Van der Sar: 'Veel respect voor gedrag van onze fans'

ThijsZwagerman, 27-09-2020 om 15:30, 3109 views, Twitter |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Edwin van der Sar is te spreken over het gedrag van de aanwezige Ajax-supporters tijden Ajax - Vitesse. De algemeen directeur van Ajax stelt veel respect te hebben voor het gedrag van de Ajax-fans tijdens de wedstrijd van zaterdagavond. 

Op Twitter gaat Van der Sar in op de maatregelen waar de in de Johan Cruijff ArenA aanwezige toeschouwers zich aan dienden te houden. ‘We speelden wederom noodgedwongen zonder aanmoedigingen van onze supporters. Dus langdurige stiltes en geen gezang, maar wel regelmatig applaus voor de hoogstandjes en mooie combinaties. Allemaal volgens het protocol van het RIVM en de Gemeente Amsterdam’, stelt Van der Sar. 

De voormalig doelman geeft vervolgens aan dat hij het gedrag van de aanwezige toeschouwers kan waarderen. ‘Ondanks de vele emoties op het veld heb ik heel veel respect voor het gedrag van onze 9.000 fans. Verdiende overwinning en op naar de volgende wedstrijd’, besluit de Ajax-directeur. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Zoals ik al eerder aangaf, vind ik het belangrijk om 19.000 mensen toe te laten. Van die 19.000 eerst onze F-side supporters toelaten en die verdelen over de gehele eerste ring.
De kaarten die overblijven kunnen via loting verdeelt worden voor de tweede ring. En 19.000 is " echt" geen probleem hoor. In de JC Arena kunnen er 55.000 mensen in.
0 0
Kuningast
9000 fans? Dacht dat er 13000 naar binnen mogen?
0 0
Arek Milik
Waren kaarten beschikbaar gekomen, denk dat veel liever een compensatie willen of niet gekomen zijn ipv je bek te houden. Ik heb ook niet meegeloot voor de extra kaarten. Voor mij nog alleen Heerenveen, maar denk dat het daarbij blijft. Een wedstrijd bezoek wordt er niet leuker meer op met al die maatregelen en uitspraken van het kabinet.
0 0
Hobbemastraat
Sfeer in de JC Arena zonder de F-side is sowieso niks, met of zonder corona.
4 0
GvanderK
Idd het is verschrikkelijk
1 0
MichelAjaxTadic
Ik ook! Maar allereerst heb ik superveel respect voor Corona
6 -6
mgtow
Hey Famke!
6 0