Danny Blind over transfer Dest: 'Nog geen witte rook'

JesseTH, 27-09-2020 om 17:20, 10122 views, Ziggo Sport |

Shop nu jouw Ajax-kersttrui!

Volgens Danny Blind is de deal tussen Ajax, FC Barcelona en Sergiño Dest zeker nog niet geheel rond. De Catalanen lijken concurrent FC Bayern München te slim af te zijn in de strijd om de back, maar Blind wil zich er nog al te veel over uitlaten.

'Als lid van de rvc kan ik me er, zeker als er nog geen witte rook is, niet te veel over uitweiden. Er is beweging rond hem', zo vertelt de voormalig speler van de club in de studio van Ziggo Sport. Wel zal Blind zelf, als onderdeel van de raad van commissarissen, als geen ander op de hoogte zijn van de stand van zaken. 'Het moet altijd langs de rvc, omdat het om bepaalde bedragen gaat.'

Eerder kwam al naar buiten dat Ajax en FC Barcelona elkaar gevonden zouden hebben in de deal omtrent Dest. Naar verluidt ontvangen de Amsterdammers, wanneer de deal doorgang vindt, ruim twintig miljoen euro voor het talent, waarna er nog bonussen bovenop kunnen komen. Joes Blakborn, zaakwaarnemer van Dest, liet in een eerder stadium weten dat zijn cliënt toestemming van Ajax heeft om te onderhandelen met FC Barcelona.

Journalist Fabrizio Romano brengt tevens naar buiten dat Ajax en FC Barcelona het papierwerk al aan het ondertekenen zijn. 'De deal is honderd procent rond en bevestigd', zo schrijft hij op Twitter. Zodoende heeft Bayern München te horen gekregen dat het verder kan gaan kijken en ondergaat Dest spoedig een medische keuring in aanloop naar zijn contractondertekening tot 2025.

Maak kans op de FIFA 21 Ultimate Edition!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxxcied4life
Bayern voelt zich verraden door Ajax aldus een bron op Voetbalprimeur. Erg opmerkelijk, aangezien Dest uiteindelijk bepaalt waar hij speelt en als hij aangeeft alleen naar die club te willen, dan kan Ajax 10 keer rond zijn met Barca maar dan vertrekt hij gewoon naar Zuid-Duitsland. Als Bayern hem echt had gewild, dan hadden ze ondanks de coronacrisis gewoon een bod van 20 miljoen plus moeten doen afgelopen maart of onlangs nog. Dan moeten ze nu niet gaan lopen piepen.
1 0
GvanderK
Voetbalprimeur....
0 0
3sterrenAjax1
idd lachwekkend als t waar is. zij denken zeker dat zij mogen bepalen hoeveel wij vragen voor een speler van ons. zij doen al maanden moeilijk om het gewenste bedrag neer te leggen en dan kan het zijn dat een andere club er met de speler vandoor gaat. als zij dest zo graag wilden hebben hadden ze simpelweg over de brug moeten komen.
0 0
ajaxxcied4life
Precies. Het is een gotspe als bij Bayern werkelijk dat gevoel aanwezig is. Slaat totaal nergens op.
0 0
JariJari
Er stond ook dat hun bod 12M was en dat ze ervan uitgingen dat Ajax wel naar beneden kwam met de prijs. Ja dan doe je het jezelf aan.
1 0
ajaxxcied4life
12 miljoen is een belachelijk bedrag en dan hadden zij onlangs nog bij monde van de heer Hasan Salhihamidzic mondeling kennelijk ook nog een bieding van 15 mln gedaan. Tja, dan doe je het jezelf aan natuurlijk.
3 0
Bjorn
Hij kan niets bevestigen tot het 100% rond is. Kwestie van dagen.
0 0
Jornnn
Als er witte rook is, dan melden ze dat.
0 0
036AFCA97
Het mag allemaal ff duren he met Dest. Mag hopen dat als Ajax Henrique nog wil binnenhalen met de opbrengst van Dest, dat dit niet zo lang duurt want dan redden we het deze transferperiode niet meer.
3 0
Flipper33
Ze komen vast met Klaassen aanzetten pff noemen ze dan weer in Ajax termen een buitenkansje
2 0
036AFCA97
Als dat gebeurt moeten we echt in opstand komen hahaha
1 -2
Flipper33
Ja echt he haha
0 0
PJSM
Helemaal mee eens. Actie Marc.
2 0