Oude bekende Brych fluit CL-duel met Liverpool

NickOoms, 19-10-2020 om 10:45, 3798 views, UEFA |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Felix Brych fluit woensdag de Champions League-wedstrijd tussen Ajax en Liverpool FC, zo meldt de UEFA op haar website. De Duitse arbiter is geen onbekende voor de Amsterdammers, daar hij in het verleden meermaals wedstrijden van Ajax floot.

De laatste wedstrijd uitwedstrijd die de Amsterdammers in de Champions League speelden, was onder leiding van Brych. Lille OSC was toen de tegenstander op 27 november 2019 (0-2 winst, red.). Ook floot de Duitse scheidsrechter op 8 mei 2019 de wedstrijd tussen Ajax en Tottenham Hotspur in de halve finale van de Champions League (2-3 verlies, red.). Brych floot ook Real Madrid - Ajax (1-4) op 5 maart 2019.  

Woensdagavond neemt Ajax het op tegen Liverpool FC in de eerste Champions League-wedstrijd van het seizoen 2020-2021. De Engelse kampioen komt op bezoek in de Johan Cruijff ArenA en treed zonder de geblesseerden Virgil van Dijk, Thiago Alcántara en Alisson Becker aan. De aftrap is om 21.00 uur.  

Denk jij dat Ajax met 2-1 wint van Liverpool? Zet dan in en krijg 12,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Labrador
Ik las Ajax Spurs en voelde de pijn weer. Wat denk ik daar nog vaak aan terug. Wat als.. wat als..
0 0
Vierendertigste
Dus André, geen tijdrekken anders wordt het middernacht
1 0
Amsterdam1900
Goede scheidsrechter, hopelijk is het conflict met zijn collega's opgelost of heeft hij een ander team kunnen smeden.
0 0
AlexIbarra
Brygg en zijn team toonden toch ballen toen we dat balletje wel / niet over de lijn hadden met Mazraoui in een vol Bernabeu.

Geen garantie voor de toekomst natuurlijk, maar die Rocchi (van Chelsea-uit) had al jaren een discutabele reputatie en maakte die helemaal waar met zijn driedubbele naaistreek.
1 0
Kingoffdatoilet
Rocchi is toch een van de slechtere scheidsrechters die Ajax heeft gehad in de laatste drie jaar
0 0
AlexIbarra
Maak er maar 10 jaar van.
0 0
TheTruth
Als ze ons weer zien als een bedreiging voor de top 5 competities dan fluit ook deze man ons er uit.
1 -1
TheTruth
Het maakt me allemaal niet zo veel uit. Vorig seizoen hebben we gezien dat als ze niet willen dat wij door gaan dat dat ook koste wat kost wordt tegengehouden. Zie het alweer gebeuren, laten we eerlijk zijn, vorig jaar hebben we verloren van de UEFA. Beide wedstrijden tegen Chelsea en Valencia zijn we gewoon genaaid en ik geloof niet dat het ongeluk was.
9 -1
JordanAFCA
Goeie scheids! Laat veel doorgaan
1 0
Glorian96
Dit is wel een goeie scheids! Ik ben te gevoelig voor zo'n scheids die altijd van die rare beslissingen neemt, dan zit ik al gelijk bevooroordeeld achter de tv haha...
4 0
P.Russo
Ik zie hem Onana nog die gele kaart geven zeg, onvoorstelbaar wat een wedstrijd was dat. Nog nooit zoveel emoties gehad in 1 wedstrijd
0 0