miljoen
3 0
Ozymandias
Ik denk niet dat Gravenberch na één seizoen in de basis al zal vertrekken. Tot nu toe is het elke keer opnieuw duidelijk geworden dat Gravenberch en zijn familie voor zijn ontwikkeling hebben gekozen.
4 0
Web
Ik hoop dat je gelijk krijgt
1 0
Amsteraaij
Donder op!!!
0 0
godlike
Hoe vaak hebben we dit bericht nu al niet gelezen? Geen nieuws meer toch?
0 0
Web
Toch maar voetballers blijven halen uit het Nederlands voetbal?
Dat doe je toch niet in een land waar je met 13-0 wint
Waarom nemen ze nu het Nederlandse voetbal wel weer serieus?
0 0
Soccerskins
300 miljoen
0 0
Duif63
Laat hem even met Donny bellen om te vragen of het gras echt groener is in het buitenland.
5 0
Lrod
100 miljoen
1 0