Ajax en fans boos op FOX Sports na plotse zenderwijziging

JesseTH, 18-10-2020 om 21:25, 11622 views, Ajax Life |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Ajax en haar supporters zijn niet blij met een onverwachte actie van FOX Sports, zo schrijft Ajax Life. Zondag speelde de Amsterdammers tegen sc Heerenveen en aanvankelijk werd dat duel op de onbetaalde zender van FOX Sports uitgezonden, maar op zaterdagavond besloot de zender anders.

Op zich klinkt het als een wijziging die niet vreemd is om door te voeren, maar het marketing-gerichte wat eraan voorafging, maakte het alsnog tot een vreemde keuze. FOX Sports stuurde Ajax én sc Heerenveen immers een e-mail met de vraag om te promoten dat het duel gratis te zien zou zijn. De clubs werkten hieraan mee en kregen geen seintje toen de zender de wedstrijd alsnog verplaatste naar een betaald kanaal.

Naast Ajax en haar supporters is men ook bij sc Heerenveen niet te spreken over de actie van de zender. 'FOX Sports houdt het er zelf op dat het uitvallen van de Vrouwen Eredivisie aanleiding was voor deze zenderwijziging, maar dat klinkt wel heel vaag. Het aanbod werd kleiner, niet groter. Er werden nog wel excuses aangeboden voor het "ongemak"', zo valt verder te lezen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Aad82
IPTV, 12 maanden lang. 9000 zenders, waaronder 200 keiharde porno zenders. Alle Nederlandse zenders. Ziggo, Fox Sports. Echt alles voor 15 euro.
2 0
Jan Doedel
Alle fox kanalen?
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
heb wel een abbo genomen, de streams zijn dit jaar verschrikkelijk.
0 -1
roodwit007
bij mij gaat er geen ene rooie halve cent naar fucks sport ik kijk natuurlijk wel maar dat is mijn eigen oplossing en verslaggeving in het Engels alleen dit al is een belevenis ik ga mijn kostbare oortje.s niet verzieken
1 0
Sluk
Ik heb gratis foxsport door combivoordeel (Telfort tv&internet en 2 mobiele abbo's van Telfort (inmiddels KPN)) Stuk goedkoper dan Ziggo ook en zeker onder de streep bij elkaar opgeteld. Nee ik heb geen aandelen, maar ik ben wel goedkoper uit. Je kan toch van te voren voorspellen dat Fox niet de meest bekeken wedstrijden altijd maar op de gratis zender gooit, al was deze actie zeker niet chique.
1 -1
Kuningast
Het is gewoon een kut zender en ze krijgen van mij geen rooie cent.
1 -1
cantharel
Ik moet bij Ziggo ook 6 euro betalen om Ajax te zien in een of andere voorbereidingswedstrijd die niks voorstelt.
0 -3
Vierendertigste
Murdoch Maffia
Niets dan vuile streken
1 -1
cantharel
Ziggo flikt precies hetzelfde bij een wedstrijd van Ajax dus de pot verwijt de ketel.
0 -4
Amp
Hoop dat ajax na t fox contract met een dienst komt waarbij alleen eigen matches te zien zijn. Nu een fox abo gaan aanschaffen voor drie zenders, terwijl interesse alleen voor ajax is en de wedstrijden tussen de overigen uit top 3/4. Krijg je dit soort rare streken ook niet meer.
4 0
Koekepeer
In een normaal seizoen wil ik in het beste geval alleen uitwedstrijden van Ajax op Fox bekijken.
0 0
PierreHeno
Fucking FOX. What's new. Ze naaien je in get pak waar je bij staat.
3 -1
de-Ajacied
FOX is echt een ramp voor Ajax. Ze betalen een schijntje en echt alle commentatoren kijken naar Ajax vanuit hun feyenoord bril
7 -5
FlorisE1981
Loop niet zo te huilen man
3 -10
AlexIbarra
Fox maakte weer een goede beurt vanmiddag..

-Gratis kijken voor iedereen, o nee toch niet.
-Oeverloos gelul van commentator Driessen maar zelden iets nuttigs. Wij snappen ook wel dat het lang duurt met de Var, maar als commentator ben jij onderdeel vh entertainment Leo. Ipv zeiken dat het lang duurt, zou je ook ff 30 seconden iets kunnen vertellen op zo'n moment. Over Floranus of Traoré, of de regel uitleggen waardoor het 100% hands was.
-In de interviews met H'veen mensen meteen over de Var beginnen om Calimero-reacties uit te lokken, terwijl zij eigenlijk vooral normaal / teleurgesteld opmerkten dat ze obv 90 minuten nergens aanspraak op konden maken.
-Eind vd uitzending de pingel nog 'discutabel' noemen, alsof de scheidsen van invloed waren.
-Zelden een goede close up of herhaling uitzenden maar wel de goal van Heerenveen missen.

Ik zat januari 2019 een weekje weg te regenen in Portugal en keek toen vrij veel voetbal.
Hun competitie is zo'n beetje ons niveau (misschien 1 tikkie beter) maar de verslaggeving is echt PL / CL kwaliteit. Veel betere shots, close up en lager genomen zodat je de intensiteit goed ziet. Een commentator (of misschien waren het er 2) die een beetje zin heeft in z'n werk, toen al goede technologie voor de Var momenten met 3D en shit.

Bij een matige 1-1 of zo dacht ik na 90 minuten 'Best leuke club dat Rio Ave / Belenenses / whatever' en had ik alle discutabele, grappige of mooie momenten van alle kanten goed gezien. Hier laten ze het shot waarbij de arm 30 cm buiten het lichaam is snel voorbij gaan en gaan ze bij het shot vanuit de verkeerde hoek zeggen dat het allemaal lastig te zien is.
Geen idee wat een abonnement daar kost maar mediatechnisch doen ze hun werk echt 3 klassen beter.
37 -2
JanBiesbos
Het is echt tranen trekkend dat commentaar lijkt alsof je naar een begrafenis zit te kijken, geen enkele beleving en nu zonder publiek word dat pijnlijk duidelijk.
25 0
AlexIbarra
Haha, ik zie nu een gereformeerde begrafenis voor me met zo'n typisch Amerikaanse publiekophitser die in een microfoon loopt te schreeuwen. ;)
3 0
4xEC1
"Praise the Lord!"
1 0
driesterren***
Alles om ziggo klanten tegen te werken! Daarom alleen al geen abo op Fox sport!
1 -3
JanBiesbos
Hier kpn ook niks gezien hoor!
0 -1
HenryVakH1972
IPTV FTW
1 0
Habalaski
Ik heb hier vandaag naar gekeken maar ik kwam er niet uit. Hoe werkt dit?
0 0
HenryVakH1972
IPTV abonnement zoeken op ali en dan kijken via ipsmarterspro
0 0
roodwit007
daar moet je heel voorzichtig mee zijn
0 0
korem
Bah bah dit zijn toch gewoon malafide praktijken.
1 -1
trooop
Fox is in handen van een stelletje cynische debielen. Alleen al uit principe zou je hun wedstrijden illegaal moeten streamen, zelfs als je niet eens kijkt.
8 -1
goajaxgo
Walgelijke zender. Ze krijgen geen cent van me.
8 -1
Ajaxtao
Oprotten met kakkerlakken van fox.
14 -4
Aeter
Dat soort geneuzel krijg je met grote namen als Fox. Het is dat ze knaken op tafel leggen, anders zou ik echt stoppen met die padjakkers en dan ook gelijk Jan-Joost bij het grof vuil.
8 -2
Koekepeer
En die verschrikkelijke Leo Driessen als commentator. Ik kan die man niet serieus nemen. Komt door de leukste thuis, naar wij dachten.
5 -1
Tinus
Ik snap die aversie tegen Leo Driessen nooit zo. Hij wordt vaak versleten voor ajaxhater, maar volgens mij is het tegenovergestelde het geval. Hij is altijd wel kritisch op het voetbal van Ajax, maar dat zijn wij als supporters toch juist allemaal? Ik vind het een prima commentator.
4 -3
Joker
je gebruikt het goede woord commentator i.p.v. verslaggever.
je kan de regel betwisten, maar hij is er arm uitsteken onder schouder is altijd hands PUNT.

daar minuten lang over zuigen, iemand nog wat tijdens en na de wedstrijd over de overtreding op Mazraoui gehoord.
2 -1
MrPink
Ach, nog even en dan is het ESPN, hopen op een grote schoonmaak.
3 0
AFCAsphere
Ik ken ESPN niet zo heel goed, maar volgens mij staat die sportzender wel hoger aangeschreven in de VS dan Fox. Ik kan me ook niet voorstellen dat een andere zender het slechter zou doen dan Fox.
5 0
tmvde
Alleen is het alleen een naamswijziging, verder blijft het gewoon hetzelfde.
4 0
JordanAFCA
Kan Ziggo niks regelen ofzo qua uitzendrechten? Ben echt klaar met dat FOX
8 0
RuffRhythim
Kan je pas doen als dat Fox contract is afgelopen en Ziggo gaat vermarkten, eerder niet.
Fox zal Ziggo nu echt geen rechten geven.
3 -1
Gerard36
Deze wedstrijd zou zaterdagavond uitgezonden worden, maar dat kon niet meer toen de weddtrijd werd verplaatst naar zondagmiddag 14.30, op dat tijdstip stond al 2 weken lang ado- vitesse geprogrameerd
1 -2
Deepblue
Ben blij dat ik een goede gratis live stream had.
6 0
Juichtoon
Gewoon afscheid nemen van Fox ...dit kunnen we zelf veel beter.
10 -1