Ajax lanceert Ajax Gaming Academy-app

NickOoms, 19-10-2020 om 10:30, 2040 views, ad |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Ajax lanceert een Ajax Gaming Academy-app, zo meldt de Amsterdamse club op haar officiële website. De app is bedoeld voor FIFA-spelers en is het eerste digitale platform dat Ajax Esports introduceert. Daarmee is Ajax ook het eerste Esports-team met een uitgebreide app.

Met de nieuwe FIFA-app kunnen Ajax-fans onder andere exclusieve tutorials bekijken en toernooien spelen, waaronder de Ziggo Ebattles. Met het deelnemen aan deze wedstrijden maakt iedere gamer kans op unieke prijzen. Ajax heeft recentelijk een onderzoek uitgevoerd onder de FIFA-fans en zij gaven aan dat zij toernooien spelen en beter worden in de game het belangrijkste vinden.

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax, vindt dat de app past bij de filosofie van Ajax. 'Samen met Ziggo organiseren we wekelijks de Ziggo Ebattle waarmee unieke prijzen te winnen zijn. We introduceren ook een uitgebreide serie aan FIFA21 tutorials zodat spelers beter kunnen worden. Dit is compleet in lijn met de filosofie van Ajax om talent beter te maken.'

Toernooi systeem

Indien de gamers willen deelnemen aan een toernooi kunnen zij zich op ieder moment van de dag eenvoudig aanmelden en krijgen daarvan een notificatie. Vervolgens kunnen de FIFA-spelers elkaar opzoeken via de PlayStation of XBOX en geven de uitslagen na afloop door in de Ajax Gaming Academy-app. Ook zal een moderator de uitslagen controleren om valsspelen te voorkomen.  

Download de Ajax Gaming Academy in de App Store.
Download de Ajax Gaming Academy in de Google Play Store.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!