Koeman: 'Dest is belangrijk voor toekomst Barça'

NickOoms, 30-09-2020 om 13:50, 3811 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Ronald Koeman, trainer van FC Barcelona, is content met de aanstaande transfer van Sergiño Dest naar de club uit Catalonië, zo meldt Voetbal International op basis van de persconferentie van Barça. De Nederlander is onder de indruk van de kwaliteiten van de Amerikaans international.

Met de aanstaande transfer van Dest naar FC Barcelona mag de Amerikaan zich de eerste miljoenenaankoop van Koeman noemen. De trainer van Barça wil dat Dest de concurrentie niet uit de weg gaat. 'Hij is een jonge vleugelverdediger met Champions League-ervaring, dus ik weet zeker dat we hem goed kunnen gebruiken. Hij is belangrijk voor de toekomst van de club en hij moet de strijd aangaan met de andere vleugelverdedigers.'

Woensdagmiddag werd bekend dat Dest een principe-akkoord heeft bereikt met de club uit Catalonië. Naar verwachting zal de Amerikaan zijn handtekening zetten onder een vijfjarig contract. Woensdag en donderdag wordt Dest medisch gekeurd. Indien de rechtsback de keuring doorstaat, zal hij vrijdag gepresenteerd worden.

Maak kans op de FIFA 21 Ultimate Edition!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
lyrical80
Veels te snel vertrokken, geen bagage, gaat het niet redden. Ik denk dat de druk eromheen+druk op het veld hem gaat nekken, negus gast.
0 0
AFCA-B93
Strijd aan gaan met andere vleugelverdedigers? Wie hebben ze nu dan nog over op rechts? Sergi Roberto is een leuke allround speler maar die moet je niet op die positie willen hebben als Barca zijnde
1 0
Youri08
Van die titel schrok ik even. Dest belangrijk voor toekomst Barca.
0 0
preme
Bericht nummer 100.000 over Dest. Zou fijn zijn als dit eindelijk rond is. Anderzijds gaat het geld dan gelijk weer door naar Utrecht en daar zit bijna niemand op te wachten.
3 0
Koscar
Opgerot doei
0 -1