Brobbey wacht op onderhandelingen: 'Ik wil blijven, zeker'

JesseTH, 28-09-2020 om 23:15, 6226 views, FOX Sports |

Shop nu jouw Ajax-kersttrui!

Brian Brobbey was in alle eerlijkheid 'een beetje teleurgesteld' toen hij zijn plek in de spits maandagavond af moest staan aan Lassina Traoré. De Burkinees, teruggekomen vanuit Ajax 1, wees de aanvaller daarmee naar de reservebank. De spits blijft echter positief en zet zijn zinnen op een langer verblijf in Amsterdam.

'Ik was een beetje teleurgesteld, maar de trainer zei dat ik sowieso zou spelen', vertelt Brobbey aan FOX Sports. 'Dat heb ik goed opgepakt. Ik wil veel minuten maken in Jong Ajax, daar belangrijk zijn en vanuit daar hopelijk mijn debuut maken in Ajax 1.'

In de rust mocht Brobbey al invallen, toen nog bij een 0-0 stand. 'De trainer zei dat ik me gelijk klaar moest maken en moest knallen in de tweede helft. Dat is gelukt, zeker weten. Het ging in de tweede helft een stuk makkelijker. We hadden veel balbezit en waren gevaarlijker dan Excelsior. Daardoor komt onze eerste goal ook.'

Namen als Sontje Hansen, Kenneth Taylor en Jurriën Timber tekenden de voorbije tijd al nieuwe contracten bij Ajax. Brobbey volgde nog niet, maar hij hoopt dat het eraan zit te komen. 'Ze zijn aan het onderhandelen. Ik wil blijven, zeker.'

Maak kans op de FIFA 21 Ultimate Edition!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
OpaVerteld
Geen haast maken, Brian!
Nooit verwacht dat ik als Ajacied dit nog eens zou zeggen, maar ik doe het toch.......
Kijk naar je maatjes en hoe zij moeten concurreren met zwaar betaalde koekenbakkers van elders weg.
Kijk hoe ze in feite tegen Taylor en Ekkelenkamp zeggen dat ze minder zijn dan Alvarez en wellicht straks Klaasen.
Kijk hoe je maatjes verhoert worden aan andere clubs met nota bene een doorverkooppercentage voor de hurende club. Een grotere belediging is nauwelijks voorstelbaar.
Zou elke jeugdspeler bij Ajax adviseren nooit langer dan voor 1 jaar te tekenen.
De club denkt het door een ronkende PR machine te kunnen verdoezelen, maar het is zonneklaar dat Ajax als opleidingsclub z'n trotse geschiedenis aan het verloochenen is.
Dat EtH als voormalige tien-in-een-dozijn voetballer jouw talent niet ziet is nog tot daar aan toe, maar van Overmars, Danny Blind en vd Sar mag meer worden verwacht.
Jij bent de toekomstige topscorer van de Premier League met of zonder Ajax op je CV.
0 -1
Babangida83
Ik geef Ten Hag nog maximaal een jaartje. Daarna ziet de wereld er voor Brobbey en de rest van de talenten heel anders uit en gaan we weer mooie tijden te gemoet
0 0
Ajaxbrl
Liever Brobbey dan Traore..
2 0
ajaxxcied4life
Deze hebben we vaker gehoord van Raiola-adepten.
1 0
talent020
Raiola zal de hakken wel weer in het zand zetten...
1 0
3sterrenAjax1
ben echt fan van deze jongen. alleen t koelbloedige afmaken mist hij nog. hopelijk kan klaas m dat leren:
2 0
Rubenafca020
Als je dat mist als spits, dan ga je het niet redden ben ik bang. Dat moet van nature al een eigenschap zijn.
0 0
Aspers73
Gaat nooit de spits van Ajax1 worden.
0 -4
D4nny
Lekker onderbouwd ook...
0 0
3*stars*3
Mee eens, goed luisteren en kijken naar Klaas maar ook Tadic en het komt goed.
Doet bijna alles goed in punt van de aanval.
Alleen nog niet koelbloedig idd maar dat kan je er echt wel inslijpen.
2 0
Dit is mijn club
Onze eigen Lukaku.
1 0
AFCAPolarBear
Ik vind Brobbey echt een beest! Je schijt toch al 7 kleuren stront als hij je directe tegenstander is? En dan ook nog in je achterhoofd dat hij nog maar 18 is! Zie hem nu al graag in het 1e spelen. Als hij zich goed ontwikkelt verkoop je hem voor minimaal 80 miljoen over 3 jaar!
8 0
036AFCA97
Pff, dit is het kleine lichtpuntje deze avond. Na de lege stadions en dichte kroegen baal je al, dan wordt je bijna suicidaal van de transfergeruchten maar dan is er gelukkig Brian Brobbey met een pleister voor de wonden.
12 0
Hollister
Goedmakertje voor de 2 domme aankopen die ze willen doen? Pfff mijn avond al vergald
11 0
Libero
Rustig aan, het is vooralsnog een Telegraafgerucht.
0 0
Sterretje73
Waarom zou je als jeugdspeler in godsnaam willen blijven als ze dit soort aankopen gaan doen ? Ik kan er nog steeds niet bij en hoop maar dat dit “fake news” is want sjezus “flabbergasted”
1 -2
Hollister
Omdat ooit deze trainer er uitgegooid wordt.. stronteigenlwijs mannetje wat wel even zal gaan bewijzen dat zijn aankopen Labyad, Scherpen, Alvarez, Klaiber, en Klaassen het wel gaan maken .... Traore ook tewijl Brobbey veel verder en beter is
3 -3
DonQ
Van Labyad en Klaiber kan je zeggen dat het de aankopen van Ten Hag zijn, maar verder is het natuurlijk klinkklare onzin wat je zegt. Pure willekeur om alle slechte aankopen (al ontwikkelt Scherpen zich behoorlijk goed en heb ik Traore nog niet opgegeven) aan Ten Hag toe te wijzen.
Wel een beetje objectief blijven.
1 -1