BILD: 'Ajax komt met nieuw bod van negen miljoen'

ThijsZwagerman, 30-09-2020 om 21:30, 16387 views, BILD |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Ajax gaat volgens BILD bij Werder Bremen terugkomen met een nieuw bod op Davy Klaassen. Een eerste bod van zeven miljoen euro op de voormalig Ajax-captain is afgewezen, waardoor de Amsterdammers nu inzetten op een bedrag van negen miljoen euro exclusief bonussen. 

Ajax bood volgens BILD in eerste instantie zeven miljoen euro op Klaassen en wilde dit bedrag middels bonussen nog eens laten oplopen tot maximaal twaalf miljoen euro. Het aanstaande nieuwe bod van negen miljoen euro kan middels bonussen ook oplopen tot twaalf miljoen euro, maar volgens BILD hoopt Ajax Werder Bremen overstag te krijgen door een hoger vast bedrag te bieden op Klaassen. 

Werder Bremen schijnt echter nog altijd het liefst vijftien miljoen euro voor de 27-jarige Klaassen te willen ontvangen. Dit is het bedrag dat de Duitse club twee jaar geleden ook aan Everton betaalde om Klaassen los te weken uit Engeland. Vanwege de grote behoefte aan transferinkomsten bij Werder Bremen lijkt Ajax Klaassen echter voor minder dan de gewenste vijftien miljoen euro te kunnen vastleggen. Werder Bremen oriënteert zich ondertussen op een vervanger voor Klaassen en zou daarbij zijn uitgekomen bij de transfervrije Duitser Kevin Stöger.

Bestel de FIFA 21 Limited Ajax Edition nu!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
goajaxgo
Ik hoop dat Klaassen komt maar meestal komt ie dan juist niet. Zoiets als hoe het met Klaiber gegaan is, maar dan omgekeerd.
0 0
De Stift
In de afgelopen tien jaar is Ajax zes keer eerste geworden in de eredivisie, heeft het de finale van Europa Leaque gehaald en halve finale van de CL en is het eigen vermogen gegroeid naar boven de 200 miljoen. We hebben zeker de afgelopen paar jaar weer fantastisch voetbal kunnen zien. Ook twee mindere aankopen (of eigenlijk vooral Klaiber) zijn geen rede om het beleid bij Ajax failliet te verklaren.
8 -1
GeleenAjax
Heb je dit jankverhaal helemaal zelf verzonnen, of ben je een van de velen hier die alleen anderen na kan kakelen? Alle spelers uit Zuid Amerika halen voor meer dan 15 miljoen kan ook niet...
0 -5
SanMarco
Lees eerst je eigen verhaal even terug , voor je wat over anderen durft te zeggen...

1 voorbeeldje , Anthony. I rest my case.
2 0
Drukwerk1968
Hoe kun je klaiber nu al als mindere aankoop neerzetten?
2 -5
Flipper33
Als TH vast blijft houden aan Labyad en Alvarez dan kunnen we kopen wie we willen maar dan is het Kampioenschap heel ver weg en het CL avontuur zo voorbij !
3 -5
ajaxinho
Haal Nigel de Jong er ook bij, voor de helft van die prijs.
Dan is onze selectie compleet.

Ik zie ook wel een goeie trainer in hem.
1 -7
Redlum
We moeten niet vergeten; Klaiber is gehaald als concurrent voor Timber en Rensch. Nous staat daar ruim boven! Alleen maar goed dat onze technisch veel betere jeugdspelers moeten opboksen tegen een harde werker. Als ze de strijd winnen worden ze daar veel betere spelers van en verdien je miljoenen zo terug.
Klaassen is eenzelfde verhaal op het middenveld voor Gravenberch en Kudus. Talenten moeten niet onder de Klaassen ondergrens gaan zakken in de basis en de hardheid van een volwassen speler gaan krijgen. Als ze dat leren en daarmee Klaassen uit de basis houden, dan zijn zij inmiddels zo veel waard geworden dat ze met enorme winst verkocht kunnen worden. Investeringen in dit soort aankopen moeten niet alleen worden afgerekend op hun eigen waarde, maar op de transfer waarde van de hele selectie!
Zie steeds
13 0
Ar
Kan me helemaal vinden in wat je zegt. Sommige aankopen zijn er om een ondergrens te leggen. Neem Siem de Jong bijvoorbeeld. Laat als jonge speler eerst maar eens zien beter te zijn dan, was vorig jaar nog het motto voor spelers als Ekkelenkamp en Gravenberch. Dat zijn ze inmiddels wel. Geldt ook voor Traore, Brobbey; laat eerst maar eens zien dat je beter bent dan Klaas-Jan.
Maar toch heb ik dan wat twijfels bij Klaassen. Als 10 is Ekkelenkamp zeker niet minder en in potentie beter. Ook Kudus, Lang, Neres, Promes, Labyad, kunnen daar uit de voeten. Als 6 moet je je afvragen of Ekkelenkamp niet hetzelfde kan brengen. Laat Taylor zich zien, heb je Martinez nog, en zou Timber een optie kunnen zijn. En heb je Alvarez staan. Is Klaassen beter dan Alvarez? Ja, dat zal iedereen wel met ja beantwoorden, maar Alvarez staat soms laatste man. Kan Davy dat ook? Want dan vind ik persoonlijk Bazoer daar misschien een betere optie. En Veerman van Heereveen zie ik sowieso liever.
0 0
tyzinho
Ten Hag heeft hem gwn gehaald als concurrent voor Nous. En als Nous een keer verslapt dan zet hij die harde werker erin zonder voetbalkwaliteiten. Want daar houdt onze trainer van, kijkend naar Alvarez.
4 -2
Spectre
"We moeten niet vergeten; Klaiber is gehaald als concurrent voor Timber en Rensch. Nous staat daar ruim boven"

Nou ik zie ten Hag er nog voor aan om Klaiber de strijd aan te laten gaan met Mazroui
0 0
Kingoffdatoilet
Als je Klaassen voor 9 miljoen kunt halen is het wel een koopje hoor.
14 -2
NouridolbergNeres34
Haal liever gewoon Schone terug voor een jaartje, daarna is taylor klaar voor het grote werk. Schone is ondertussen bij wijze van spreken ook een Nederlander geworden.
3 -9
milan-jantje
Zo gaat dat in de handel bieden 7 afgewezen dan 9. Wij willen 15 dan wordt het 11 a 12.
0 0
PierreHeno
Werder wil wel verkopen en de deadline nadert dus ....ja..tussen 11 en 12 zal het wel worden.
0 0
Stroeve
Niet mijn favoriete speler, maar hartstikke bruikbaar. Als ik eerlijk ben, stond ik ook niet te juichen bij de dure terugkeer van Blind en kijk hoe dat heeft uitgepakt. Klaassen is een echte Ajacied.
16 0
MosesD
Ik ook niet, zeker niet voor dat bedrag. Maar het lijkt of Daley ieder jaar beter wordt. Ik vergeet dan maar even de laatste wedstrijd, want dat was veruit zijn slechtste sinds zijn terugkeer. Maar het is inderdaad geweldig hoe zijn terugkeer heeft uitgepakt. Blind heeft genoeg zwakke punten, maar zijn sterkte punten buit hij optimaal uit. Zo moet dat ook met Klaassen gebeuren.
4 -1
JariJari
Je was niet blij met Blind?
Ik was zelfs nog blijer met Blind dan met Tadic haha
5 0
Stroeve
Nu natuurlijk wel, maar op dat moment (zoals ik het me nu herinner) niet, nee.
2 0
bdsngsfs
Klaassen blijft wel een tijdje. Zo staat er een stabiele as (Tadic, Klaassen, Blind) waaromheen je talenten als Kudus en Antoni kan positioneren. Deze laatste twee zullen echter niet heel lang blijven (max 3 jaar) dus dan is het fijn dat de as in tact blijft en niet je hele elftal instort bij verkoop.
6 -2
bdsngsfs
Klaassen is de perfecte man naast Kudus.
Alle negativo's hieronder staan over een paar maanden te juichen voor hem.
Mark. my. words.
15 -4
JariJari
Ik hoop het echt. Vindt Klaassen prima maar de eerstgenoemde bedragen leken mij te hoog (12-15) maar Ajax lijkt dat nu ook te vinden en ik zie Martinez vooralsnog banken dus dan is het vreemd dat je een middenvelder koopt.

Uiteraard is Davy een echte Ajacied en heeft hij ook geen drama niveau.

Vindt Klaiber nog meer zonde van de verdiende centen.
8 0
bdsngsfs
Klaiber ben ik het met je eens. Van de andere kant, hij is gehaald als wissel voor Mazraoui. Ook weer niet zo makkelijk om topspelers te halen die op de bank willen zitten.
2 -1
JariJari
Maar ze betalen minimaal bijna 5M voor hem (minimaal). Voor 1.5M ofzo had je mij niet horen klagen.
4 -1
Ajax114
Ja dat is nou eenmaal Overmars die betaalt vaak en zeker in Nederland overal de hoofdprijs. Emmen ontving 4 M voor Scherpen hahahaha.
0 0
bdsngsfs
Denk ook dat het beter was geweest wanneer ze iemand uit de jeugd er hadden neer gezet. Timber zou dat prima kunnen. Maar goed, ze zullen hun redenen er wel voor hebben.
0 0
GrandMasterFlex
Eens. Hele goede en slimme speler, die helaas afgeschreven word bij voorbaat. Johan was altijd groot fan van hem en dat is niet zomaar.
9 0
MosesD
Sterker nog, JC zei verschilende keren dat hij Klaassen als eerste op het wedstrijdformulier zou zetten. Als controleur nota bene.
3 0
Lazell
Sowieso een iets andere tijd he, qua kwaliteit. En ik ben nooit zo fan van de reden dat we iets moeten doen alleen maar omdat Cruijff dat vindt.

Op welke positie zie jij hem graag spelen en waarom?
0 -2
Soccerskins
Ik zie hem het liefst als aanjager in een controlerend blok met Kudus. Denk dat die rol voor Klaassen gemaakt is.

Tadic
Neres - Promes - Antony
Kudus - Klaassen
0 0
Lazell
Die 2 zessen kan nog wel, maar met Klaassen en Promes op 1 middenveld moet het voetballende vermogen allemaal van Kudus komen. Misschien met Tadic op 10 en Promes in de spits.
0 0
Soccerskins
Zou ook kunnen ja. Ik denk trouwens wel dat Kudus met de ondersteuning van Klaassen genoeg voetballend vermogen toevoegt voor het hele middenveld. Ben diep onder de indruk geraakt van Mo. De afgelopen wedstrijden heeft hij die indruk weten te maken met Alvarez naast hem en Promes op 10. Klaassen gaat in mijn ogen alleen maar voor meer ondersteuning zorgen.
0 0
MosesD
Hij kan op verschillende posities, dat is een groot voordeel. Maar ten Hag zal met twee controleurs spelen. Dan zie ik daar het liefste Kudus en Martinez. Dan zal hij op 10 komen. Promes is beslist geen 10. Ekkelenkamp, Jensen en Lang krijgen ook minuten daar. Lang zou ik nog een jaar verhuren. Op links heeft hij ook 1 of 2 spelers voor zich.
0 0
Lazell
Als Ajax zijnde moet je voetballend altijd een surplus hebben op het middenveld. Dan vind ik Klaassen daar te matig in. Komt goed voor de goal en is een aanjager, dat hoort geen 10 te zijn imo. Dat moet een speler zijn die naast het scorende vermogen van Klaassen een goede balbehandeling heeft, individuele actie, splijtende steekpaas.

Maar hij zal inderdaad genoeg potjes spelen door zijn veelzijdigheid. Zie hem nog wel op de controleurspositie komen, naast Kudus, maar dan wel met een creatieve 10 ervoor.
0 0
geDaante
Ajax mist duidelijk een uitstekend voetballende 6 met in- en overzicht, rust aan de bal en heel secure en strakke passing, die de dynamische Gravenberch en Kudus kan sturen en bedienen, en goed kan open- en wegdraaien, en zo goed kan opbouwen en onder druk uit kan voetballen.

Taylor en Timber kunnen dat, maar ook zij worden blijkbaar als te jong gezien (Ajax-onwaardige kijk). Maar als je dat dan denkt, hoe triest ook, haal dan iemand als Veerman, in plaats van weer een loper die helemaal niks toevoegt, en helemaal niks met een bal kan behalve van dichtbij afronden en snel kaatsen, want even bij zich houden is gelijk aan balverlies.

Mensen staren zich blind op zijn redelijke tot goede functioneren onder Bosz. Maar dat spel was meer gericht op heel fel druk zetten, en dan omschakelen. Klaassen moest vooral voor het doel komen, en dat deed hij goed in veel wedstrijden. Tegen compacter tegenstanders echter vaak ook erg onzichtbaar, zie ook finale Man U, was nergens te bekennen. Wacht ook vaak ballen af.

Het is nog wel beter dan Alvarez op 6, maar dat is niet zo moeilijk, velen hier zouden indien fit nog beter zijn dan Alvarez op 6.
6 -2
PierreHeno
Finale EL is ruim 3 jaar geleden. Klaassen is echt wel wat beter geworden hoor. Maak je geen zorgen.
1 -1
MosesD
Ik denk dat Kudus die uitstekende controleur is. Met naast hem Martinez. Dan heb je echt een uitstekend controlerend blok. Ervoor (op 10 dus) het je dan verschillende opties. Klaassen, Ekkelenkamp, Lang en Jensen. (hoewel ik Lang nog een jaartje zou verhuren). Klaassen kan ook op 8 als je dan met Kudus met de punt naar achteren speelt. Maar ten Hag zal vermoedelijk zal met twee controleurs spelen. Kudus en Martinez dus. Gravenberch en Timber kunnen ook veel minuten maken. Alvarez (vast een hele aardige jongen) die zou ik gewoon in de winter probereren te verkopen/verhuren. In werkelijk niets een Ajax voetballer.
2 -1
JariJari
Waarom houdt hij Martinez dan steeds op de bank?

Onbegrijpelijk voor mij. Heerlijke speler.
5 -1
MosesD
Geheel eens. Bij mij zou Martinez altijd spelen. Ten Hag riep onlangs weer gekke en zorgelijk dingen dat hij in Kudus mogelijk een linksback ziet. De man is af en toe echt de weg kwijt. Maar goed, Martinez met Kudus controleren blok. Fantastisch. Overigens vind ik Tagliafico de laatste tijd wel wat minder spelen, op linksback kan Martinez natuurlijk ook uitstekend uit de voete....
3 0
Jojo49
Werder wil 15 , en ajax niet verder als 12 miljoen.
0 -2
fc Barcelona_ke
laten we hopen dat Werder zijn vraagprijs vast hield! dan kan Ajax Veerman bijv. halen!
3 -2
JariJari
Waarom wil je Veerman? Haal dan niets ...
1 -1
geDaante
Zou al een vele malen beter optie zijn.
2 -2
JariJari
Oneens. Liever Klaassen dan.

Het liefst stelt hij Martinez gewoon op.
2 -1
Ajaxtao
Je ziet al een half jaar aankomen wie er misschien weg zullen gaan en dan Met Klaiber ,Klaassen ,en Brennet aan durven komen.Lekker scouting systeem .
4 -2
PierreHeno
Ik had eigenlijk ook wel Messi of Ronaldo verwacht eerlijk gezegd.
0 -2
S.Ajacied
Ik snap hier echt niks van. Wel een type van de Beek die we nu dus missen, maar dan een mindere variant. Voor wedstrijden in de Eredivisie zeker een versterking, maar denk niet dat hij van het CL-niveau is, waar we nu zijn en waar we naartoe willen.
0 -1
geDaante
Klaassen is geen type Van de Beek, Van de Beek is vele malen completer. Klaassen heel erg beperkt. Van de Beek is een vrij complete middenvelder die ook diepgang zonder bal heeft aangeleerd. Klaassen heeft alleen diepgang zonder bal, kan met de bal niks, tenzij veel ruimte en tijd.
3 -2
Bjorn2321
Denk dat je Klaassen tekort doet door hem een mindere variant van van de Beek te noemen. Twee kwaliteiten van Davy (die van de Beek ook bezit, alleen in mindere mate) zijn echt doelpunteninstinct en leiderschap.
4 -1
MosesD
Van de Beek en Klaassen lijken wel wat op elkaar, maar van de Beek is net even wat beter. Echter heeft Klaassen weer eigenschappen die van de Beek niet heeft, waardoor hij zeker een toegevoegde waarde is voor dit jonge middenveld.
3 0
JariJari
Haha 7M (+5) op Klaassen en 4.5(+2.5) op Klaiber.Dat openingsbod op Davy was iig niet zo debiel te hoog als dat op Klaiber.

Hopelijk is 9M (+3) wel echt het laatste bod ...
0 -1
Jojo49
laat klaassen maar gaan.
1 -5
milan-jantje
Mocht dit niet doorgaan 9 miljoen bieden op Veerman
1 -6
Ajaxbrl
Bied gewoon 12M vast en klaar is kees..
1 -8
JariJari
Waarom? Veel te hoog.
1 -1
godlike
Van rijken kun je sparen leren, vraag maar aan Marc.
2 0
JOHANisGOD
Haha, zo simpel.
2 0
Intec
Zelfde krant die een paar dagen terug nog zegt dat Ajax een bod van 12 milj gaat doen. Nu hebben ze het bod verhoogd naar 9 milj 2 dagen later.
2 0
JariJari
Ze deden ook een bod van 12M inclusief het variabele gedeelte (7 5=12)

Nu is het nog steeds 12 maar 9 3
0 -2
Intec
Het is een fabeltjes krant de Bild puur sensatie.
0 0
Libero
Ja mooi hè?
0 0
14Abdelhak14
Een middenvelder met loopvermogen en een neusje voor de goal. Precies het type dat wel al hebben met Ekklenkamp en Promes en dus totaal overbodig. Een voetballende 6 die de opbouw verzorgt, met een hoge handelingssnelheid hebben we nodig. Een echte passer. Type Eiting/Schone maar dan een klasse beter ontbreekt volledig in de selectie. Heel bizar dat Overmars en ETH niet zien dat dit is wat de selectie nodig heeft. Kan makkelijk als je toch bereid bent ruim 10 miljoen uit te geven.
Vrees dat er weinig goed voetbal gespeeld gaat worden dit jaar en we afhankelijk zijn van de individuele Klasse van Neres Anthony en Kudus. Die zijn zo goed dat we de eredivisie nog wel winnen. Europees is kansloos, maar dat wordt dan afgedaan als ‘een off day’ en een ‘incident’. Maar het is gewoon het gevolg van wanbeleid op de transfermarkt met Klaasen en Klaiber.
3 -5
MosesD
Grappig tot enkele weken geleden was Ekkelenkamp volgens de meesten hier helemaal niets meer dan een draver. Zou Ajax1 nooit halen. Nu is het plots onze nummer 10. Het kan snel gaan.... Promes is absoluut geen 10, hooguit een valse spits zoals we de afgelopen wedstrijden duidelijk hebben gezien, maar Promes is vooral een aanvaller. Klaassen kan op 6, 8 en 10. We zijn met van de Beek, Ziyech, Marin en Eiting 4 middenvelders kwijtgeraakt. Dus Klaassen erbij is geen overbodige luxe, zeker gezien zijn multi-functionaliteit.
6 -3
14Abdelhak14
Ik zeg niet dat ik Ekklenkamp basis zou zetten, maar ik vind hem niet minder dan Klaasen. Ongeveer hetzelfde niveau. Dan is het bizar dat je een eigen talent met blokkeert door een aankoop van 27 en 12 miljoen (ondanks dat hij ook door ons is opgeleid). Zou zelf met de punt naar achter spelen en dan een topspeler op 6 kopen, kudus en Ryan ervoor.
Voor de breedte heb je dan mannen als ekklenkamp, martinez en taylor
1 -2
MosesD
Kom op zeg, Klaassen heeft veel meer dan Ekkelenkamp. Ik vind de laatste een fijn talent voor op 10 of zelfs op 9. Maar Ekkelenkamp is beslist geen controleur (die fout maakte ten Hag ook met Marin). Klaassen kan op meerdere posities uit de voeten. De middenveldbezetting is gewoon mager dus mag er eentje bij. Speel je met Kudus en Gravenbercg die zijn samen gemiddeld 19, daarmee kan je zeker in de CL echt niet spelen.
1 -2
14Abdelhak14
Ik zeg toch ook dat er een middenvelder bij moet. Alleen pleit ik voor een ander type dan jij. In het spel dat Ajax hoort te spelen kan Davy nooit een controleur zijn wat mij betreft. Voetballend veel te beperkt.
0 0
DaNaRWaL
Maar combi met Kudus lijkt mij perfect, we gaan het zien! :-)
0 0
MosesD
Agree to disagree.
1 0
PierreHeno
Zit je toch echt naast met die conclusie.
0 0
xstaniox
Europees kansloos?
Hoe weet jij dat nou?
Had jij voorafgaand aan 18/19 al verwacht dat we de halve finale CL zouden halen?
3 -1
Meerkoet
Ik vraag me echt af wie die bedragen bekend maakt.
1 -1
AjaxDaniel
https://speld.nl/2020/09/30/klaiber-won-advies-in-bij-labyad-over-reservebank-ajax/
1 -2
De_Realist
Ik ben geen fan van zijn terugkeer, MAAR, het is beter dan Alvarez as verdedigende middenvelder
0 -2
Hollister
Maar wordt hij daarvoor gebruikt? Of wordt het weer de nummer 10 van Ajax?
0 -1
Yeshyeshyall
Ja ik denk ook niet dat hij als 6 of op plek Alvarez gaat spelen, eerder op plek Gravenbergh of Kudus
0 -2
Huntelaar020
Hoeveel procent zetten jullie nico op blijven?
0 -3
Ajax_33
Nee alsjeblieft Ajax, doe dit niet. Zet Klaassen op het middenveld en al het voetballend vermogen is weg.
3 -3
ajaxxcied4life
Aan Klaassen kun je in principe geen bult vallen. Die jongen werkt altijd hard en weet hoe- en bovenal wanneer hij druk moet zetten en kan op het middenrif voor jongens als Kudus en Gravenberch als mentor fungeren en heeft een mooie leeftijd. Echter is Klaassen ook een beetje een kleurloze speler en na de transfers van Kudus en Anthony verwachten veel supporters wat meer vuurwerk maar al bij al vind ik Klaassen een prima speler voor Ajax. Ik zie hem een beetje als de Thomas Müller dan, uitermate belangrijk door zijn soberheid en laat Gravenberch en Kudus dan maar voor de frivoliteit zorgen. Bij nader inzien ben ik toch wel overstag.
1 -2
MosesD
En zo is het. Er zijn hier figuren die Klaassen een houthakker noemen. Totale waanzin. Won de Gouden Schoen was aanvoerder en leider van het team dat in de EL finale stond. Echt geen koekenbakker. Multi functioneel, altijd in beweging, altijd naar voren denken en spelend en neusje voor de goal. Prima aanwinst.
3 -3
PierreHeno
Ook mijn idee Moses.
0 0
ajaxxcied4life
Zeker geen koekenbakker. Ik ben eens wat oude beelden terug gaan kijken van hem en naast dat hij makkelijk scoort, is hij toch wel een koning van de functionele techniek. Hij is in de passing betrouwbaar en ziet het spelletje goed. Voor Ajax zijnde is Klaassen eigenlijk een grote aankoop. Hoe meer ik erover nadenk hoe enthousiaster ik word.
1 0
Vak M
Ik ook. Is een goede speler, echte Ajacied itt tot veel van die “ Jan passanten” uit Zuid Amerika en je maakt ook nog winst op hem want stuk goedkoper dan verkoopprijs
2 -1
Flipper33
Veel teveel geld voor een speler die je niet meer kan verkopen in de toekomst en daarbij nog een aardig salaris opstrijkt zou ook niet weten op welke positie die zou moeten spelen..
4 -2
milan-jantje
Totaal niet mee eens stel Klaassen draagt bij aan het verdergaan in de CL is dat geld al dubbel en dwars terug verdiend.
0 -2
MosesD
Onzin. Tadic kostte 13, Blind zelf 21.5. Als je ervaring haalt , moet je uitgaan van andere waardes dan doorverkoop. Klaassen kan op 6,8 en 10.
1 -2
dianaajax
davy net zo duur als klaiber. hahahahahahahah
0 -3
JOHANisGOD
Heb jij geen rekenen in de brugklas?
1 0
ajaxrulesz
klaber is 5 vast. Dus klaassen is een stukje duurder.
1 0